tvdd

Confession: Én voltam a legnagyobb Eureka rajongó, szóval nagyon izgatott vagyok, hogy láthatom majd Colin Fergusont a Vámpírnaplókban! Mit várhatunk tőle?
Férfiak közti szövetséget: és itt Matt Donovanre gondoltam! “Azért írtuk bele, hogy megmutassuk, hogyan tud kivirágozni Matt egy természetfelettiektől mentes városban.” - árulta el Trippről Caroline Dries, az egyik producer. “Egyfajta apa-figura, edző bá’ lesz számára, többek között ezért is jött.” Persze ez a Vámpírnaplók, Trippnek is megvan a maga titka, ő egy ‘érdekes, több dimenziós figura, aki se nem tipikus jó vagy tipikus rosszfiú’.

Jó sok interjús videót hoztam a hatodik évaddal, illetve a szereplőkkel kapcsolatban. A színészek, színésznők pedig érthető módon a saját karakterükről beszélnek. A tovább mögött a többi videó, melyek egyébként tartalmaznak új jeleneteket a premier epizódból, ami kettő nap múlva érkezik odakint.

Read the rest of this entry »

Ma reggel megkaptuk a The Originals 2.03 – Every Mother’s Son című epizódjának promóciós fotóit, szám szerint öt darabot. Nézzétek meg Ti is!

5

Még most is zajlik a The Originals castingja, kettő szereplőé, akik a 2. évad 9. epizódjában fognak feltűnni.

Mary-Alice
Ő egy boszorkány, aki kapcsolatban áll Marcellel. Segíteni pedig csak akkor hajlandó mágikus képességével, ha Klaus és Elijah védelmét élvezheti.

Megan
Egy hölgy, küldetéssel, miszerint családja után kutat New Orleansban. Mikor megtalálja húgát, az események felrázódnak.

A sorozat kap webizódot is, ez már úton van. Hogy a kilencedik részhez kapcsolódik-e vagy sem, azt még nem lehet tudni.

Láttam a sorozat premier epizódjának azon klipjét, melyben Tyler és Liv megoszt egy ‘pillanatot’. Lesz valami közöttük? – Kim
Ez attól függ, mit értesz ‘valami’ alatt. Ha a kettejük közti kémiára utalsz, akkor a válasz igen. “Egymás történetének részesei lesznek.” – hintette el Caroline Dries, az egyik executive producer. “Liv segít Tylernek legyőznie az amúgy is veleszületett dühét.” Ennek köze van a vérfarkas-génjéhez, ami eléggé hamar porondra kerül a premier epizódban.

Nem kell többet várni arra, hogy kiderüljön, ki és hova megy a The Vampire Diaries és a The Originals idei, első crossover epizódjában. Nina Dobrev lesz ugyanis az, aki felbukkan a spin-offban.

“Sok ember bukkanhatna fel itt meg ott, s mikor mi crossoveren gondolkodunk, a lehető legokosabb módon próbáljuk integrálni a Vámpírnaplók és a The Originals mitológiáját.” – mondta Julie Plec, az executive producer. “Volt egy karakter, akinek neve az anyasorozat harmadik évadában lett megemlítve, nagyon régen, ő pedig nem más, mint Tatia, az eredeti hasonmás, akibe Klaus és Elijah is szerelmes volt. Nina Dobrev a The Originals idei évadának 5. epizódjában fog feltűnni, amit november 3-án vetítenek le.

A Vámpírnaplókban Stefan és Caroline barátsága lenyűgöző, s engem lesújtanak azok a pletykák, mely szerint romantikus irányba fog mindez továbbfejlődni. Van esély arra, hogy továbbra is plátói marad? – Scarlett
Akármi is lesz kettejük között, akármi is virágzik, az nagyon, nagyon lassan történik. “Még csak a tetejét kaparásztuk.” - árulta el Caroline Dries, az egyik producer. “Úgy gondolom, Caroline nem is sejti, mennyire mélyek az érzései Stefan iránt. Megbántva érzi magát, s rátesz erre egy lapáttal az is, hogy Stefan nem válaszol a hívásaira.” Stefan ráadásul még agyban sem készült fel egy új románcra, vagy egyáltalán arra, hogy valakivel kapcsolatba kerüljön. Szóval kettejük számára ez egy nagyon lassan égő dolog lesz.

