tim-kang-todd-lasance

A Vámpírnaplók stábja is bővül, ugyanis a 7. évadban Tim Kang és Todd Lasance is visszatérő szereplők lesznek. Kang lesz Oscar, aki zavaros életet él hónapok óta, s egy meglepő kapcsolatot titkol a Salvatore-okat illetően. A férfi Zen életstílusa azonban megszűnik, amikor a város természetfeletti közbeavatkozásai egy megállíthatatlan gyilkológéppé változtatják.

Lasance alakítja Juliant, egy halhatatlant, akit megelőz a hírneve és imádja élvezni az összes földi örömöt. Egy teljesen nyugodt vagy egy teljesen tébolyult ember, ez attól függ, kit kérdezel. Az anonimitást féli egyedül, állandóan káoszt hagy maga mögött, s vonzza a veszélyes követőket.

 

222

Az EW ma több casting hírről is beszámolt a The Originals 3. évada kapcsán. Lawrence Kao (The Walking Dead) és Oliver Ackland (Satisfaction) is fel fog tűnni a sorozatban. Kao alakítja majd Vant, a warlockot, aki mindig kimaradt a boszorkányok politikájából. Azonban amikor a tragédia beüt, rögtön ennek a kellős közepén találja magát. Van a második epizódban tűnik fel először, visszatérő szereplő lesz.

Ackland kelti életre Tristant, az elbűvölő és rejtélyes vámpírt, akinek bonyolult és hosszú történelme van az Eredetiekkel. Mindketten vagyonos családba születtek, hatalommal rendelkeznek, hűvös modorukat pedig a saját előnyükre használják. Az ellenségeivel szemben viszont kegyetlen és nem ismer kegyelmet. Ő is a 2. epizódtól lesz majd visszatérő karakter.

Andrew Lees (The Pacific, Your Family or Mine) és Rebecca Breeds (Pretty Little Liars, We Are Men) a harmadik évad első epizódjában fognak feltűnni először. Lees karaktere nem más, mint Klaus vérvonalának egyik tagja, Lucien, aki ismeretlen indokkal érkezik a városba, de mindenképp köze van Klaushoz. Intelligens, elbűvölő férfi, aki azzal szeret büszkélkedni, hogy mindenki előtt két lépéssel jár.

Breeds lesz Aurora, aki vicces, csábító és szexi, valamint szabad szellemű. Bár neki is van sötét oldala, s arról is ismert, hogy erőszakos, veszélyes és rosszindulatú.

cropped-vegleges1.png

Jó másfél év után az oldal végre kapott egy új köntöst, mely még egy-két helyen átalakulásra szorul, de én meg vagyok vele elégedve. A cikkeket ezentúl a Read More gombra kattintva tudjátok megnézni, teljes egészében. További kellemes böngészést!

The-Vampire-Diaries-Bonnie-Bennett-860x442

The-Vampire-Diaries-Bonnie-Bennett-860x442Mennyi ideig látod még magad a The Vampire Diariesnél?
Úgy gondolom, nagyon izgatott voltam a hetedik évad kapcsán, főleg arra alapozva, hogy a karakterem, aki majdnem két évet töltött más dimenziókban, végre kiszabadult, s a nézők érezhették, hogy Bonnie története itt még nem ér véget. Vannak történetszálai más karakterekkel, legyen az Damon vagy bárki más, azonban ennek a körnek sosem lett vége, nem lettek teljesen kidolgozva. Nem érzem, hogy Bonnie története ennyi lenne, de nem mondanám teljesen biztosra, hogy vállalnék egy nyolcadik évadot is, ez függ attól is, hogyan teljesítek, valamint hogy egyes dolgok nem ismétlődnek-e.

Paul-Wesley

Ma, vagyis július 23-án ünnepli Paul Wesley a 33. születésnapját!

Említésre való filmje a Fallen – Letaszítva, ahol szintén egy természetfeletti lényt alakított, akárcsak a Vámpírnaplókban Stefan Salvatore-t. Paulnak van egy nővére és két húga, 2013 óta pedig nem házas, azóta párja Phoebe Tonkin.

Boldog születésnapot kívánunk Paulnak!

Jönnek még új arcok a The Originals 3. évadában? – Jess
Ausiello: Mit szólsz rögtön kettő új szereplőhöz? Érkezik Van, egy húszas évei elején járó warlock (férfi ‘boszorkány’), aki hirtelen belecsöppen New Orleans természetfeletti politákájába, amikor egy szerettét megölik. A másik Tristan, akinek hosszú és komplikált történelme van a Mikaelsonokkal. Kegyetlen és egyben lojális az ellenfeleivel: akit ágyba visz, nem biztos, hogy meg is különbözteti.

Pontosan 80 nap van vissza a The Vampire Diaries premierjéig, s ennek örömére ma meg is kaptuk a visszatérő epizód címét: 7.01 – 22,190 Days (7.01 – 22,190 nap). Érdemes számolgatni mert ez 60 évet takar le, pontosan annyit, amennyit Damonnek kell várnia, hogy Elena felébredjen.

Jason Dohring rögtön a The Originals 3. évados premierjében fel fog tűnni, tudta meg a The Hollywood Reporter. Dohringot a Veronica Mars című sorozatból ismerhetjük. A színész felbukkan a 3. évad 1. epizódjában, ő fogja alakítani Will Kinney nyomozót, aki egy okos és magabiztos férfi, tisztán látja, hogy mi a jó és rossz. Will nem tudja pontosan, mi zajlik New Orleansban, de van egy sanda gyanúja, hogy valami különleges dolog rejtőzik a város bugyraiban.

1

Az egyik executive producer, Caroline Dries elmondása szerint Malcolm mellett érkezik még egy másik, új szereplő, akit Beau-nak hívnak. A két férfi egymással fog dolgozni, legalábbis Tyler Buckingham vidám hangulatú tweetjéből ezt lehet kiolvasni. Íme egy fotó a színészről:

1