tvdd

Bármilyen infó a The Vampire Diariesről? – LilSlim
Caroline kikapcsolta érzéseit, s ennek következménye mindenkire vissza fog verődni. “Stefan nagyon, nagyon nehéz döntést fog meghozni, ami egy időre mindent megváltoztat a számára.” – árulta el Ian, aki a jövő heti epizódot rendezte. Amikor megkérdeztük, hogy talán Stefan is kikapcsolja emberségét, Somerhalder ezt válaszolta: “Stefan egy nagyon intenzív átalakuláson megy át.”

Már az elején se örültem a vérfarkas-házasságnak, s hogy akkor csomóan hibriddé lesznek, de ideje lenne már lezárni ezt a szálat. Akik azonban kedvelik ezt a párost, ki ne hagyják a következő részletet, mely a jövő heti epizódból való!

Claudia Black (Csillagkapu; Csillagközi szökevények) fogja életre kelteni Dahliát, a Mikaelson-testvérek anyai nagynénjét. A karakterről most is annyit tudunk, mint előtte, hogy nagy fenyegetést jelent Hope életére. Dahlia először a 16. epizódban fog feltűnni, március 16-án.

6a01348361f24a970c0154328c2eb5970c-320wi

Március 16-án érkezik a 2.16 – Save My Soul nevű epizódja a The Originalsnak, amihez epizódismertetőt már kaptunk. Flashback-rész lesz, tehát unatkozni ismét nem fogunk.

10

Ha minden igaz, a 2. évad 16. epizódjában feltűnik majd Finn Wittrock, aki az ‘eredeti’ Henriket kelti életre. Ez fura, hiszen a karakter kisfiúként halt meg, s az a tény is okot ad arra, hogy visszatekintésben tűnik fel, hogy a 16. részben Freya-flashbacket kapunk. Reméljük okosabbak leszünk majd.

527-0

Március 19-én érkezik a 6.17 – A Bird in a Gilded Cage nevű epizód, mely után több hetes szünet várható, de jó hír, hogy aztán a fináléig nincs megállás. Most ehhez hoztam promóciós fotókat!

1

VISSZATEKINTÉSEK FREYA GYERMEKKORÁBA - Még mindig gyanakodva, hogy kihez hűséges nővére, Freya, Klaus találkozik vele, hogy több információja legyen a lány múltjáról Dahlia-val. Egy sor furcsa látomás után Rebekah rádöbben, hogy a test, amit birtokol, kezdi átvenni az irányítást. Lévén Rebekah élete a tét, Marcel alkudozási képességeit állítja teszt elé, amikor Vincenthez fordul segítségért, aki talán tudásával ki is tudja őket segíteni. Végül, a mocsarasnál Jackson egyre frusztráltabbá válik, mikor Aiden a vezetői képességeit kezdi el firtatni.

DAMON AZ 1903-AS BÖRTÖNVILÁGBA UTAZIK - Bonnie és Kai segítségével, Damon és Elena egy tervet dolgoznak ki, hogyan mentsék meg az 1903-as börtönvilágban ragadt Lilyt, Damon és Stefan édesanyját. Eközben, Caroline terve Stefan számára visszafelé sül el, s a lánynak egyedül kell eltakarítania a következményeket. A Whitmore Főiskolán Enzo és Alaric azon ügyködik, hogy visszahozzák a régi Caroline-t, de tervük nem egészen sikerül, mikor rádöbbennek, Caroline kijátszotta őket. Végül, egy váratlan ajándék Bonnie-tól teljesen a feje tetejére állítja Damon világát.

A mai nap folyamán kettő epizód címe is kiderült, bár ezek vetítési dátuma már ismert volt.

6.17 – A Bird in a Gilded Cage (6.17 – Madár az aranykalitkában) – Március 19.
6.18 – I Never Could Love Like That (6.18 – Sosem tudnék ilyet szeretni) – Április 16.

Csak március 12-én tér vissza a sorozat a 6.16 – The Downward Spiral nevű epizódjával, de már ma megkaptuk a rész promócionális fotóit. Képek a Képtárban!

2

IAN SOMERHALDER RENDEZŐI DEBÜTÁLÁSA - Miután kikapcsolta emberiségét anyja halála után, Caroline egy váratlan ultimátumot ad barátainak. Nem tudva, hogy hogyan kezelje az új Caroline-t, Stefan próbálkozásai veszélyes események láncolatát indítja el, így ő és Elena az idővel futnak versenyt. Eközben, válaszokat keresve a börtönvilágokról Kai-tól, Damon világa a feje tetejére áll, mikor lesújtó híreket tud meg anyjáról, Lily-ről. Máshol, Enzót egyre kíváncsibbá teszi Sarah Salvatore, Bonnie pedig a való világba való visszakerülés mellékhatásaival küzd.

A hatodik évad idei legjobbja a 6.15 – Let Her Go, ehhez nem fér kétség. A részt összesen 1.41 millióan nézték, ami kevesebb, mint a múltkorié, hiszen azt 1.52 millió ember követte végig. Reméljük a folytatásra növekedni fog!

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.