tvdd

Jönnek új arcok a The Originals 3. évadában? – Ashley
Ausiello: Mit szólsz rögtön 3 új szereplőhöz, Ash? Érkezik Aurora, egy szexi vámpír, aki egy pillanat alatt szabadjára tudja engedni sötét oldalát; Lucien, egy szintén remekül kinéző, taktikus vámpír, aki személyes vendettával jön a városba a Mikaelsonok ellen; és Will Kinney detektív, a törvény jóképű embere, aki igazságszolgáltatást akar a New Orleansban történt esetekért – még ha fogalma sincs arról, hogy az elkövetőknek vámpírfogaik vannak.

Szükséged van egy kis Stefan-Caroline hírcsokorra, mielőtt folytatódna a sorozat? Akkor ez a videó neked lett kitalálva! A hatodik szezon során Caroline megkérte Stefant, hogy ne legyenek még együtt, a lánynak ugyanis időre és térre van szüksége. Viszont úgy látszik, annyira azért mégsem kell sokat várnunk rájuk!

“Úgy érzem hat évad elég erre, hogy lassan égjen köztük valami, s izgatottan várom a kettősüket.” – mondta Candice. “Ezek a karakterek látták egymás legsötétebb, legrosszabb oldalait is, s ennek ellenére is kedvelik egymást, van köztük valami és ez különleges.”

A TVLine ma tudta meg, hogy három új szereplő, akik vámpírok, feltűnnek majd a sorozat visszatérésekor. Ráadásul a sorozat történetében először egy azonos nemű vámpírpár lesz látható, két nő.

Az ő nevük Nora és Mary Louise, egy leszbikus páros, gyilkos hajlamokkal. Mindketten a húszas éveikben változtak át, kapcsolatukat több, mint egy évszázadig titkolták, s bár ez a belső körük tagjainak nem titok, viszont Mary Louise állandó szenilitása fojtogatóan hat Norára. Aki mégis olyan bolond, hogy keresztezze útjaikat, megérzi a két nő haragját.

Harmadik új szereplőként érkezik Valerie, aki szintén a húszas éveiben lett vámpír, humorosan fogja fel a világ dolgait, de sok fájdalmat és elbocsátást is átélt. Az évad során találkozik egy férfival, aki emlékezteti őt az élet vidám oldalára – Valerie pedig mindent megtesz, hogy maga mellett tartsa ezt a valakit.

Szeretnék megtudni többet Klaus és Hayley kapcsolatáról a 3. évad során. Van erre esély egyáltalán? – Jessica
Nem hinném, hogy a köztük lévő románcra sok esély lenne. Négy hónapos ugrással kezdődik a harmadik szezon, s Hayley még mindig farkasalakban bóklászik. Más szavakkal: még mindig rettentő dühös kislánya apjára. Klaus pedig egyáltalán nem akar segíteni az átok megszüntetésében.

Most már nem kell várnunk, nem kell tippelgetnünk, hogy mikor térnek vissza kedvenc sorozataink! Korábban kiderült, hogy a The Vampire Diaries és a The Originals is csütörtöki napon lesz látható (utóbbinak ez már a harmadik különböző napja a kedd és hétfő után), s ma dátumot is kaptunk hozzá: október 8-án térnek vissza. Vámpíros nap lesz a csütörtök a The CW-nél.

Bár sejtettük, de most hivatalosan is megerősítették, hogy Annie Werschingnek (Lily Salvatore) főbb szerepe, története lesz a sorozat hetedik évadában. Arról viszont nincs hír, hogy állandó szereplővé léptették volna elő, a cikk ugyanis csak annyit mond, hogy több játékideje lesz a színésznőnek.

Ma, vagyis június 11-én töltötte be 27. életévét a gyönyörű Claire Holt. A színésznő Ausztráliában nőtt fel, a köztudatba a H2O – Egy vízcsepp elég című sorozatával robbant be. Később szerepet kapott a Vámpírnaplókban, majd annak spin-off sorozatában ugyanazt a karaktert keltette életre. Boldog születésnapot, Claire!

1

A következő interjú lorenával készült, aki egy szervezőcégnek a staffja, Brüsszelben, s a napokban megrendezésre került Barcelona-i közönségtalálkozón is dolgozott. Mit jelent ez? Többek között, hogy testközelből is láthatja a színészeket. De íme a kulisszák:

A legdrágább belépő 450, a közép kategóriás 270 és a legolcsóbb 125 euro. Ian és Daniel 65 euro, a többiek 45. Az autogramm Ian-nel és Daniel-lel fejenként 45 euro, a többieké 35. Duplafotók esetén ez 130 euro, míg a csoportkép 175. A Barcelona-i változik, mert ott válság van és levitték az árakat és el is fogyott minden jegy. A legdrágább 250, a középső 125 és a legolcsóbb 75 euro. Itt a fotó Ian-nel, valamint Daniel-lel 55 euro, a többiekkel 40. Fél órás Meet & Greet Ian-nel és Daniel-lel 375 euro, mindkét conon. A többiekkel 150- 250 között. (A Meet & Greet egy privát beszélgetés velük.)

