tvdd

Láthatunk majd olyan közös jeleneteket a The Originalsban, amiket eddig még nem? Például Elijah/Josh, Elijah/Kol, Finn/Mikael és így tovább? – Tom
A félévadzáróban visszatér Mikael, az ‘örökkön örökké’ testvéreknek pedig elég sok dolguk lesz. “Ahogy készülődnek az ünnepekre, az ellenségek száma is egyre jobban nő. Ez mellett pedig nem tudnak elmenni szó nélkül.” - árulta el Plec. A legfontosabb, hogy Mikael, a Pusztító mikor visszatér, először találkozik Estherrel azóta, hogy Klaus megölte őt. De megcsókolja vagy megöli a feleségét?

A The Vampire Diaries idei évadának eddigi legjobb részét láthattuk, s meg merem kockáztatni, hogy a 6.08 – Fade Into You simán benne van a Top 3-ban. Az epizódot 1.68 millióan nézték, ami egy kicsivel több, mint a múlt hetié.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E08.HDTV.x264-LOL

TELJESEN EGYEDÜL KARÁCSONYKOR - Ahogy az ünnep elérkezett, Bonnie eldönti, újraéli emlékeit, miközben a barátait és a szebb időket hiányolja. Lévén, hogy kedvenc ünnepekor nem tud visszatérni Mystic Fallsba, Caroline meglepődik, mikor anyja hozza el a karácsonyt a Whitmore Főiskolára. Eközben, mikor rádöbben, hogy Jo eltűnt, Alaric Damonhöz és Elenához fordul segítségért, Liv és Luke pedig Tyler kockázatos tervének kellős közepében találja magát. Máshol, Jeremy segít Mattnek egy olyan terv kidolgozásában, melynek célja, hogy legyőzzék Enzót, de az aggodalom csak nő, mikor Matt túl messzire megy el. Végül, Stefannek kényszer hatására el kell mondania Caroline-nak egy lesújtó hírt.

ÜNNEPI ÚJRAEGYESÜLÉS - Mikor Rebekah egy szokatlan változást vesz észre Elijah-n, megkéri Klaust és Hayley-t, hogy találkozzanak egy biztonságos helyen, ahol tudnak találkozni kislányukkal, Hope-pal. Miután régi emlékeket átélt újból, Kaleb Davina felé nyit, s elárulja, miért is neheztel testvéreire, valamint milyen varázslatot hozott létre 1914-ben. Eközben, Cami rádöbben, hogy Esther terve veszélybe fogja helyezni őt, válaszokat követel Vincent-től, akinek továbbra sem inog meg lojalitása anyja irányába. Máshol, Esther egy nem várt szövetséget hajlandó kötni, melytől Klaus élete veszélybe kerülhet, Hayley pedig egy olyan döntést hoz meg, amely megváltoztathatja Elijah-val való kapcsolatát örökre. Végül, Elijah még mindig az elfogás utóhatásaival küzd, Klaus és Rebekah pedig egyszer és mindenkorra le akarják győzni Esthert.

Kaptunk egy-egy képet a The Vampire Diaries (6.10 – Christmas Through Your Eyes) és a The Originals (2.09 – The Map of Moments) félévadzáróiból. Az egyiken Alaric és Damon, a másikon Hayley és a testvéreihez újból csatlakozott Rebekah látható.

1
0


Stagnál a The Originals, ugyanis a 2×07-es részét összesen 1.44 millióan nézték. Reméljük sose fog 1 millióra lecsökkeni!

Most, hogy Klaus megölte igazi apját, szabad utat adott Esther és Mikael újraegyesülésének, ami hamarabb meg fog történni, mint azt gondolnánk. Esther megváltást akar gyermekeinek, Mikael pedig megölni Klaust. De képes megvédeni gyermekeit Mikael elől? Kiállna gyermekei mellett Klaus ellen? Amikor a szülők találkoznak, konfliktusba keverednek.

Yusuf Gatewood, vagyis az ‘új’ Finn Mikaelson megszemélyesítőjét előléptették állandó szereplővé. Tehát akkor nagy terveik vannak még a karakterrel.