tvdd

Lassan az összes promóciós fotón helyet kap Caroline és Stefan, úgyhogy ebből előbb-utóbb tényleg lesz valami. Talán már a 6.14 – Stay (6.14 – Maradj!) című részben.

1

Két hét múlva érkezik a 2.13 – The Devil is Damned (2.13 – Az elátkozott Ördög)  című rész, melyhez ma kaptunk 7 db promócionális fotót. Tessék megnézni őket!

1

Rebecca: Hova tűnt Bonnie a The Vampire Diariesban? Adjatok valamilyen infót a kedvenc karakteremről!
Bonnie-é lesz a valaha megélt legszomorúbb születésnap. “Legközelebb, amikor látjuk Bonnie-t, éppen születésnapja lesz, a barátai pedig őt ünneplik, annak ellenére, hogy nincs is köztük. És még partit is szerveznek a számára.” – mondta Plec. “Bonnie is meglepi magát valamivel. Az elszigeteltség és a magány viszont nyomot hagy rajta.” Szóval, tulajdonképpen ez az ő bulija, s ha sírni akar, megteheti.

Az eheti The Originals rész nézettségileg remek, ugyanis 1.74 millió ember követte végig. Nem csak az eddig leadott részek közül volt a legnézettebb, de a 8. rész óta folyamatosan nő a nézettség. (1.26; 1.41; 1.52; 1.74)

Csütörtökön érkezik a 6.12 – Prayer For the Dying (6.12 – Ima a haldoklóért) című rész, melyhez ma végre kaptunk képeket, összesen négy darabot. Tessék őket megnézni!

3

Mi lehet vajon a 12. részben? Ugyanis ma a 13. epizód promócionális fotóit adták ki, s az előbbihez vagy majd később vagy semmikor se kapjuk meg a képeket. Mindenesetre ezeket is meg kell nézni!

6

Bár a 9. részről a 10.-re elég nagyot nőtt a nézettség, most összesen 1.63 millióan nézték a visszatérő, 11. epizódot, mely 200.000-rel volt kevesebb, mint a félévadzáróé. De minek aggódni? Idén októberben jön a 7. évad!

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E11.HDTV.XviD-FUM

VISZLÁT, MYSTIC FALLS - Eljött Jeremy utolsó napja a városban, Elena pedig felveszi vidám arcát testvére előtt, s visszaemlékszik. Stefan és Caroline egyre közelebb kerül egymáshoz, ahogy előkészítik a családi kunyhót Forbes seriff utolsó napjaira. Miközben összepakolja dolgait az irodájában, Liz megkéri Damont, hogy segítsen megoldani egy még le nem zárt ügyét, melynek köze van Elena szüleihez. Eközben, egy erőszakos összecsapás után Enzóval, Jeremy elgondolkodik, maradjon-e a városban vagy sem, Matt pedig veszélyben találja életét, miután őt és Sarah Salvatoret is bevonta a férfi egy veszélyes tervébe. Végül, Caroline a kórházba rohan, miután megtudja, anyja állapota rosszabbra fordult.