tvdd

THE ORIGINALS
“A dolgok rosszabbra fordulnak, mielőtt minden lenyugodna!” – figyelmeztetett Michael Narducci. “Dahlia az elsőszülött miatt képes a fél várost romba dönteni. Ez az évad amolyan ‘A Birodalom visszavág’ stílusban készült, s a végén, remélem, hogy lesújtva érzitek majd magatokat, de láthatjátok azt is, hogy ezek az emberek még mindig nem semmisültek meg.” Joseph Morgan szerint pedig: “Olyan pillanatok is lesznek a fináléban, melytől feláll a hátatokon és a nyakatokon a szőr. Lesz olyan is, ahol a csapat együtt küzd meg mással. A végén pedig egy karakter olyat lép meg, melyre senki se számít és mindent felborít.” Morgan egyébként szeretett volna egy olyan csavart, miszerint Marcel végig azzal foglalkozott, hogy visszavegye a várost, amíg ők a családdal és egymással foglalkoztak. Lehet, hogy így ér véget az évad?

THE VAMPIRE DIARIES
Nina Dobrev távozik a sorozatból, így felmerül a következő kérdés: Elena meghal? Mi úgy hisszük, övé lesz a gyógyír, Caroline Dries azonban figyelmeztetett minket, hogy a zsebkendőket készítsük elő. “Megvolt az az előnyünk, hogy tudtuk, Nina mikor távozik, így olyan lezárást írhattunk Elena számára, amivel szerintem mindenki meg lesz elégedve.” – mondta Dries. “Megírni a kilépését nem volt egyszerű, de úgy hiszem, Julie egyetért abban, hogy egy idő után minden magától jött.” Stefan és Caroline kényelmetlen helyzetben találja magát a 21. részben, beszélgetve arról, miket művelt a lány, s ne feledjük el Alaric-ék közelgő esküvőjét sem. “Caroline, akárcsak Stefan, mélyen megbánja majd azt, amit tett érzelmek nélkül, s küszködni fog azzal, hogyan lépjen túl ezen.” Kai-ra még ne számítsatok, de már készülnek kitörni az Eretnekekkel az 1903-as börtönvilágból!

Van bármi infótok arról, hogyan távozik Elena a Vámpírnaplókból? – Tej
Nem nagyon akarnak ezzel kapcsolatban bármit mondani, de amikor egy Elene-mentes spoilert kértem, ezt mondták a fináléval kapcsolatban. “Az évad egy előretekintéssel (*a flashback ellentéte, flash forward, azaz jövőbe tekintés) ér majd véget.” – mondta Plec. “Még nincs összevágva a rész, így előfordulhat, hogy mégsem azzal.” Vicces kedvében van Julie, nem?

Mikael elveszítése szörnyű volt a The Originalsben, de úgy érzem, lesznek itt még nagy halálok.  – Matt
Nos, Matt, egyáltalán nem érzed rosszul. Mikor megkérdeztük, hogy Mikael halála volt-e az utolsó az évadban, Michael Narducci ezt nyilatkozta: “Nem, egyáltalán nem. Közel sem az utolsó, sajnos.” Ha úgy gondolod, hogy egynél több, számodra kedves karakter fog meghalni, akkor nem tévedsz. “Hátravan még jó pár halál, s ezek is eléggé szívszorítóak és szomorúak lesznek.”

Az eheti Vámpírnaplók epizódot odakint összesen 1.35 millió ember követte, ami kevesebb, mint a szünet előttié, de egyébként is végig ingadozó volt az évad során. Lassan finálé, folytatás meg majd ősszel.

ALARIC ÉS JO NAGY NAPJA - Eljött Alaric és Jo esküvőjének napja, Elena és Bonnie pedig segítenek a kissé stresszes Jo-nak befejezni az előkészületeket. Miután rádöbbent, hogy testvére egy életet megváltoztató dolgot titkolt előle, Stefan autókázni viszi Damont, s testvére Elenával való közös jövőjéről kezdenek el beszélni. Máshol, mikor Caroline visszatér Mystic Fallsba az emberségmentes gyilkolása után, bocsánatkéréseit először barátai felé intézi, s átgondolja Stefannel való kapcsolatát is. Végül, miután élénk rémálmok kezdik el gyötörni Bonnie-t, melynek szereplője Lily, a lány Matt segítségét kéri, hogy végezzenek a nővel.

A KÉT RÉSZRE VÁLT CSALÁD - Miután rádöbbent, hogy elárulták, ráadásul a saját testvérei, Klaus egy valószínűtlen szövetséget köt valakivel, bosszútól vezérelve. Megkapva a hírt, hogy Klaus kiszámíthatatlanná vált, Elijah, Rebekah és Freya érvénybe léptetik tervüket, miszerint odacsalják Dahliát a házhoz, ahol leszámolhatnak vele egyszer és mindenkorra. Eközben, Hayley és Jackson azon vannak, hogy elhagyják az elárasztott mocsarast, annak ellenére is, hogy Marcelt egy ismeretlen, új veszély kezdi el fenyegetni. Végül, Davina kap egy olyan ajánlatot, mely megengedné neki, hogy visszahozza Kolt, ám ez egy életet megváltoztató döntést igényel.

Kettő hét múlva érkezik a 6. évad 20. epizódja, melyhez ma kaptunk összesen 5 db promóciós fotót. Képek a Képtárban, tessék őket megnézni!

1

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E18.HDTV.x264-LOL

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.