tvdd

Sajnos az eheti epizód nem követték annyian, mint a visszatérő részt, ugyanis a 12. epizódot 1.47 millióan tekintették meg. Az előzőt 1.63-an, a tizediket pedig 1.82-en. Reméljük azért a mai rész hatására sokan kíváncsiak lesznek a jövő hetire, ráadásul Bonnie is terítékre kerül végre.

Hayley nagy titkát már tudjuk, de derül majd ki valami Jacksonról is? – Susan
Tulajdonképpen igen, s Hayley szülei is megemlítésre kerülnek. “Többet tesz majd, mint amennyit hagyna elveszni.” - mondta Parsons. “Az élete egy történelemkönyv – nem is említve a Marcel uralta időket, s a falkájának túlélését. Az idő előrehaladtával egyre többet tudunk majd meg Jacksonról.” Nyugalom, Parsons jófiús viselkedése nem kamu… és a haja sem.

Ma, vagyis január 30-án lett 20 esztendős Danielle Campbell, aki immáron második éve kelti életre Davina Clairet a The Originalsban! A lány, aki már nővé érett, 11 éves kora óta színészkedik, s számos filmben, illetve sorozatban felbukkant. Boldog születésnapot kívánunk neki!

CBS CW And Showtime TCA Party

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E12.HDTV.XviD-FUM

A NAGY NAP - Úton a Jacksonnal való egyesülés végső szakaszánál, Hayley elgondolkodik, működni fog-e egyáltalán a rituálé. Miután megérkezett a védett házhoz, Elijah összekülönbözik Klaus-szal, s hamar meggyanúsítja testvérét, hogy készül valamire. Eközben Kaleb egy lesújtó titkot rejteget Davina elől, s Rebekah-hoz fordul segítségért, miután rájött, az idő nem az ő kezére játszik. Végül, Cami egy megdöbbentő felfedezést tesz a folyamatosan fejlődő Hope-pal kapcsolatban.

Lassan az összes promóciós fotón helyet kap Caroline és Stefan, úgyhogy ebből előbb-utóbb tényleg lesz valami. Talán már a 6.14 – Stay (6.14 – Maradj!) című részben.

1

Két hét múlva érkezik a 2.13 – The Devil is Damned (2.13 – Az elátkozott Ördög)  című rész, melyhez ma kaptunk 7 db promócionális fotót. Tessék megnézni őket!

1

Rebecca: Hova tűnt Bonnie a The Vampire Diariesban? Adjatok valamilyen infót a kedvenc karakteremről!
Bonnie-é lesz a valaha megélt legszomorúbb születésnap. “Legközelebb, amikor látjuk Bonnie-t, éppen születésnapja lesz, a barátai pedig őt ünneplik, annak ellenére, hogy nincs is köztük. És még partit is szerveznek a számára.” – mondta Plec. “Bonnie is meglepi magát valamivel. Az elszigeteltség és a magány viszont nyomot hagy rajta.” Szóval, tulajdonképpen ez az ő bulija, s ha sírni akar, megteheti.

Az eheti The Originals rész nézettségileg remek, ugyanis 1.74 millió ember követte végig. Nem csak az eddig leadott részek közül volt a legnézettebb, de a 8. rész óta folyamatosan nő a nézettség. (1.26; 1.41; 1.52; 1.74)