tvdd

matthew-davisA DÖGÖS TANÁR | A nemrég halálból visszatért Alaric Mystic Fallson kívül fog élni, aki megigézett magának egy állást a közeli főiskolánál. “Ha valaki megérdemel egy kis rosszaságot, engedetlenséget, az bizony Saltzman professzor.” – árulta el Plec. (Szerk. megjegyz.: Magyarul Alaric a Whitmore Főiskola történelem szakos professzora lesz.)

STEFAN ÚJ SZERELMI ÉLETE | Amikor a ‘Steroline’ téma előjött, Paul Wesley rögtön így reagált. “Stefan eddig baromi jól viselkedett. Megérdemel egy kis akciót.” De Elena vajon túl tud tenni azon, hogy legjobb barátnője többet érez az exe iránt barátságnál? “Ez annyira álszent. Elena is randizott mindkét fiúval. Családban marad.”

KICSI GILBERT | Elenának és Alaricnak nem lesz könnyű átsegíteni Jeremyt a Bonnie elvesztése utáni időszakon. “Dűlőre jutni vele úgy, hogy igazából egyikük se tud belépni Mystic Fallsba, kicsit bonyolult lesz.” – árulta el Julie.

VISSZATÉRNE A ‘STELENA’? | Van-e esély arra, hogy Stefan és Elena megint összejöjjenek? “Jelenleg az Elena és Damon közti szerelem hihetetlenül erős, így az Elena és Stefan közti barátság is erősebb lesz.” - mondta a producer.

Július 26-án zajlott le a Vámpírnaplók immáron 6. Comic Conos panelja, melyen jelen volt Plec, Somerhalder, Davis, Dobrev, Wesley és Graham.

10


Megnyugodhat mindenki, elvileg az alábbi videó csak egy Comic-Conos különlegesség, a 6. évados trailer majd csak később fut be. De hogy eddig miért nem készítettek ilyen ‘különleges’ felvételt? Hihetetlenül jópofa, az elején majdnem elhittem, hogy így folytatódik majd a sorozat.

Mivel a The Originals 2. évados panelja lezajlott az SDCC-n, vagyis a Comic-Conon, meg is kaptuk az új évad előzetesét. Van itt minden: Mikael, Esther, vérfarkasok, vámpírok, holdfény gyűrűk, hibrid Hayley és még sorolhatnám. Nézzétek meg gyorsan a videót!

Láthatjuk majd még Katet és Iant a sorozatban, ugye? Ugye?
Ujjal mutogatok rád és nevetek örökkön örökké, ha tényleg azt hiszed, hogy Ian Somerhalder távozik a Vámpírnaplókból. “Eleget láthatjátok őket, hogy ne legyetek szomorúak. A hatodik epizódig azonban várni kell arra, hogy történjenek bizonyos dolgok.” - árulta el Plec. “A rejtély, hogy hol vannak, mi történt, halottak-e vagy sem, mit csináltak ketten, majd megválaszolásra kerül.”

rs_560x415-140501145214-1024.TVD520a_099bStefan és Elena hogyan fog megbírkózni a gyásszal?
“Meglepő, mert nem pontosan az fog történni, amire mindenki számít.” – mondta Julie. “Mindketten gyászolnak, de mindketten más és más módon, ami nem feltétlenül kényelmes.” Plec elárulta, hogy Stefané nagyon meglepő lesz.

Mit kell tudni Stefanről és Caroline-ról?
Akármi is volt kialakulóban köztük, ezt most kisebb lángra kell venniük. Az ő barátságuk régre nyúlik vissza. “Nagyon sokat kell majd a barátságukon dolgozniuk az évad elején. Ha ez több lesz majd, azt láthatjuk. Nem ígérek semmit.”

Hogyan fog a nemrég halálból visszatért Alaric megbírkózni az életével?
Plec elárulta, hogy nagyon boldog, hogy Matt Davis ismét a csapat részét képezi, s hogy Alaric még mindig vámpír, de nem gonosz többé. Azt is megtudtuk, hogy az ő jelenetei viccesek lesznek.

Mire számítsunk Enzótól, most, hogy az őt játszó Michael Malarkey állandó szereplő lett a 6. évadra?
Probléma probléma hátán, de mi ezt szeretjük is benne. “Vicces lesz, mosolygást hoz a sorozat életébe, de jófiúnak se írnám le. Az első évados Damont fogja eszébe juttatni mindenkinek, s nem tudjuk majd, hogy most viccelni készül éppen, vagy ölni.”

