tvdd

Még odébb van a 6.06 – The More You Ignore Me, the Closer I Get vetítése, de már tegnap kaptunk belőle 4 db promócionális fotót. Ne hagyjátok ki!

4

A héten a The Vampire Diaries nézettsége emelkedett, ugyanis összesen 1.83 millió embert ültetett le a képernyők elé. A sorozat mostanra már csak feelgood maradt, de szerintem éppen ezért áll majd vissza a ‘normáls’ nézettségre. Amikor nem volt ilyen alacsony.

Magyar felirat: The.Vampire Diaries.S06E03.HDTV.x264-LOL

Imádtam a The Vampire Diariesben is a ‘family reunion’ szavakat, de most, áthelyezve ezt a The Originalsba, biztos vagyok benne, hogy a jövő heti rész ütni fog. Együtt a család, nem?

Wolf: Van valamilyen infótok a The Originals új karaktereiről?
- Megan megérkezik New Orleansba, hogy családja után kutasson, még pontosabban a nővére után – ő pedig Davina.
- Mary-Alice egy boszorkány, aki Marcellel tárgyal. Marcel megkéri, hogy átkozza meg a farkasokat, cserébe védelmet, s meghívást kap egy családi eseményre.
- Scarlett Marcel régi ismerőse, s úgy tűnik, nagyon jól ismerik egymást. A nő egyébként a Mikaelson család után kutat információkat.

ÉJSZAKAI MENTŐAKCIÓ - Mikor Alaric felfedezi, hogy Jo-t nem lehet megigézni, megkéri Elenát, hogy nézzen utána a nő múltjának. Miután megtudta, hogy Enzót elfogta Tripp, Caroline összefog Stefannel és Mattel, hogy megmentsék a férfit, mielőtt Tripp rájönne igazi kilétükre. Néhány új információval a saját múltjából a zsebében, Sarah betör Tripp irodájába, de meglepődik, mikor ott találja Mattet, aki szintén a saját kutatásait végzi. Eközben, Elenának muszáj szembenéznie a tettének következményeivel, Jeremy pedig teljesen padlóra kerül, önpusztító módon. Végül, Damon úgy dönt, a kezeibe veszi az irányítást, miután nyugtalanító információkhoz jutott.

NINA DOBREV VENDÉGSZEREPEL A RÉSZBEN, MINT TATIA, AZ ELSŐ HASONMÁS - Annak érdekében, hogy megmutassa Elijahnak, mi lenne jó számára a tervével, Esther kényszeríti fiát, hogy újraéljen egy több száz évvel ezelőtti időszakot, amikor egy Tatia nevű lányba volt szerelmes. Marcel segítségével Hayley eltökélten keresi Elijaht, de nem tudja, mitévő legyen, mikor rádöbben, Klaus is bajban van. Máshol, Cami egy veszélyes helyzetben találja magát Mikaellel, aki túszul ejti a lányt, remélve, hogy így előcsalogatja Klaust, Davina pedig rádöbben Kaleb igazi kilétére. Végül, egy erőszakos összecsapás alakul ki, amikor Klaus és Mikael szemtől szembe találkoznak.

Szükségem van Damon-Elena spoilerekre a The Vampire Diariesből! – Felicia
A ’90-es években ragadt Damon kénytelen-kelletlen igazat ad Bonnie keresztrejtvényes teóriájának, s gyorsan bizonyítékot is találnak rá, hogy valóban nincsenek egyedül ott, ahol vannak. De vajon képes lesz nekik segíteni ez az ember? Alaric igézése pedig látható nyomot hagy Elenán, a Damon-ügyet beleértve pedig még a legjobb barátját is teljesen lesokkolja.

Az eheti epizódot, mely a 2.02 – Alive & Kicking címet viseli, összesen 1.29 millió ember követte végig. Sajnos folyamatosan csökken a nézettség, bár én nem értem, mire fel. Mert az évad bizony eddig nagyon jó!