tvdd

Hangyányit, de nőtt a sorozat nézettsége, ugyanis a 6.19 – Because nevű részét összesen 1.37 millió ember követte, míg az előzőt 1.35 millióan. Az évadnak már csak 3 db epizódja maradt.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E19.HDTV.x264-LOL

ÉG VELED, MYSTIC FALLS - Alaric és Jo nagy lakodalmának eseményei után a dolgok drámai fordulatot vesznek, mikor felbukkan egy hívatlan vendég, s Elena élete nagy veszélybe kerül. Matt tanácsa ellenére, hogy hagyja el a várost, Bonnie a saját kezébe veszi a dolgok irányítását, mikor rádöbben, hogy saját maga egy agyafúrt csavar egyik darabját képezi. Stefan és Caroline kapcsolata egy érzelmi mérföldkövet ér el, Liv-vel való újraegyesülésénél Tylernek pedig egy olyan döntést kell meghoznia, mely örökre megváltoztathatja az életét. Eközben, Lily felelőtlen tettei rádöbbentik Stefant, hogy anyja meddig képes elmenni, hogy egyesüljön a ‘családjával’. Végül, a lesújtó események sorozata után Damont arra kényszerítik, hogy élete legnehezebb döntését hozza meg.

A tegnapi The Originals epizódot összesen 1.30 millió ember követte, ami jelentős növekedés a múlt heti 1.01 millióhoz képest. Bár lássuk be, mindjárt finálé, ez is lehet az oka ennek. De nem baj, a lényeg, hogy nőtt!

Chrissy: Most, hogy már tudjuk, Michael Trevino távozik a sorozatból, kapunk valamilyen lezárást Caroline és Tyler között?
Forwood-ra emlékeztek? “Michaelnek és nekem voltak közös jeleneteink. Arra az útra emlékeztetik majd a nézőket, melyen ezek ketten egyszer végighaladtak.” – mondta Accola. “Nagyon valóságos lesz, valamint őszinte pillanat Tyler és Caroline között.”

Seamus: Annyira örülök, hogy végre kicsit jobban megismerhettük Enzo történetét. De vajon elkezd kacérkodni Damon anyjával?!
Ez pontosan az a kérdés, melyet a sorozat fel akar Nektek tenni! “Fogalmatok sincs, merrefelé haladhat ez az egész. Számtalan irányba.” – árulta el Malerkey. “A lehetőséget meghagyjuk, s lesznek olyan pillanatok, mikor a nézők majd elgondolkodnak, hogy ez lehet, hogy több, mint baráti kapcsolat.”

Anna: Bármilyen The Originals infó?
Annak ellenére, hogy a sorozat most kissé háttérba szorította Davinát, s küldetését, miszerint visszahozza Kolt a halálból, nem jelenti azt, hogy mindenki megfeledkezett róla. “Davina a remény egy halvány sugarát látja meg, hogy mire is lehet képes, s egy igazán meglepő csavarral talán megkapja az esélyt, hogy visszahozza Kolt.” - mondta Narducci. “El kell azonban döntenie, hogy ezen az úton akar-e haladni, s hogy ez mibe kerülhet számára.”

Ismertetőnk már van az évad 21. részéhez, melyet 2 hét múlva láthatunk, s most kaptunk 6 db promóciós fotót is hozzá. Szerintem a leglényegtelenebb dolgokat emelték ki, de hát lévén, hogy majdnem ez az utolsó rész, nem spoilerezhetnek.

2

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.