tvdd

Késő estére meg is hoztam a 6.05 – The World Has Turned and Left Me Here végleges nézettségi adatát, mely szerint a részt összesen 1.58 millió ember nézte meg. Ez sajnos az eddigi leggyengébb epizód, de csak a nézettségét tekintve, mert szerintem eddig ez volt a legeseménydúsabb! (A harmadik részé volt a legmagasabb, azt 1.83 millióan nézték.)

Nem csak a 2.06 – Wheel Inside the Wheel promóciós fotóit, hanem a 2.07 – Chasing The Devil’s Tail képeit is megkaptuk ma! Az epizódismertetőiket pedig már elhoztam Nektek. Nincs más hátra, nézzétek meg a fotókat!

0001

Ebben az epizódban, mely a 6. évad 10. része lesz (2014. december 11.), láthatjuk Bonnie-t, Elenát és Caroline-t, középiskolás éveikben. Ez egy visszatekintés lesz 2009-be. Az ünnepi összejövetelen egy bámulatos fesztiváli díszletnek lehetünk szemtanúi. Sajnos azt nem árulhatják el, hogy Elena és Caroline egy szebb időre emlékeznek vissza, vagy gyászolják rég elvesztett legjobb barátjukat. És persze ez a Vámpírnaplók, az események ismét véres fordulatot vesznek majd az epizód végén!

BARÁTI HÁLAADÁS A FŐISKOLÁN / VISSZATEKINTÉS KAI VÉRES MÚLTJÁBA - Míg Elena és Caroline a hálaadást készítik elő a főiskolán, reményre adó információkat kapnak Alarictól és Stefantól, akik Portlandig utaztak, hogy infórmációkat szerezzenk a Gemini Kovenről. Tyler eltökélt szándéka, hogy segít Livnek, miután a lány és Luke felfedett néhány információt, milyen boszorkányvonalból származnak, s hogy a kovenük mit tartogat a számukra. Eközben, a vacsora borzasztó fordulatot vesz, mikor Jo, aki elárulta fájdalmas múltjának részleteit, az életéért harcol, s Alaric csak a távolból tud segíteni neki. Végül, Kai tesz egy veszélyes lépést, ami egyre közelebb hozza őt a kiszabadulásához.

MINDEN, AMIT ESTHER SZERET - Mikor Klaus felfedezi, hogy Elijah az anyjuk varázslata alatt áll, a mocsaras felé veszi az irányt, ellenszer után kutatva, de hamar rádöbben, nincs egyedül. Felfegyverkezve, Aidan és Hayley összeáll Marcellel, Camivel és Josh-sal, s kitalálnak egy tervet Vincent ellen, kihasználva a férfi egyetlen gyengepontját. Eközben Esther, még mindig a saját tervéhez tartva magát, rákényszeríti Vincentet és Kalebet, hogy gondolját át újra saját stratégiájukat. Végül, Kalebet egyre jobban érdekli Davina vérvonal-megszakító bűbája, s felfed neki titkokat a múltjából, többek között azt, mi történt vele 1914-ben.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E05.HDTV.x264-LOL

Van bármilyen Steroline/Bamon infótok a The Vampire Diariesből? – Lisa
Ausiello: Most a Bamon nyert, róluk van! Bár ez a kettő mindig egymást idegesíti, az eheti epizódban lesz egy szerethető, de rövid pillanatuk, amiből rájövünk, talán mégsem utálják egymást annyira, mint amennyire mondják.

Kaphatnék esetleg Caroline spoilereket? – Melissa
Ausiello: Mint minden epizód, az eheti is egy érzelmi hullámvasút lesz Caroline Forbes számára. Első jelenetét pedig Stefannel osztja meg, a lányon pedig törölközőn kívül más nem is lesz. Egy olyan napon lesz túl, melynek a végén szó szerint kapkodni fogja a levegőt.

Kara: Annyira izgatott vagyok Nina Dobrev The Originals-beli szereplése miatt!
De nem annyira, mint mi! Joseph Morgan ugyanis ezt árulta el: “Nagyon hálásak vagyunk Ninának, így végre el tudjuk mondani az egész sztorit.” - mondta a színész. “Úgy érzem, muszáj elmondani. Láthatjuk a testvérekre való hatását ennek, valamint a családra. A Tatia iránt érzett szerelmük sok mindenre kihatott. Ami pedig a The Vampire Diariesben elhangzott róla, az nem volt teljesen igaz.”

1

Sajnos eléggé gyengén teljesítenek a The Originals epizódok, már ami a nézettséget illeti. A részekkel semmi gond, izgalmasak, de valamiért alig nézik. A mostanit is csak 1.31 millió ember követte. Át kellene pakolni hétfőről, fejesek!