tvdd

Tegnap láthattuk a 6.20 – I’d Leave My Happy Home For You című epizódot, melyet összesen 1.21 millióan követtek, ami eléggé gyenge nézettség. Annyira, hogy az eddig leadott 20 rész közül ezt nézték a legkevesebben. A premier epizódot pedig 1.81 millióan, csak így összehasonlítási alapnak.

Van bármilyen infótok Alaric és Jo közelgő esküvőjéről a Vámpírnaplókban? – Carrie
Kat Graham szerint: “Olyan az egész, mint Julie Plec valóra vált álma. Más szóval, gyönyörű lesz.” Az esküvő egy istállóban zajlódik le, a képek alapján Mystic Fallson kívül is lehetséges. Reméljük, hogy Kai nem talál rájuk.

Kettő hét, s befejeződik a sorozat idei évada a 6.22 – I’m Thinking Of You All The While (6.22 – Végig rád gondolok) című epizódjával. Hogy Elena hogyan távozik, az a jövő zenéje, de hamarosan megtudjuk. Ez az egy fotó mindenesetre sok jót nem sejtet.

I’m Thinking of You All The While

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E20.HDTV.XviD-AFG

Mindjárt itt a The Originals fináléja, ugyanis 2 héten belül érkezik a 2.22 – Ashes to Ashes. Hogy ki hal meg, ki tér vissza, arra még várnunk kell. Én sajnálom, hogy ilyen hamar véget ért az évad. Ami azt jelenti, hogy nem volt rossz. A részhez pedig 9 db fotót kaptunk.

3

A tegnapi The Originals epizódot összesen 1.20 millió ember követte, mely pontosan 100.000-rel kevesebb, mint a múlt hetié. Úgy látszik itt stagnál a sorozat nézettsége, s reméljük, ősztől majd nőnek a számok, s talán egy másik napra való áthelyezés is jót tenne neki.

A 6.21 – I’ll Wed You in the Golden Summertime vezeti fel a 6. évad fináléját, s ma meg is kaptuk az első fotót a részből, melyen rögtön Alaric és Jo esküvőjének egy pillanata látható. Engem nem csigázott fel, sajnos Alaric-kal is katasztrófa, ami történt, de reméljük, véres fordulatot vesznek majd az események. Ugye, Kai?

1

Április 26-án, vagyis tegnap kötötte össze életét Ian Somerhalder, s a Twilight-filmekből ismert Nikki Reed. Pár hónappal ezelőtt beszámoltam Nektek arról, mikor Nikki eljegyzési gyűrűt kapott, s most az esküvő is megtörtént. Az eseményen csak a szűk baráti, családi kör vett részt, de mind a ketten nagyon boldogok. Mi is sok boldogságot kívánunk nekik!

0

MINDEN AMIT SZERETÜNK, HAMUVÁ VÁLIK - Lassan kifogyva az időből, Klaus rizikós terve, hogy megvédjék Hope-t, még jobban kiéleződik. Miután a testvérek közötti viszály egyre nagyobb lesz, Cami felfed egy lényeges információt, melytől Rebekah és Elijah újragondolja támadásukat Dahlia ellen. Davina még egy lépéssel közelebb találja magát Kolnak tett ígéretéhez,  eközben Freya drasztikus lépést tesz, hogy megvédje magát nagynénjétől. Máshol, Marcel félreteszi dühét Klaus-szal szemben, annak érdekében, hogy megvédje magát, s Klaus egész vérvonalát. Vincent azon őrlödik, hogy mágiamentes életet éljen New Orleanstól távol vagy megvédje Davinát. Végül, miután életbe lép kockázatos tervük, a Mikaelson testvérek a saját életükért harcolnak.

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.