tvdd

Lassan sajnos véget ér a The Vampire Diaries és a The Originals idei évada is, de azért még jó pár részt megnézhetünk. Ma pedig megtudtuk végre a finálék címeit, így nyár végéig, ősz elejéig ezekből újat nem is hozok.

The Originals | 2.22 – Ashes to Ashes
The Vampire Diaries | 6.22 – I’m Thinking Of You All The While

A hivatalos epizódismertető után ma megkaptuk a 6.18 – I Could Never Love Like That promócionális fotóit is. Sokat nem tudunk meg belőle, csak Damont és Elenát láthatjuk.

2

Már alig van olyan epizód, melynek ne tudnánk a címét: konkrétan csak a finálék címeit nem tudjuk még. Íme két-két cím a két sorozathoz.

The Originals | 2.20 – City Beneath The Sea
The Originals | 2.21 – Fire with Fire
The Vampire Diaries | 6.20 – I’d Leave My Happy Home For You
The Vampire Diaries | 6.21 – I’ll Wed You In The Golden

HALÁLOS KARAOKE - Érzelmektől mentesen, Stefan és Caroline feszültségüket a Whitmore iskolában vezetik le, Damon pedig kelletlenül, de előáll egy rizikós tervvel, aminek Lily is része. Miután Jo segítségére siet, aki Stefan és Caroline áldozatait kezeli, Elena rájön, hogy Jo terhes, s a lány elkezdi átértékelni életét, mint vámpír. Eközben, Sarah a gyanútlan Enzo ellen fordul, kényszerítve a férfit, hogy a tragikus múltjáról kezdjen el beszélni. Végül, a Scull Barban egy furcsa fordulatot vett karaoke miatt Matt és Tyler veszélyes helyzetben találja magát.

DAHLIA MEGÉRKEZIK NEW ORLEANSBA - Elkeseredetten keresve a módot, hogy eltávolítsa a képből Dahliát, Klaus nem sokkal később egy másik halálos fenyegetéssel találja szembe magát – Mikaellel. Eközben, Hayley és Rebekah Freyával együtt próbálja kideríteni Dahlia hollétét, Elijah és Marcel pedig egy védelmi házat készít elő Josephine segítségével. Máshol, Jackson eltökélt szándéka, hogy megvédje Hayley-t és a babát, ám rizikós ötlete nem tetszik Hayley-nek. Végül, Aiden Jacksonhoz való hűsége és Klaus-szal való titkos szövetsége között találja magát.

Fog valaha Stefan és Damon normális kapcsolatot ápolni az édesanyjával a The Vampire Diariesben? – Susie
Ez attól is függ, mit értesz normális alatt. Végtére is, Lily, akárcsak Stefan, az extrém bűntudat teremtménye. “Nagyon sok kínt fojtott magába.” – mondta a karaktert életre keltő Wersching. “És ehhez még jön az a bűn, amit a fiai miatt érez, hogy mit tett velük… na ez nagyon ki fog szúrni Lily-vel.” Annie elárulta, hogy Lily nehezen szokja majd meg a jelent, amibe csöppent, s ilyen lesz a kapcsolata a fiaival is. “Igazából, ki fog alakítani egyfajta sajátos kapcsolatot velük.”

Sokat nőtt a sorozat nézettsége, tekintve, hogy a múlt heti részt 1.30 millión, az ehetit pedig 1.59 millióan követték végig. Habár nem ez a legnézettebb epizód az évad során, így sem panaszkodhatunk: ősszel hetedik évad!

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E17.HDTV.XviD-FUM

KONTROLLÁLD A DÉMONT - Mikor Eva Sinclair átveszi az irányítást Rebekah felett, csapdába ejtve, segítség nélkül hagyva a lányt, Klaus kénytelen félretenni bizonytalanságát Freya iránt, hogy megmentse húga életét. Eközben, Hayley és Elijah többet tudnak meg Josephine-től Eva erőszakos múltjáról, s az idős nő egy megdöbbentő információt oszt meg Hayley jövőjével kapcsolatban. Miközben lassan kifutnak az időből, hogy megmentsék Rebekaht, Marcel a vonakodó Vincenthez fordul segítségért, hogy legyőzzék Evat, ám a nő nem akarja harc nélkül megadni magát.

Sajnos eléggé ingadozó a The Originals idei nézettsége, hiszen a mai epizódot is csak 1.25 millióan követték, ami rosszab, mint a múlt hetié, hiszen azt 1.44 millióan nézték meg. Szerencsére nem ez volt a leggyengébben teljesítő epizód, s reméljük, nem csökken tovább.

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.