tvdd

AZ OTTHON ÚJJÁÉPÍTÉSE, ÚJ CSALÁD LÉTREHOZÁSA – Miután hónapokig szinte a saját fejébe zárva élt Klaus, Elijah és Marcel segítségét veszi igénybe a Guerrerák elleni cselszövésben, s elrendeli, hogy pusztítsanak el bárkit, aki Hope létezését fenyegetné. Elijah kétségbeesetten figyeli, ahogyan Hayley darabjaira esik, hiszen küszköd lánya elvesztésével, valamint hibriddé válásával. Száműzve a Guerrera vérfarkasok által, akik most New Orleanst uralják, Marcel még mindig nem heverte ki vámpír-családjának elvesztését, s megpróbálja ezt újjáépíteni Josh segítségével. Máshol, hogy egy kis normális dolgot vigyen életébe, Cami egy meglepő helyen próbálja megtenni ezt. Végül, Davina még mindig kitart amellett, hogy Mikaelt használja Klaus ellen, de mellékvágányra futnak az események, mikor találkozik Kalebbel, a rejtélyes, de jóképű idegennel, akinek megvannak a saját titkai.

Végre megkaptuk az első részletet a 6.01 – I’ll Remember című epizódból, melyben Alaricot láthatjuk professzorként, valamint jelen van Elena, Tyler és Liv is.

Teddy1308: Van-e esély arra, hogy a The Vampire Diaries idei évadában kialakuljon valami Stefan és Caroline között?
A rossz, vagy a szörnyű hírrel kezdjem? A rossz hír az, hogy semmilyen terv nincs a Stefan/Caroline románcra. A szörnyű pedig az, hogy a barátságuk is talán véget ér. Legalábbis erre számíthatunk az évad elején Julie Plec szerint. “Caroline nem fogja könnyedén elengedni a Stefan iránt táplált érzéseit. Stefan a testvére elvesztése után új életet akar kezdeni, s ez akár a baráti kapcsolatait is tönkreteheti, amit az évek során épített fel.”

MichelleGr: Mi vár Alaricra a TVD hatodik szezonjában?
Üdítő történetek, de persze szokás szerint, itt sem minden fog klappolni. “Alaric nehéz időszakot fog átélni, nem tudja még összeegyeztetni régi személyiségét a mostani újjal, ami már vámpír. S mikor találkozik egy rendkívül csinos és okos hölggyel, még nehezebb dolga lesz.”

Bármilyen új hír a The Vampire Diaries kapcsán? – Brittany
Persze, hogy van! Ahogy Matt még jobban részéve válik majd Mystic Fallsnak, rádöbben, hogy Trippnek fontos családi kötődése van a városhoz. Csak várjátok ki, mi is Tripp igazi neve. Ráadásul amiket tenni fog ez a férfi, veszélybe sodorhatja Matt barátait.

Egyszerű, mégis nagyszerű évados fotósorozat látott ma napvilágot a Vámpírnaplók 6. évadához, mely felsorakoztatja a főszereplőket, többek között a régi-újat is, Alaricot. (Kattintsatok a képre és elvisz Titeket a Galériába!)

6

A The Originals is kapott jó sok új képet a premier epizódjából, mely a 2.01 – Rebirth címet viseli. Ki ne hagyjátok a lehetőséget, nézzétek meg a fotókat!

4

Kaptunk még jó pár promócionális fotót az október 2-án érkező 6.01 – I’ll Remember című epizódból, melyet a Galériában meg is nézhettek!

4

Közeledik a The Originals második évada, mely még az első szezonnál is izgalmasabb lesz, s mi sem mutatja jobban, mint az, hogy kaptunk egy videót, tele új részletekkel. A premierig már csak 3 hét van hátra!

Összesen 14 percnyi törölt jelenetet kaptunk a sorozat 5. évadából, melynek nagy részében Nadiát vágták ki. Pedig mennyire jó szereplő volt ő.

ÚJRAKEZDÉS ÉS MÁSODIK ESÉLYEK - Miután az elmúlt négy hónapban próbálta feldolgozni Damon elvesztését egy veszélyes és szokatlan módon, Elena visszatér a Whitmore Főiskolára másodévesként. Nem tudva túllépni az eseményeken, Caroline kétségbeesetten meg akarja fordítani az Utazók Mystic Fallsra tett anti-mágikus varázslatát, s csalódott lesz, mikor Stefan nem válaszol telefonhívásaira. Tyler, aki ismét ember, egy focicsapatban próbálgatja erejét, hogy kontrollálni tudja dühét, eközben Matt aggódik Jeremy-ért, aki önpusztító módon dolgozza fel Bonnie elvesztését. Alaric, aki küzd új életével, mint vámpír, egy fura helyzetben találja magát egy Jo nevű nővel, aki a főiskolai kórház doktora. Végül, mikor mindenki úgy véli, hogy Stefan minden erejével azon van, hogy visszahozza Damont és Bonnie-t, Elena teljesen megdöbben, amikor megtudja, mire is készül Stefan.