tvdd

Annyira örülnék bármilyen ‘Delena’-spoilernek a The Vampire Diaries-ből! Mire számíthatnak a nézők a hatodik évadban?
Tekintve, hogy Damon ott ragadt a… de nem is ez a lényeg, visszatérte Elenához ugyanis nem lesz egyszerű. Samantha Hayfill nevű kollégám azért elárulta, hogy jövőbeli flashbackek tartogatnak némi izgalmat a shipperek számára. “A rajongóknak nem kell miért aggódniuk. Néhányan azzal fenyegetnek, hogy őrült vagyok, ha a Delena nélkül csinálnánk tovább a sorozatot.” – árulta el Caroline Dries.

Kolt láthattuk a második évad előzetesében. Van bármilyen hír a visszatéréséről?
Láthatjuk majd a jóképű, ősöreg vámpírt a második szezonban, de csak flashbackekben. Ami a jelent illeti, Julie Plec ezt dobta elénk: “Megtudjuk majd, kivel milyen kapcsolatban volt Esther a Túlvilágról.” Bár nem sok az esély arra, de ki tudja, talán Kol volt az, akivel visszatért Esther.

Bár lehetett sejteni, de idén is 22 résszel vár minket a The Vampire Diaries, valamint a spin-off sorozata, a The Originals is. Előbbi október 2-án kezd, a szokásos csütörtöki napon, ugyanabban az idősávban, mint az elmúlt években, viszont kedvenc Eredeti vámpírjaink átkerültek hétfőre, de az idősáv megmaradt.

Az anyasorozat új évadának premierjének címe a 6.01 – I’ll Remember lesz, benne Alaric-kal, hallucinált Damonnel, drogos Elenával, nemtörődöm Stefannel és egyéb finomságokkal.

A melléksorozat pedig a 2.01 – Rebirth epizódjával tér vissza, benne a feltámadt, de pórázon tartott Mikaellel, a bosszúvágytól vezérelt Estherrel, s annak egyik fiával, a hibrid Hayley-vel, valamint a teliholdakkor meggyengülő Klaus-szal. Egy biztos: a sorozat még nagyon messze van a meggyengüléstől!

Kérlek, mondjátok, hogy Hope-ot láthatjuk még a második évadban. – Ash
Sajnálom, Ash, erről semmi konkrét információnk nincs, arról viszont igen, hogy valaki babákra gondol. A producerek nemrég castingolták Ingridet, a terméketlenségben szenvedő fiatal lányt, akit semmi sem állíthat meg, hogy babája legyen – s ha kell, hazudik is a férjének. (Ismerve a város boszorkányait, biztos kap segítséget tőlük.)

BloodlettingTekintve, hogy a The Originals a The Vampire Diaries spin-off sorozata, s egyazon univerzumban játszódnak, a néző úgy gondolná, mi sem egyszerűbb annál, hogy egyik sorozat karaktere a másik sorozatban feltűnjön. Tegnap Julie Plec adott erről interjút az Entertainment Weekly-nek.

Az előző évadokban ugye Tyler felbukkant New Orleansban, ez volt az egyik crossover. A másik pedig, amikor Klaus és Rebekah tette tiszteletét Mystic Fallsban a Vámpírnaplók 100. epizódjának alkalmából. Plec elárulta, hogy idén még kapunk crossover epizódot!

“Úgy néz ki, hogy az évadok első felében lehetőségünk lesz ismét elkészíteni egy crossover részt. Azt nem árulhatom el, hogy ki és hova fog menni, de a dolgok nagyon jól néznek ki.” - mondta a producer. Egy dolgot azonban elárult: nem Alaric lesz az a bizonyos személy, bár az ötletet a későbbiekben nem veti el Plec. “Imádnám, ha együtt szórakozna Alaric, Klaus és Elijah.”

Nem csak a crossover lesz újdonság idén, hanem az is, hogy Julie Plec most fog először rendezni, méghozzá a Vámpírnaplók hatodik évadában. Hogy meddig kell erre várni? Az új évad 15. epizódját rendezi a producer-író.

Nina Dobrev, Ian Somerhalder és Paul Wesley már tárgyalnak a stúdióval, s a három színészből eddig csak kettő írta alá a szerződést, tudta meg az E! News. A harmadik személy még nem biztos abban, hogy folytatni szeretné.

Ha mindhárman aláírták a szerződést, jó esélye van a sorozatnak arra, hogy berendeljék a hetedik évadot. Azt is hallottuk, hogy a stúdió akár úgy is folytatná a sorozatot, hogy a három főszereplő elbúcsúzna, s más, szeretett karakterekre koncentrálna.

Tom: Megtudunk majd esetleg többet Enzóról, hogy hány éves és hogyan változott át vámpírrá?
Enzo múltjáról sajnos semmi információnk nincs, viszont a jelenéről igen. A hatodik évad premier epizódjában ugyanis a férfi szerez magának egy ember ismerőst, bár a leányzó státusza, mint ember, eléggé kérészéletű lesz.

Bármilyen infó a The Originalsről? – Nasir
Most, hogy Hayley hibrid lett, az élete… úgymond sokkal ‘szőrösebb’ lesz. “Éppen, hogy megtalálta kapcsolatát vérfarkas rokonaival, szinte azonnal meg is szakadt ez.” – mondta Narducci. “Sok szempontból – elvesztette a babáját, a családját, az identitását – küzdeni fog Hayley, főleg saját magával. Egy olyan helyzetbe kerül, ahol mindenki máson fogja levezetni a haragját.”

Valamilyen infótok van arról, ki lesz a Nagy Gonosz a The Vampire Diaries új évadában?
Hé, ez itt nem a Fargo. A kérdést egyébként én is feltettem Julie Plecnek, két könyörgés között, miszerint Alaric éljen örökké, s hogy kapjunk Delenára utaló infókat. “Van egy nagy gonosz. Egy hosszú, lassan égő mitológia, aminek egy évad kell ismét, hogy kiderüljön, s értelmet nyerjen. A karakterekre mélyen fog hatni, érdekes lesz, okos, s nem akkora, mint az eddigi szezonokban.” – árulta el.

Colin Woodell visszatérő szereplő lesz a The CW nevezetű csatorna The Originals című sorozatában, tudta meg a TVLine. A színész Aident, a vérfarkast kelti életre.
Aiden, mint New Orleans vezető vérfarkasklánjának feje, nem fél szövetséget kötni még a boszorkányokkal sem, ha azok segítenek neki néhány vámpírt eltenni láb alól, s biztonságot adni családjának. Mondanunk sem kell, hogy a férfi “veszélyes szövetségeket” is fog kötni, de erre a 4. epizódig várnunk kell.

colinwoodellalexipapalexopoulos3