tvdd

- Az egyik spoilerekkel foglalkozó oldalon rákérdeztek arra, hogy láthatunk-e még Bonnie-Damon jeleneteket. A válasz az volt, hogy Damon továbbra se mondott le arról, hogy visszahozza a lányt, s hogy hihetetlenül vékony a szeretet és a gyűlölet közti határ. Véleményem szerint ők inkább csak barátok lesznek.

- Ami Tylert és Oliviát illeti: egymásnak segítenek. Most Tyler lesz az, aki Livet átsegíti egy nehéz korszakán, de a lánynak is vissza kell fognia a fiút, nehogy kiváltsa a vérfarkas-átkát.

- Ma esti, utolsó hír pedig a The Originals-höz kapcsolódik. Julie Plecnek nagy tervei vannak a Josh-Aidan (Jaiden) párossal a 2015-ös évben. Viccelődve azt mondta, hogy vagy az egyiket, vagy a másikat, vagy pedig mindkettőt megöli, azaz kiírja a sorozatból, de tudjuk, ez nem igaz, mert ha komolyan is gondolná, a többi író véleményével szemben mit sem érne. Szereti ezt a szerelmi történetet, de egy nap valamelyik meg fog halni.

Szinte minden egyes nap kaptunk a 2.09 – The Map of Moments nevű félévadzáró epizódból új fotókat, melyen legnagyobb hangsúlyt Hope Mikaelson kapott. És még milyen messze van az a rész!

3

Végre felkerült az internetre a The Originals 2.08 – The Brothers That Care Forgot nevű részének végleges nézettségi adata. Az epizódot összesen 1.26 milló ember nézte meg, ami nem annyira jó nézettség, de ha nem csökken, akkor gond egy szál se.

Bármilyen új info a The Vampire Diaries kapcsán?  – Samantha
Számítsatok arra, hogy Damon és Alaric barátsága elér egy mérföldkövet, aminek alapját Damon dühe adja. De mennyire lesz ez komoly? Egyetlen szó: bokszolás! Bonnie-t pedig, aki eddig végig erős maradt, ebben az őrült helyzetben is, most egy olyan másik csapás éri, amitől teljesen összetör.

Láthatunk majd olyan közös jeleneteket a The Originalsban, amiket eddig még nem? Például Elijah/Josh, Elijah/Kol, Finn/Mikael és így tovább? – Tom
A félévadzáróban visszatér Mikael, az ‘örökkön örökké’ testvéreknek pedig elég sok dolguk lesz. “Ahogy készülődnek az ünnepekre, az ellenségek száma is egyre jobban nő. Ez mellett pedig nem tudnak elmenni szó nélkül.” - árulta el Plec. A legfontosabb, hogy Mikael, a Pusztító mikor visszatér, először találkozik Estherrel azóta, hogy Klaus megölte őt. De megcsókolja vagy megöli a feleségét?

A The Vampire Diaries idei évadának eddigi legjobb részét láthattuk, s meg merem kockáztatni, hogy a 6.08 – Fade Into You simán benne van a Top 3-ban. Az epizódot 1.68 millióan nézték, ami egy kicsivel több, mint a múlt hetié.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E08.HDTV.x264-LOL

TELJESEN EGYEDÜL KARÁCSONYKOR - Ahogy az ünnep elérkezett, Bonnie eldönti, újraéli emlékeit, miközben a barátait és a szebb időket hiányolja. Lévén, hogy kedvenc ünnepekor nem tud visszatérni Mystic Fallsba, Caroline meglepődik, mikor anyja hozza el a karácsonyt a Whitmore Főiskolára. Eközben, mikor rádöbben, hogy Jo eltűnt, Alaric Damonhöz és Elenához fordul segítségért, Liv és Luke pedig Tyler kockázatos tervének kellős közepében találja magát. Máshol, Jeremy segít Mattnek egy olyan terv kidolgozásában, melynek célja, hogy legyőzzék Enzót, de az aggodalom csak nő, mikor Matt túl messzire megy el. Végül, Stefannek kényszer hatására el kell mondania Caroline-nak egy lesújtó hírt.

ÜNNEPI ÚJRAEGYESÜLÉS - Mikor Rebekah egy szokatlan változást vesz észre Elijah-n, megkéri Klaust és Hayley-t, hogy találkozzanak egy biztonságos helyen, ahol tudnak találkozni kislányukkal, Hope-pal. Miután régi emlékeket átélt újból, Kaleb Davina felé nyit, s elárulja, miért is neheztel testvéreire, valamint milyen varázslatot hozott létre 1914-ben. Eközben, Cami rádöbben, hogy Esther terve veszélybe fogja helyezni őt, válaszokat követel Vincent-től, akinek továbbra sem inog meg lojalitása anyja irányába. Máshol, Esther egy nem várt szövetséget hajlandó kötni, melytől Klaus élete veszélybe kerülhet, Hayley pedig egy olyan döntést hoz meg, amely megváltoztathatja Elijah-val való kapcsolatát örökre. Végül, Elijah még mindig az elfogás utóhatásaival küzd, Klaus és Rebekah pedig egyszer és mindenkorra le akarják győzni Esthert.