tvdd

Mivel a The Originals 2. évados panelja lezajlott az SDCC-n, vagyis a Comic-Conon, meg is kaptuk az új évad előzetesét. Van itt minden: Mikael, Esther, vérfarkasok, vámpírok, holdfény gyűrűk, hibrid Hayley és még sorolhatnám. Nézzétek meg gyorsan a videót!

Láthatjuk majd még Katet és Iant a sorozatban, ugye? Ugye?
Ujjal mutogatok rád és nevetek örökkön örökké, ha tényleg azt hiszed, hogy Ian Somerhalder távozik a Vámpírnaplókból. “Eleget láthatjátok őket, hogy ne legyetek szomorúak. A hatodik epizódig azonban várni kell arra, hogy történjenek bizonyos dolgok.” - árulta el Plec. “A rejtély, hogy hol vannak, mi történt, halottak-e vagy sem, mit csináltak ketten, majd megválaszolásra kerül.”

rs_560x415-140501145214-1024.TVD520a_099bStefan és Elena hogyan fog megbírkózni a gyásszal?
“Meglepő, mert nem pontosan az fog történni, amire mindenki számít.” – mondta Julie. “Mindketten gyászolnak, de mindketten más és más módon, ami nem feltétlenül kényelmes.” Plec elárulta, hogy Stefané nagyon meglepő lesz.

Mit kell tudni Stefanről és Caroline-ról?
Akármi is volt kialakulóban köztük, ezt most kisebb lángra kell venniük. Az ő barátságuk régre nyúlik vissza. “Nagyon sokat kell majd a barátságukon dolgozniuk az évad elején. Ha ez több lesz majd, azt láthatjuk. Nem ígérek semmit.”

Hogyan fog a nemrég halálból visszatért Alaric megbírkózni az életével?
Plec elárulta, hogy nagyon boldog, hogy Matt Davis ismét a csapat részét képezi, s hogy Alaric még mindig vámpír, de nem gonosz többé. Azt is megtudtuk, hogy az ő jelenetei viccesek lesznek.

Mire számítsunk Enzótól, most, hogy az őt játszó Michael Malarkey állandó szereplő lett a 6. évadra?
Probléma probléma hátán, de mi ezt szeretjük is benne. “Vicces lesz, mosolygást hoz a sorozat életébe, de jófiúnak se írnám le. Az első évados Damont fogja eszébe juttatni mindenkinek, s nem tudjuk majd, hogy most viccelni készül éppen, vagy ölni.”

Mennyi idő telik el, mire Klaus rájön, hogy Esther és Finn visszatértek a halálból a The Originalsben?  – Harriet
“Biztos vagy benne, hogy az Finn?” - kérdezte Michael Narducci, az egyik producer. Ennek ellenére Esther, s akárki, akit magával hozott, tesznek arról, hogy nevüket hamar megjegyezzék. “Ha ismeritek Julie Plecet, hogy milyen történetekkel áll elő, mennyi ideig szoktak a rejtélyek rejtélyek maradni, akkor rájöhettek, hogy nem kell sokat várni, mire kiderülnek a dolgok.”

The-Originals-1x222

Tegnap, vagyis július 23-án ünnepelte Paul Wesley a 32. születésnapját! Ezúton is kívánunk neki még sok-sok boldog születésnapot!

10527601_10153115700734968_4274965105918323588_n

Imádtam az eddigi összes Damon-Elena spoilert, de meséljetek a kedvenceimről, Tylerről és Mattről is!
Kedvenc rögbijátékosaink jól ellesznek.“Mattnek hiányoznak a barátai, a gyásszal a saját módján bírkózik meg, s eléggé pozitív módon, mivel a közösségből ki tudja venni a részét, s gőzerővel azon van, hogy kezdjen magával valamit. Ez a fiú, aki már lassan férfi, szó szerint kivirágzik a városban a természetfelettiek hiányától.” Ami Tylert illetti, róla ezt árulta el Julie Plec. “Tyler ismét a srác lesz, akinek ott lóg a nyakában a vérfarkas-átok. Tele van tesztoszteronnal, ő a nagy macsó, ráadásul ezt a játékot már lejátszotta egyszer. Hogyan tartsa egyben magát? Egy vicces forrás fog neki ebben segíteni.”