Mennyi idő telik el, mire Klaus rájön, hogy Esther és Finn visszatértek a halálból a The Originalsben?  – Harriet
“Biztos vagy benne, hogy az Finn?” - kérdezte Michael Narducci, az egyik producer. Ennek ellenére Esther, s akárki, akit magával hozott, tesznek arról, hogy nevüket hamar megjegyezzék. “Ha ismeritek Julie Plecet, hogy milyen történetekkel áll elő, mennyi ideig szoktak a rejtélyek rejtélyek maradni, akkor rájöhettek, hogy nem kell sokat várni, mire kiderülnek a dolgok.”

The-Originals-1x222

Tegnap, vagyis július 23-án ünnepelte Paul Wesley a 32. születésnapját! Ezúton is kívánunk neki még sok-sok boldog születésnapot!

10527601_10153115700734968_4274965105918323588_n

Imádtam az eddigi összes Damon-Elena spoilert, de meséljetek a kedvenceimről, Tylerről és Mattről is!
Kedvenc rögbijátékosaink jól ellesznek.“Mattnek hiányoznak a barátai, a gyásszal a saját módján bírkózik meg, s eléggé pozitív módon, mivel a közösségből ki tudja venni a részét, s gőzerővel azon van, hogy kezdjen magával valamit. Ez a fiú, aki már lassan férfi, szó szerint kivirágzik a városban a természetfelettiek hiányától.” Ami Tylert illetti, róla ezt árulta el Julie Plec. “Tyler ismét a srác lesz, akinek ott lóg a nyakában a vérfarkas-átok. Tele van tesztoszteronnal, ő a nagy macsó, ráadásul ezt a játékot már lejátszotta egyszer. Hogyan tartsa egyben magát? Egy vicces forrás fog neki ebben segíteni.”

matt-and-tyler

Egyre közelebb a The Originals új évada, melyről végre még több infót tudtunk meg. A sorozat ugye hétfő estére került át, október 6-án nézhetjük majd a 2.01 – Rebirth (2.01 – Újjászületés) című részt. Plecék elárulták, hogy mindegyik epizódnak a neve egy New Orleans-i dalra vagy előadóra utal. Az évadban Klaus és Elijah szembeszállnak szüleikkel, s ahogyan Narducci mondta, nem telik el sok idő, mire rádöbbennek a gyerekek, hogy Mikael és Esther bosszúval tért vissza.

1HAYLIJAH | A második évadban Elijah és Hayley kapcsolata nem előrébb, inkább visszább fog lépni. “Hayley és Klaus a világon létező két hibrid, Elijahnak pedig megfordul a fejében, hogy esetleg valamilyen kapcsolat alakult ki közöttük, ami rajta is túltesz.” – mondta Narducci. “Érdekes lesz a történet, s Elijah arra is gondol, hogy vajon akar-e egyáltalán segíteni ennek a lánynak?”

KLAUS: A KORAI ÉVEK | Klaus múltjára kitérnek az új szezonban, s ahogyan a producer elárulta: “Ez mind a múlt bűneivel való szembenézésről szól. Gyermekként a szüleink határoznak meg minket, de felnőttként már elkezdjük a saját utunkat járni. Klaus a folyton sértegető apja miatt lett az, aki, s az anyját se felejtsük el.” Klaus gyermekkori flashbackjei is fontos szerepet töltenek majd be. Ha az nem lenne elég, láthatjuk majd a felnőtt Klaust, emberként, az átváltozása előtt.

BOSZORKÁNY-KONFLIKTUS | Davina végső célja az idei évadban is érdekes lesz. “Ott van neki Mikael, akivel elérheti, hogy Klaus szenvedjen. De ne feledjük, hogy szereti Josht és Marcelt, akik pedig Klaushoz kapcsolódnak. Okosan kell játszania Mikaellel.” Ami azt illeti, Klaus és Elijah melyik fivére tért vissza a halálból Estherrel… arra még várnunk kell.

Majd’ egy órás live chat videó került fel Nina Dobrevről, aki sok mindenről beszélt, méghozzá a The Vampire Diaries forgatásán. Ki ne hagyjátok!

Egyre több infót kapunk a lassan közelgő 6. évadról, ami nem is csoda, hiszen mindjárt Comic-Con. Most kiderült, hogy Elena folytatni fogja tanulmányait, aminek végső célja, hogy letegye az orvosi diplomát. Julie Plec szerint: “Elena egy okos lány, az apja orvos volt, a lány pedig próbálja kitalálni, hogyan segíthetne az embereken, hogyan menthetné meg őket, úgy, ahogyan azt a családja is tette.” Ha ez nem lenne elég, a producer ezt is hozzátette: “Találkozunk majd nagyon szexi orvostanhallgatókkal és doktorokkal.”