tvdd

Kaptunk egy-egy képet a The Vampire Diaries (6.10 – Christmas Through Your Eyes) és a The Originals (2.09 – The Map of Moments) félévadzáróiból. Az egyiken Alaric és Damon, a másikon Hayley és a testvéreihez újból csatlakozott Rebekah látható.

1
0


Stagnál a The Originals, ugyanis a 2×07-es részét összesen 1.44 millióan nézték. Reméljük sose fog 1 millióra lecsökkeni!

Most, hogy Klaus megölte igazi apját, szabad utat adott Esther és Mikael újraegyesülésének, ami hamarabb meg fog történni, mint azt gondolnánk. Esther megváltást akar gyermekeinek, Mikael pedig megölni Klaust. De képes megvédeni gyermekeit Mikael elől? Kiállna gyermekei mellett Klaus ellen? Amikor a szülők találkoznak, konfliktusba keverednek.

Yusuf Gatewood, vagyis az ‘új’ Finn Mikaelson megszemélyesítőjét előléptették állandó szereplővé. Tehát akkor nagy terveik vannak még a karakterrel.

Csak decemberben érkezik a 6.09 – I Alone nevű epizód, hiszen a sorozat nemsokára kettő hetes szünetre megy. Addig is nézzétek meg ezt a 3 db fotót a részből!

3

Az eheti részt, mely a 6.07 – Do You Remember the First Time? címet viseli, összesen 1.54 millió ember követte. Az ekkora nézettséget már megszokhattuk, sokan kaszálták a sorozatot, de még így is sokan kitartanak mellette. Szerintem lesz még hetedik évad is.

ALKU AZ ÖRDÖGGEL - Damon meleg helyzetben találja magát, amikor kitalál egy olyan tervet, melyhez szüksége lenne a vonakodó Alaricra. Amikor Elena reményre okot adó információkat oszt meg Jeremy-vel Bonnie-ról, meglepődik öccse reakcióján. Liv segít Elenának és Damonnek, hogy visszahozzák Bonnie-t, de amikor váratlan fordulatot vesznek az események, egy nehéz döntést kell meghoznia. Máshol, Matt a saját kezébe veszi a dolgokat, mikor Enzo túlzottan is akcióba lendül, s Kai létezése még mindig fenyegetést jelent számukra.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E07.HDTV.x264-LOL