tvdd

Claudia Black (Csillagkapu; Csillagközi szökevények) fogja életre kelteni Dahliát, a Mikaelson-testvérek anyai nagynénjét. A karakterről most is annyit tudunk, mint előtte, hogy nagy fenyegetést jelent Hope életére. Dahlia először a 16. epizódban fog feltűnni, március 16-án.

6a01348361f24a970c0154328c2eb5970c-320wi

Március 16-án érkezik a 2.16 – Save My Soul nevű epizódja a The Originalsnak, amihez epizódismertetőt már kaptunk. Flashback-rész lesz, tehát unatkozni ismét nem fogunk.

10

Ha minden igaz, a 2. évad 16. epizódjában feltűnik majd Finn Wittrock, aki az ‘eredeti’ Henriket kelti életre. Ez fura, hiszen a karakter kisfiúként halt meg, s az a tény is okot ad arra, hogy visszatekintésben tűnik fel, hogy a 16. részben Freya-flashbacket kapunk. Reméljük okosabbak leszünk majd.

527-0

Március 19-én érkezik a 6.17 – A Bird in a Gilded Cage nevű epizód, mely után több hetes szünet várható, de jó hír, hogy aztán a fináléig nincs megállás. Most ehhez hoztam promóciós fotókat!

1

VISSZATEKINTÉSEK FREYA GYERMEKKORÁBA - Még mindig gyanakodva, hogy kihez hűséges nővére, Freya, Klaus találkozik vele, hogy több információja legyen a lány múltjáról Dahlia-val. Egy sor furcsa látomás után Rebekah rádöbben, hogy a test, amit birtokol, kezdi átvenni az irányítást. Lévén Rebekah élete a tét, Marcel alkudozási képességeit állítja teszt elé, amikor Vincenthez fordul segítségért, aki talán tudásával ki is tudja őket segíteni. Végül, a mocsarasnál Jackson egyre frusztráltabbá válik, mikor Aiden a vezetői képességeit kezdi el firtatni.

DAMON AZ 1903-AS BÖRTÖNVILÁGBA UTAZIK - Bonnie és Kai segítségével, Damon és Elena egy tervet dolgoznak ki, hogyan mentsék meg az 1903-as börtönvilágban ragadt Lilyt, Damon és Stefan édesanyját. Eközben, Caroline terve Stefan számára visszafelé sül el, s a lánynak egyedül kell eltakarítania a következményeket. A Whitmore Főiskolán Enzo és Alaric azon ügyködik, hogy visszahozzák a régi Caroline-t, de tervük nem egészen sikerül, mikor rádöbbennek, Caroline kijátszotta őket. Végül, egy váratlan ajándék Bonnie-tól teljesen a feje tetejére állítja Damon világát.

A mai nap folyamán kettő epizód címe is kiderült, bár ezek vetítési dátuma már ismert volt.

6.17 – A Bird in a Gilded Cage (6.17 – Madár az aranykalitkában) – Március 19.
6.18 – I Never Could Love Like That (6.18 – Sosem tudnék ilyet szeretni) – Április 16.

Csak március 12-én tér vissza a sorozat a 6.16 – The Downward Spiral nevű epizódjával, de már ma megkaptuk a rész promócionális fotóit. Képek a Képtárban!

2

IAN SOMERHALDER RENDEZŐI DEBÜTÁLÁSA - Miután kikapcsolta emberiségét anyja halála után, Caroline egy váratlan ultimátumot ad barátainak. Nem tudva, hogy hogyan kezelje az új Caroline-t, Stefan próbálkozásai veszélyes események láncolatát indítja el, így ő és Elena az idővel futnak versenyt. Eközben, válaszokat keresve a börtönvilágokról Kai-tól, Damon világa a feje tetejére áll, mikor lesújtó híreket tud meg anyjáról, Lily-ről. Máshol, Enzót egyre kíváncsibbá teszi Sarah Salvatore, Bonnie pedig a való világba való visszakerülés mellékhatásaival küzd.

A hatodik évad idei legjobbja a 6.15 – Let Her Go, ehhez nem fér kétség. A részt összesen 1.41 millióan nézték, ami kevesebb, mint a múltkorié, hiszen azt 1.52 millió ember követte végig. Reméljük a folytatásra növekedni fog!

Most, hogy végre láthattuk Stefan és Damon anyját, elárulhatod, miféle őrültséget fog hozni a nő a sorozat életébe?
A kulcsszó itt valóban az őrültség. Azt hitték róla, hogy meghalt. Hogy egy természetes, emberi halált halt. Ehhez képest régóta egy börtönvilágban ragadt. Kettő lehetőség van: csúnyán félreértették vagy nagyon is megérdemelte, hogy odakerült. A következő részben többet tudunk meg erről, s Lily-ről is.

Milyen hamar fogja erről tájékoztatni Damon az öccsét, s Stefan hogyan fog erre reagálni?
Damon felteszi magának a kérdéseit, hogy előbb talán ki kellene deríteni a körülményeket, aztán beavatni testvérét, aki 10 éves kora óta gyászolta anyját, aki lehet, hogy valójában egy gonosz nő. Nem tudja majd Damon, mit is csináljon.

Meddig láthatjuk majd ott Lily-t? Lesz egy nagyobb, egész epizódos visszatekintés, vagy több epizódon keresztül, kisebb darabokban?
A 18. epizód lesz az, amelyben megismerjük a történetét – és azt, hogyan került a börtönvilágba. Nem az eheti volt az utolsó alkalom, hogy láttuk azt a zsebuniverzumot.

Feltételezzük, hogy Lily találkozna, s újraegyesülne fiaival a jelenben. Milyen lenne az?
Feltételezzük, hogy ez megtörténik, de nem úgy alakulna, ahogyan azt egy régóta eltűnt anyától várnánk.

Jo terhes, ezt megtudtuk az eheti részből, s láthattuk, ahogyan Alaric megkérte a kezét. Julie Plec elárulta, hogy lesz majd esküvő is, s egyébként is imádja a sorozatos esküvőket. Lily-nek van egy féltve őrzött titka, ezt is elárulták. Jeremy-ről azt mondták, hogy talán fel fog bukkanni Alaricék esküvőjén, s ott találkozhat Bonnie-val. Enzo háttértörténete is nagyot fog robbantani, s ez kihatással lesz a jelenre is.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E15.HDTV.XviD-AFG