Nagyon hangulatos promóval, a ‘Heroes Within‘ nevűvel állt elő a csatorna, melyben felsorakoztatja sorozatait. Biztosan sokan vagytok úgy, hogy nem csak egy szériát követtek, de most a The CW-nél nem is lehet unatkozni.

Még el se kezdődött a sorozat új évada, máris megkaptuk a hivatalos epizódismertetője után a 6.03 – Welcome to Paradise (6.03 – Üdvözlet a Paradicsomban) promócionális fotóit.

6

PROBLÉMÁK A PATAKNÁL - Hogy egy kis mókát hozzon vissza életükbe, Elena meggyőzi Carolinet, hogy találkozzanak a kis pataknál, ahol tervezi bemutatni neki Liamet. Tyler, még mindig a dühkezelési problémáival küszködve, megkéri Livet egy szívességre, s meglepődik, mikor a lány váratlanul egy vallomást tesz. Stefan visszatér Mystic Fallsba Enzóért, s fel nem készülten éri őt az Elenán való szembetűnő, furcsa változás. Eközben a tónál, Enzo tettei miatt Matt egy megdöbbentő felfedezést tesz, Jeremy pedig rájön egy titokra az anti-mágikus varázslattal kapcsolatban, mely Elena életét veszélybe helyezheti. Máshol, Damon és Bonnie olyan nyomokba botolnak, melyek azt sejtetik, valójában nincsenek is egyedül.

NATHANIEL BUZOLIC VENDÉGSZEREPEL AZ 1700-AS ÉVEK VISSZATEKINTÉSÉBEN - Ahogy a feszültség egyre nagyobb lesz Elijah és Hayley között, Klaus közbelép, s arra biztatja a lányt, hogy nyerje vissza pozícióját a falkájánál. Még mindig Davina irányítása alatt, Mikael egyre türelmetlenebb lesz, miközben a lány egy olyan varázslat után kutat, mellyel megvédhetné szeretteit. Miközben Elijah Marcelhez fordul segítségért egy létfontosságú információval kapcsolatban, kénytelen emlékezni arra, hogy régen milyen jól kijöttek egymással. Eközben, Davina és Kaleb egy veszélyes helyzetben találják magukat, amikor egy váratlan látogató felbukkan és tönkreteszi a vacsorájukat. Végül, Klaus gyanakodni kezd, miután a Cassie-vel való találkája nem úgy sült el, ahogy tervezte.

- Damon halála Elena új és veszélyes oldalát kelti életre.

- Stefan messze van Mystic Fallstól, mert egy boszorkányt keres, akinek a segítségével tudna a halottakkal beszélni. Képes ezért még egy új munkát is vállalni, új életet kreálni – s talán új barátnője is lesz? Láthatjuk majd, vámpírként hogyan kezeli a testvére elvesztését, újra és újra, valamint azt is, hogyan éli új életét.

- Ha flörtölést éreztetek abban a részletben, melyben Tyler és Liv is látható, egyáltalán nem láttátok rosszul.

- A legnagyobb akadály a nemrég feltámasztott Eredeti Alaric számára nem a vérszomj lesz – hanem a hölgyekkel való párbeszéd. “Nem tudja hirtelen, hogyan is viselkedjen normális emberként, s azt se, hogy innentől kezdve milyen egy normális randi.” Elena új, doktor mentora, Jo viszont elő fogja hozni Alaricnak ezt az oldalát.

- Caroline új helyen fog lakni, új küldetése lesz, de még mindig nem mond le arról, hogyan szerezhetnék vissza Mystic Fallst. Stefan pedig nem válaszol a hívásaira.

- A Mystic Grillt felújítják, Matt pedig egy új életcélt talál. Ez sajnos Jeremyről nem mondható el.

- Enzo nem fog feltűnni az első részben, de a másodikban igen. Jelenléte, terve pedig sok mindent hozzá fog adni a Stefan/Damon-szálhoz.

- Damon és Bonnie holléte is ki fog derülni, de arra még várnunk kell.

- A hasonmás szót idén se szabad elfelejtenünk, hiszen az első 10 epizódban mindig elő-előkerül majd. Sőt, az évad felrázza a dolgokat, s az iker-boszorkányok, Liv és Luke fontos szerepet fognak játszani ebben.