tvdd

A 6.21 – I’ll Wed You in the Golden Summertime vezeti fel a 6. évad fináléját, s ma meg is kaptuk az első fotót a részből, melyen rögtön Alaric és Jo esküvőjének egy pillanata látható. Engem nem csigázott fel, sajnos Alaric-kal is katasztrófa, ami történt, de reméljük, véres fordulatot vesznek majd az események. Ugye, Kai?

1

Április 26-án, vagyis tegnap kötötte össze életét Ian Somerhalder, s a Twilight-filmekből ismert Nikki Reed. Pár hónappal ezelőtt beszámoltam Nektek arról, mikor Nikki eljegyzési gyűrűt kapott, s most az esküvő is megtörtént. Az eseményen csak a szűk baráti, családi kör vett részt, de mind a ketten nagyon boldogok. Mi is sok boldogságot kívánunk nekik!

0

MINDEN AMIT SZERETÜNK, HAMUVÁ VÁLIK - Lassan kifogyva az időből, Klaus rizikós terve, hogy megvédjék Hope-t, még jobban kiéleződik. Miután a testvérek közötti viszály egyre nagyobb lesz, Cami felfed egy lényeges információt, melytől Rebekah és Elijah újragondolja támadásukat Dahlia ellen. Davina még egy lépéssel közelebb találja magát Kolnak tett ígéretéhez,  eközben Freya drasztikus lépést tesz, hogy megvédje magát nagynénjétől. Máshol, Marcel félreteszi dühét Klaus-szal szemben, annak érdekében, hogy megvédje magát, s Klaus egész vérvonalát. Vincent azon őrlödik, hogy mágiamentes életet éljen New Orleanstól távol vagy megvédje Davinát. Végül, miután életbe lép kockázatos tervük, a Mikaelson testvérek a saját életükért harcolnak.

Hangyányit, de nőtt a sorozat nézettsége, ugyanis a 6.19 – Because nevű részét összesen 1.37 millió ember követte, míg az előzőt 1.35 millióan. Az évadnak már csak 3 db epizódja maradt.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E19.HDTV.x264-LOL

ÉG VELED, MYSTIC FALLS - Alaric és Jo nagy lakodalmának eseményei után a dolgok drámai fordulatot vesznek, mikor felbukkan egy hívatlan vendég, s Elena élete nagy veszélybe kerül. Matt tanácsa ellenére, hogy hagyja el a várost, Bonnie a saját kezébe veszi a dolgok irányítását, mikor rádöbben, hogy saját maga egy agyafúrt csavar egyik darabját képezi. Stefan és Caroline kapcsolata egy érzelmi mérföldkövet ér el, Liv-vel való újraegyesülésénél Tylernek pedig egy olyan döntést kell meghoznia, mely örökre megváltoztathatja az életét. Eközben, Lily felelőtlen tettei rádöbbentik Stefant, hogy anyja meddig képes elmenni, hogy egyesüljön a ‘családjával’. Végül, a lesújtó események sorozata után Damont arra kényszerítik, hogy élete legnehezebb döntését hozza meg.

A tegnapi The Originals epizódot összesen 1.30 millió ember követte, ami jelentős növekedés a múlt heti 1.01 millióhoz képest. Bár lássuk be, mindjárt finálé, ez is lehet az oka ennek. De nem baj, a lényeg, hogy nőtt!

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.