tvdd

MINDEN AMIT SZERETÜNK, HAMUVÁ VÁLIK - Lassan kifogyva az időből, Klaus rizikós terve, hogy megvédjék Hope-t, még jobban kiéleződik. Miután a testvérek közötti viszály egyre nagyobb lesz, Cami felfed egy lényeges információt, melytől Rebekah és Elijah újragondolja támadásukat Dahlia ellen. Davina még egy lépéssel közelebb találja magát Kolnak tett ígéretéhez,  eközben Freya drasztikus lépést tesz, hogy megvédje magát nagynénjétől. Máshol, Marcel félreteszi dühét Klaus-szal szemben, annak érdekében, hogy megvédje magát, s Klaus egész vérvonalát. Vincent azon őrlödik, hogy mágiamentes életet éljen New Orleanstól távol vagy megvédje Davinát. Végül, miután életbe lép kockázatos tervük, a Mikaelson testvérek a saját életükért harcolnak.

Hangyányit, de nőtt a sorozat nézettsége, ugyanis a 6.19 – Because nevű részét összesen 1.37 millió ember követte, míg az előzőt 1.35 millióan. Az évadnak már csak 3 db epizódja maradt.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E19.HDTV.x264-LOL

ÉG VELED, MYSTIC FALLS - Alaric és Jo nagy lakodalmának eseményei után a dolgok drámai fordulatot vesznek, mikor felbukkan egy hívatlan vendég, s Elena élete nagy veszélybe kerül. Matt tanácsa ellenére, hogy hagyja el a várost, Bonnie a saját kezébe veszi a dolgok irányítását, mikor rádöbben, hogy saját maga egy agyafúrt csavar egyik darabját képezi. Stefan és Caroline kapcsolata egy érzelmi mérföldkövet ér el, Liv-vel való újraegyesülésénél Tylernek pedig egy olyan döntést kell meghoznia, mely örökre megváltoztathatja az életét. Eközben, Lily felelőtlen tettei rádöbbentik Stefant, hogy anyja meddig képes elmenni, hogy egyesüljön a ‘családjával’. Végül, a lesújtó események sorozata után Damont arra kényszerítik, hogy élete legnehezebb döntését hozza meg.

A tegnapi The Originals epizódot összesen 1.30 millió ember követte, ami jelentős növekedés a múlt heti 1.01 millióhoz képest. Bár lássuk be, mindjárt finálé, ez is lehet az oka ennek. De nem baj, a lényeg, hogy nőtt!

Chrissy: Most, hogy már tudjuk, Michael Trevino távozik a sorozatból, kapunk valamilyen lezárást Caroline és Tyler között?
Forwood-ra emlékeztek? “Michaelnek és nekem voltak közös jeleneteink. Arra az útra emlékeztetik majd a nézőket, melyen ezek ketten egyszer végighaladtak.” – mondta Accola. “Nagyon valóságos lesz, valamint őszinte pillanat Tyler és Caroline között.”

Seamus: Annyira örülök, hogy végre kicsit jobban megismerhettük Enzo történetét. De vajon elkezd kacérkodni Damon anyjával?!
Ez pontosan az a kérdés, melyet a sorozat fel akar Nektek tenni! “Fogalmatok sincs, merrefelé haladhat ez az egész. Számtalan irányba.” – árulta el Malerkey. “A lehetőséget meghagyjuk, s lesznek olyan pillanatok, mikor a nézők majd elgondolkodnak, hogy ez lehet, hogy több, mint baráti kapcsolat.”

Anna: Bármilyen The Originals infó?
Annak ellenére, hogy a sorozat most kissé háttérba szorította Davinát, s küldetését, miszerint visszahozza Kolt a halálból, nem jelenti azt, hogy mindenki megfeledkezett róla. “Davina a remény egy halvány sugarát látja meg, hogy mire is lehet képes, s egy igazán meglepő csavarral talán megkapja az esélyt, hogy visszahozza Kolt.” - mondta Narducci. “El kell azonban döntenie, hogy ezen az úton akar-e haladni, s hogy ez mibe kerülhet számára.”

Ismertetőnk már van az évad 21. részéhez, melyet 2 hét múlva láthatunk, s most kaptunk 6 db promóciós fotót is hozzá. Szerintem a leglényegtelenebb dolgokat emelték ki, de hát lévén, hogy majdnem ez az utolsó rész, nem spoilerezhetnek.

2

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.