Vampire-D.net: Lorena, neked ezekért, amiket felsoroltál, kell valamit fizetni?
Lorena: Nem, nekem nem, én inkább dolgozni megyek oda. Semmit sem kell fizetnünk, csak a repjegyet.

Mesélj még erről a munkáról, kérlek.
Mi egy csapat vagyunk. Ilyenkor a színészekkel együtt dolgozunk, azért is, hogy a rajongók a lehető legjobban érezzék magukat. Ráadásul, ha van egy kedvenc színészed, itt könnyűszerrel meg tudod oldani, hogy a közelében légy. Nem úgy bánnak velünk, mint a rajongókkal, hanem mintha ezer éve barátok lennénk. Együtt röhögünk helyzeteken, pletykálunk, beszélgetünk és szórakozunk. Egyre jobban megismerjük egymást az évek múlásával.

Sokan kíváncsiak arra, hogy milyenek a való életben a Salvatore-testvérek, Ian és Paul?
Ian egy nagyon vicces, közvetlen, barátságos mókamester, aki, ha a helyzet úgy kívánja, egy nagyranőtt gyerek, de emellett tud nagyon komoly is lenni. Mindig kitalál valamit, amivel megviccel a staffot, azaz minket, de ez nem mindig kellemes. Paul viszont egy zárkózott ember, nem barátkozik könnyen, de ő is humoros. Távolságtartó, de akit megkedvel, azt egy életre. A többiek is közvetlenek (Candice, Nate, Zach, Michael, Kat…): némelyik perverz, a másik alkoholista. Paul-t egyébként európai találkozókra már nem is nagyon hívják, mert sokan csalódtak benne, nem ilyen típusú emberre számítottak.

Végezetül, lorena elárulta még azt is, hogy személyes történeteket is mesélnek a színészek, színésznők. Ian egyszer például megbabrálta Paul vécéjét, szerette volna, ha rázúdul barátjára a tartály összes vize. De aztán meggondolta magát. Chris Woodról kiderült, hogy félénk és kissé szégyenlős, de még új a csapatban. Kat és Chris nagyon jó barátok, ennél több viszont nincs köztük. Egyszer pedig imitáltak egy Bonnie-Kai randevút. Chris pedig jól utánozza Batmant.

Van bármilyen híretek a The Vampire Diaries kapcsán? – Leah
Bár Enzo nem kapott nagy szerepet az előző szezonban, a 7. évadban annál nagyobb szerepet tölt be. “Nagyon izgatott vagyok, Enzo mit fog kezdeni Lily Eretnekes világával, valamint a Damon/Caroline/Mystic Falls történetszállal.” – mondta Dries. “El kell döntenie, melyik oldalon áll és kihez hűséges. Ez is főbb szerepet tölt majd be.”

Choice TV Show: Sci-Fi/Fantasy
Arrow
Once Upon a Time
Sleepy Hollow
The Vampire Diaries
The 100
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Choice TV Actor: Sci-Fi/Fantasy
Bob Morley – The 100
Ian Somerhalder – The Vampire Diaries
Jared Padalecki – Supernatural
Joseph Morgan – The Originals
Paul Wesley – The Vampire Diaries
Stephen Amell – Arrow

Choice TV Actress: Sci-Fi/Fantasy
Candice Accola – The Vampire Diaries
Danielle Panabaker – The Flash
Eliza Taylor – The 100
Emily Bett Rickards – Arrow
Jennifer Morrison – Once Upon A Time
Nina Dobrev – The Vampire Diaries

A következő videóban a The Wrap interjúvolta meg Daniel Gilliest, aki többek között arról beszélt, hogy a Klaus és Elijah közti dinamikára épül nagyrészt a sorozat. Valamint arról is, hogy itt nincsen külön egy egész sztori, amit kiterveltek (megemlíti példaként a Breaking Bad-et, ahol tudatosan fel volt építve az összes szezon), hanem évadról évadra változik. A videóban persze nem árulja el, mi vár minket a 3. évadban, de tudjuk, hogy velük egyidős vámpírok érkeznek majd a városba, akiket ők változtattak át 1000 évvel ezelőtt.

Monica: Kell egy kis #TVD infó, mert túl hosszú lesz ez a nyár.
Neked és nekem is! Caroline Dries, az egyik executive producer elárulta, hogy Stefan ‘hősies haja’ legalább három méretet fog nőni. (Csak képletesen, Stefan hajának mérete tökéletes.) “Stefan a keze ügyébe veszi a dolgokat, s tetszik, ahogyan felveszi a hős szerepét, amit nagyon jó lesz látni.” – mondta Dries. “Eddig is hősies karakter volt, de még több ilyen megmozdulást láthatunk majd tőle a hetedik évadban.”

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.