tvdd

The Originals
A sorozat második évadában számos új karakter fog feltűnni.

- Kaleb, egy warlock, aki nem pazarolja az idejét dolgokra, rögtön belecsap mindenbe. A célja, hogy tönkretegye a Mikaelson családot, s mindezt Marcel segítségével kívánja megtenni, bárkit és bármit használva, hogy elérje, amit szeretne.
- Lenore, egy boszorkány, aki helyre szeretné állítani az egyensúlyt azzal, hogy új szövetséget hoz létre a boszorkányok és a vérfarkasok között.
- Gia, a vámpír, akinek kiképzője nem más, mint Marcel. Ő egy kemény lány, aki élvezi a vámpírlétnek minden egyes pillanatát, s hogy új képességekre tett szert.
- Aiden, a vérfarkas, aki rádöbben arra, hogy bizony egy vámpírba szeretett bele.

Kérlek mondjátok, hogy Klaus és Marcel haverok lesznek a The Originals 2. évadában! – Samira
Akkor van egy jó hírem számodra! “Klaus és Marcel most egálban vannak.” – árulta el Narducci,  az egyik producer. “Klausnak van egy terve… és ha meg akar egyezni a Guerrerákkal, szüksége van olyasvalaki segítségére, aki tudja, hogyan kell csinálnia.” Marcel egyébként nem fog emlékezni arra, hogy ő mentette meg Klaus kislányát, de a két férfi egy nagyon király módon fog kijönni egymással.

4.20.1.7

matthew-davisA DÖGÖS TANÁR | A nemrég halálból visszatért Alaric Mystic Fallson kívül fog élni, aki megigézett magának egy állást a közeli főiskolánál. “Ha valaki megérdemel egy kis rosszaságot, engedetlenséget, az bizony Saltzman professzor.” – árulta el Plec. (Szerk. megjegyz.: Magyarul Alaric a Whitmore Főiskola történelem szakos professzora lesz.)

STEFAN ÚJ SZERELMI ÉLETE | Amikor a ‘Steroline’ téma előjött, Paul Wesley rögtön így reagált. “Stefan eddig baromi jól viselkedett. Megérdemel egy kis akciót.” De Elena vajon túl tud tenni azon, hogy legjobb barátnője többet érez az exe iránt barátságnál? “Ez annyira álszent. Elena is randizott mindkét fiúval. Családban marad.”

KICSI GILBERT | Elenának és Alaricnak nem lesz könnyű átsegíteni Jeremyt a Bonnie elvesztése utáni időszakon. “Dűlőre jutni vele úgy, hogy igazából egyikük se tud belépni Mystic Fallsba, kicsit bonyolult lesz.” – árulta el Julie.

VISSZATÉRNE A ‘STELENA’? | Van-e esély arra, hogy Stefan és Elena megint összejöjjenek? “Jelenleg az Elena és Damon közti szerelem hihetetlenül erős, így az Elena és Stefan közti barátság is erősebb lesz.” - mondta a producer.

Július 26-án zajlott le a Vámpírnaplók immáron 6. Comic Conos panelja, melyen jelen volt Plec, Somerhalder, Davis, Dobrev, Wesley és Graham.

10


Megnyugodhat mindenki, elvileg az alábbi videó csak egy Comic-Conos különlegesség, a 6. évados trailer majd csak később fut be. De hogy eddig miért nem készítettek ilyen ‘különleges’ felvételt? Hihetetlenül jópofa, az elején majdnem elhittem, hogy így folytatódik majd a sorozat.

Mivel a The Originals 2. évados panelja lezajlott az SDCC-n, vagyis a Comic-Conon, meg is kaptuk az új évad előzetesét. Van itt minden: Mikael, Esther, vérfarkasok, vámpírok, holdfény gyűrűk, hibrid Hayley és még sorolhatnám. Nézzétek meg gyorsan a videót!

