tvdd

James: Mi várható a The Originals idei évadában?
Az elkövetkezendő epizódok egyikében Hayley és Mary egy szertartást végez el, amit úgy is írhatnánk le, hogy ‘a legfontosabb rituálé, amit egy falkavezér átélhet’. Az esemény alatt ha úgy ítéltetik, hogy Hayley hazudik, elveszítheti vezetői jogát a farkasok felett. Ugyanebben az epizódban Hayley és Jackson menekülőre fogják a dolgot, Klaus pedig keresi őket.

Bármilyen infó a The Vampire Diariesről? – Makayla
Készüljetek fel arra, hogy ismerős arcokat láthatunk majd (nem, nem Bonnie és Damon az), amikor két karakter visszatér a sorozatba. Ami a ’90-es évek visszatekintését illeti, láthatjuk majd Damont a fiatal és hosszú hajú Liz Forbes-szal flörtölni, sőt, egy fontos dolog is kiderül Sarah múltjából. (Talán kapcsolatban áll a Salvatore-okkal.)

Imádtam a családi találkozót a The Originalsben, de láthatjuk majd még Camit és Davinát? – Beth
Szerencsédre, Charles Michael Davis elárulta, hogy több szerephez jut majd karaktere az elkövetkezendő epizódokban, csakúgy, mint a lányoké. “Cami és Davina egyre erősebbé válik.” - mondta a színész. “De a kapcsolatok megváltoztak, mert Marcel nem akarja szükségszerűen megvédeni vagy irányítani őket.” Charles elárulta, hogy Marcel és Hayley végre elkezdenek együtt dolgozni: Marcel király akar lenni, Klaus szerint Hayley a vérfarkasok királynője, szóval az egymás iránti tisztelet meglesz.

Sajnos megint esett a The Originals nézettsége, erre pedig rájátszhat az is, hogy átkerült hétfőre.  A 2.03 – Every Mother’s Son nevű részét 1.27 millió ember nézte végig, a múlt hetit 1.29, a premiert pedig 1.37 millióan. Ettől függetlenül reméljük, hogy szó nincs kaszáról.

Leah: The Originals infókat!
Szerencsédre éppen akad infónk, amit Charles Michael Davisnek, Marcel megformálójának köszönhetünk. Ráadásul a vámpír közösséget építő motivációi nagy szerepet játszanak majd az évadban. “Marcel terve nagyjából az, hogy abba a pozícióba küzdje vissza magát, mint amit a pilotban láthattunk.” – mondta Charles. “Ő ilyen, mint karakter és fontosabb szerepet is fog kapni, amit majd láthatunk az epizódok múltával.”

A Nate Buzolic rajongók nagy örömére nemrég bejelentették, hogy websorozat formájában viszontláthatjuk az igazi Kol Mikaelsont, az akkori testében. Most még több infó látott napvilágot.

“Felfedezzük a karaktert, belenézünk a múltjába, láthatjuk majd a kapcsolatait, többek között Elijah-val, Klausszal és Rebekah-val, valamint azt is, hogy a jelenben miért olyan, amilyen.”

A websorozatot Carina MacKenzie írta és Matt Hastings rendezte. Narducci, a producer szerint Nate zseniális és a részek négy héten belül el is kezdődnek.

Ma megérkeztek a The Vampire Diaries – The Originals crossover, a 2.05 – Red Door című epizód promócionális fotói.

1

Még odébb van a 6.06 – The More You Ignore Me, the Closer I Get vetítése, de már tegnap kaptunk belőle 4 db promócionális fotót. Ne hagyjátok ki!

4

A héten a The Vampire Diaries nézettsége emelkedett, ugyanis összesen 1.83 millió embert ültetett le a képernyők elé. A sorozat mostanra már csak feelgood maradt, de szerintem éppen ezért áll majd vissza a ‘normáls’ nézettségre. Amikor nem volt ilyen alacsony.