tvdd

Április 29-én érkezik a spin-off 1.20 – A Closer Walk With Thee nevű része, melynek ismertetőjét IDE kattintva olvashatjátok el, s amelyhez ma érkezett 9 db promócionális fotó. Az egyiken Klaust riogatja Mikael (aki természetesen nem támadt fel), valamint szemügyre vehetjük a halott Kierant (?) is.

Stelena. The Vampire Diaries. Bármilyen infó? – Kate
A Stefan-Elena rajongók imádni fogják az eheti epizódot, mely sok ‘mi-lett-volna-ha’ jelenetet tartalmaz. A hátránya az egésznek, hogy ezek az álmok kapcsolatban állnak a hasonmás próféciával, melyet ebben a részben végre meg fognak magyarázni teljesen! Valamint számítsatok egy ismerős arc felbukkanására, aki azonban rossz hírekkel fog érkezni.

Jövő héten érkezik a spin-off 1.19 – An Unblinking Death című epizódja, melynek most megkaptuk bővített előzetesét. Vajon igaz, hogy Marcel ölte meg Hayley szüleit?

Candice Accola és vőlegénye, Joe King április 15-én Hawaii partjain pihente ki fáradalmait, melyet meg is örökítettek a paparazzik. Összesen 45 db fotót hoztam a párról.

Április 22-én érkezik a Vámpírnaplók 3. évada a hazai képernyőkre, s végre megkaptuk az ehhez tartozó magyar előzetest. Nem húzom tovább a szót, nézzétek meg!

Ian Somerhalder legújabb filmje, a The Anomaly július 4-én érkezik az Egyesült Királyságban, s az exkluzív előzetes alapján egyáltalán nem tűnik rossznak. Íme a videó:

Matt: Elfogadok bármit, ami a The Originals-szel kapcsolatos.
Bár az első évad forgatása véget ért, mi viszont nem fogunk Titeket elhanyagolni hírekkel kapcsolatban: a 2. évadban ugyanis érkezik egy új szereplő a Francia Negyedbe. A neve Kaleb, egy paranormális jelenségekkel foglalkozó pszichológus, aki – ne lepődjetek meg nagyon! – nem szimpatizál a Mikaelson családdal.