tvdd

Enzo még sokáig lesz látható a The Vampire Diariesban, ugye? Imádom a fickót! – Tina
Akkor a csütörtöki epizód nagyon fog tetszeni, hiszen Enzo-centrikus lesz és megtudjuk az igazságot szerelmével, Maggie-vel kapcsolatban. A férfi pedig veszélybe helyezi Stefan és Elena életét, mely egy epikus összecsapásban fog végződni hármójuk között. A kérdés, hogy Damon hogyan fogja a szituációt kezelni, aminek a kellős közepébe csöppent?

@Ideserveyou: A Damon-rajongók szenvedni fognak majd a sorozat idei fináléjánál?
Vámpírnaplók-fanok, készüljetek fel egy érzelmi hullámvasútra, amint elkezdődik a sorozat fináléja. “Hihetetlenül sok öröm, ünneplés és fájdalom várható az utolsó kettő epizódban.” – árulta el Julie Plec. “Markos mágia-mentessé akarja tenni Mystic Fallst, küszöbön áll a Túlvilág pusztulása, sokak élete veszélybe kerül, Damon pedig felvállalja a hős szerepét.”

Elhoztam Nektek a tegnapi Vámpírnaplók rész, a 3.01 – A születésnap online verzióját, ugyanis feltöltöttem indavideóra. Kellemes szórakozást hozzá!

Szerintem a The Originals legjobban várt epizódja lesz az 1.20 – A Closer Walk With Thee, melyben feltűnik Mikael, s még utalás is történik a The Vampire Diariesben történtekre: a Túlvilág kezd összeomlani.

Jövő héten érkezik egy nagyon izgalmasnak ígérkező epizódja a The Originalsnek, mely az 1.20 – A Closer Walk With Thee címet viseli, s amely után már csak kettő részt láthatunk. Elég csak annyit mondanom, hogy Mikael. Nem?

5. évad 22. rész: Május 15.

Végre megtudtuk, kik is pontosan ezek az Utazók, s mit akarnak: eltávolítani azt az átkot, melyet évszázadokkal ezelőtt tettek rájuk a boszorkányok és most bosszút akarnak állni. Vezetőjük, Markos pedig varázslattal akar maga körül felégetni mindent, mely szörnyű következményekkel járhat Bonnie és a Túlvilág számára. A lány talán egy új világban találja majd magát, s lehet, hogy nem egyedül. “A fináléban egy teljesen új realitás alapköveit fektetjük le, melyet bővebben a hatodik évadban fejtünk ki.” – árulta el Paul Wesley. “Egyfajta újrahangolása lesz a sorozatnak, s ez az íróknak még több lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassák az eddig ismert körülményeket, világot.”

Pár órán belül leadásra kerül a The Originals 1.19 – An Unblinking Death című epizódja, melynek most megkaptuk kanadai előzetesét. A videóban Kieran kap hangsúlyt, aki nagy valószínűséggel nem éri meg a huszadik részt.

Ma. Cool TV. 23:05. Vámpírnaplók – 3×01
Ma. Prizma TV. 22:05. Vámpírnaplók – 3×01

Jane: Kérlek, adjatok valamilyen infót kedvenc új vámpíros sorozatomról, a The Originalsről.
Egy új hölgy érkezik a Francia Negyedbe, hogy csatlakozzon a hadban álló frakciók egyikéhez. Gia egy gyönyörű, lelkes, vad lány, aki fiatalon lelépett otthonról szigorú neveltetése miatt, s ez vezette őt el egészen New Orleans zenei világához. A lány lehet, hogy vámpír, vérfarkas vagy csak egy egyszerű ember, de az is megeshet, hogy egy olyan faj tagja, melyről még sosem hallottunk.

Megkaptuk ma a Re#ash-verzióját a sorozat 5.18 – Resident Evil című epizódjának, melyben Arielle Kebbel elevenítette fel a rész eseményeit.

Claire Holt április 20-án West Hollywoodban volt, s most arról hoztam 12 db fotót, ahogyan elhagyta a Drybar Salont. A színésznő, mint mindig, most is csodaszép, s még gyönyörű lábait is megvillantotta.

1 2 3 4

Tudtátok, hogy már tíz Vámpírnaplók kötet jelent meg magyarul a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában? Ezekről beszélek: #01: Ébredés + #02: Küzdelem + #03: Tombolás + #04: A sötét szövetség + #05: Leszáll az éj + #06: Árnyéklelkek + #07: A visszatérés + #08: A fantom + #09: Holdenék + #10: A végzet hatalma

Plusz információkat a könyvekről a vadiúj könyves adatlapon találtok!

02_tvd

Sajnos elég sokan elpártolnak a The Vampire Diariestől, pont akkor, amikor kezd újra magára találni. Az 5.18 – Resident Evil című epizódját, melyet Paul Wesley rendezett, összesen 1.66 millióan követték. Régen a 3 milliós, ma már a 2 milliós nézettségért reménykedhetünk. Ősszel viszont érkezik a 6. évad!

the-cw-developing-vampire-diaries-spin-off-the-originalsThe Vampire Diaries (The CW) – FINÁLÉ
Mikor érkezik?: Május 15.
Mire számítsunk?: Akik a sorozatot a kezdetektől követik, nem akarják majd elszalasztani az 5. évad fináléját. A részben sok ismerős arc feltűnik majd, ráadásul Caroline Dries elárulta, hogy az epizód végi cliffhanger (függőben maradt esemény, melynek folytatására várnunk kell őszig) vetekszik a Katherine-féle ujjlevágós jelenettel.


The Originals (The CW) – FINÁLÉ

Mikor érkezik?: Május 13.
Mire számítsunk?: Vérre. Jó sok vérre. Julie Plec elárulta, hogy sok ember meg fog halni a fináléban, s az egyik frakciónak jelentős szerepe lesz, ráadásul át is veszik a Francia Negyed irányítását. “Az egyik csoport egy ellenséges és nagyon, nagyon agresszív cselekedetével mindenkit meglep és a Negyedet káoszban fogja hagyni.”