Láthatjuk majd még Katet és Iant a sorozatban, ugye? Ugye?
Ujjal mutogatok rád és nevetek örökkön örökké, ha tényleg azt hiszed, hogy Ian Somerhalder távozik a Vámpírnaplókból. “Eleget láthatjátok őket, hogy ne legyetek szomorúak. A hatodik epizódig azonban várni kell arra, hogy történjenek bizonyos dolgok.” - árulta el Plec. “A rejtély, hogy hol vannak, mi történt, halottak-e vagy sem, mit csináltak ketten, majd megválaszolásra kerül.”

rs_560x415-140501145214-1024.TVD520a_099bStefan és Elena hogyan fog megbírkózni a gyásszal?
“Meglepő, mert nem pontosan az fog történni, amire mindenki számít.” – mondta Julie. “Mindketten gyászolnak, de mindketten más és más módon, ami nem feltétlenül kényelmes.” Plec elárulta, hogy Stefané nagyon meglepő lesz.

Mit kell tudni Stefanről és Caroline-ról?
Akármi is volt kialakulóban köztük, ezt most kisebb lángra kell venniük. Az ő barátságuk régre nyúlik vissza. “Nagyon sokat kell majd a barátságukon dolgozniuk az évad elején. Ha ez több lesz majd, azt láthatjuk. Nem ígérek semmit.”

Hogyan fog a nemrég halálból visszatért Alaric megbírkózni az életével?
Plec elárulta, hogy nagyon boldog, hogy Matt Davis ismét a csapat részét képezi, s hogy Alaric még mindig vámpír, de nem gonosz többé. Azt is megtudtuk, hogy az ő jelenetei viccesek lesznek.

Mire számítsunk Enzótól, most, hogy az őt játszó Michael Malarkey állandó szereplő lett a 6. évadra?
Probléma probléma hátán, de mi ezt szeretjük is benne. “Vicces lesz, mosolygást hoz a sorozat életébe, de jófiúnak se írnám le. Az első évados Damont fogja eszébe juttatni mindenkinek, s nem tudjuk majd, hogy most viccelni készül éppen, vagy ölni.”

Mennyi idő telik el, mire Klaus rájön, hogy Esther és Finn visszatértek a halálból a The Originalsben?  – Harriet
“Biztos vagy benne, hogy az Finn?” - kérdezte Michael Narducci, az egyik producer. Ennek ellenére Esther, s akárki, akit magával hozott, tesznek arról, hogy nevüket hamar megjegyezzék. “Ha ismeritek Julie Plecet, hogy milyen történetekkel áll elő, mennyi ideig szoktak a rejtélyek rejtélyek maradni, akkor rájöhettek, hogy nem kell sokat várni, mire kiderülnek a dolgok.”

The-Originals-1x222

Tegnap, vagyis július 23-án ünnepelte Paul Wesley a 32. születésnapját! Ezúton is kívánunk neki még sok-sok boldog születésnapot!

10527601_10153115700734968_4274965105918323588_n

Imádtam az eddigi összes Damon-Elena spoilert, de meséljetek a kedvenceimről, Tylerről és Mattről is!
Kedvenc rögbijátékosaink jól ellesznek.“Mattnek hiányoznak a barátai, a gyásszal a saját módján bírkózik meg, s eléggé pozitív módon, mivel a közösségből ki tudja venni a részét, s gőzerővel azon van, hogy kezdjen magával valamit. Ez a fiú, aki már lassan férfi, szó szerint kivirágzik a városban a természetfelettiek hiányától.” Ami Tylert illetti, róla ezt árulta el Julie Plec. “Tyler ismét a srác lesz, akinek ott lóg a nyakában a vérfarkas-átok. Tele van tesztoszteronnal, ő a nagy macsó, ráadásul ezt a játékot már lejátszotta egyszer. Hogyan tartsa egyben magát? Egy vicces forrás fog neki ebben segíteni.”

matt-and-tyler