matt-and-tyler

Egyre közelebb a The Originals új évada, melyről végre még több infót tudtunk meg. A sorozat ugye hétfő estére került át, október 6-án nézhetjük majd a 2.01 – Rebirth (2.01 – Újjászületés) című részt. Plecék elárulták, hogy mindegyik epizódnak a neve egy New Orleans-i dalra vagy előadóra utal. Az évadban Klaus és Elijah szembeszállnak szüleikkel, s ahogyan Narducci mondta, nem telik el sok idő, mire rádöbbennek a gyerekek, hogy Mikael és Esther bosszúval tért vissza.

1HAYLIJAH | A második évadban Elijah és Hayley kapcsolata nem előrébb, inkább visszább fog lépni. “Hayley és Klaus a világon létező két hibrid, Elijahnak pedig megfordul a fejében, hogy esetleg valamilyen kapcsolat alakult ki közöttük, ami rajta is túltesz.” – mondta Narducci. “Érdekes lesz a történet, s Elijah arra is gondol, hogy vajon akar-e egyáltalán segíteni ennek a lánynak?”

KLAUS: A KORAI ÉVEK | Klaus múltjára kitérnek az új szezonban, s ahogyan a producer elárulta: “Ez mind a múlt bűneivel való szembenézésről szól. Gyermekként a szüleink határoznak meg minket, de felnőttként már elkezdjük a saját utunkat járni. Klaus a folyton sértegető apja miatt lett az, aki, s az anyját se felejtsük el.” Klaus gyermekkori flashbackjei is fontos szerepet töltenek majd be. Ha az nem lenne elég, láthatjuk majd a felnőtt Klaust, emberként, az átváltozása előtt.

BOSZORKÁNY-KONFLIKTUS | Davina végső célja az idei évadban is érdekes lesz. “Ott van neki Mikael, akivel elérheti, hogy Klaus szenvedjen. De ne feledjük, hogy szereti Josht és Marcelt, akik pedig Klaushoz kapcsolódnak. Okosan kell játszania Mikaellel.” Ami azt illeti, Klaus és Elijah melyik fivére tért vissza a halálból Estherrel… arra még várnunk kell.

Majd’ egy órás live chat videó került fel Nina Dobrevről, aki sok mindenről beszélt, méghozzá a The Vampire Diaries forgatásán. Ki ne hagyjátok!

Egyre több infót kapunk a lassan közelgő 6. évadról, ami nem is csoda, hiszen mindjárt Comic-Con. Most kiderült, hogy Elena folytatni fogja tanulmányait, aminek végső célja, hogy letegye az orvosi diplomát. Julie Plec szerint: “Elena egy okos lány, az apja orvos volt, a lány pedig próbálja kitalálni, hogyan segíthetne az embereken, hogyan menthetné meg őket, úgy, ahogyan azt a családja is tette.” Ha ez nem lenne elég, a producer ezt is hozzátette: “Találkozunk majd nagyon szexi orvostanhallgatókkal és doktorokkal.”

Már csak 11 hetet kell várnunk, s a képernyőkre kerül a 6.01 – I’ll Remember (6.01 – Emlékezni fogok) című epizód, melyről egyre többet tudunk meg.

vampire-diaries-season-6-spoilers-bonniedamonVan-e esély arra, hogy Bonnie és Damon kedvelik azt a helyet, ahova kerültek? Ez olyan mennyország-szerűség?
Nos, ennyit elmondhatok: hogy hol vannak, az mind az évad eleji rejtély részét képezi. Nem kínszenvedés számukra, de nem is egy örömmel teli hely. Ők ketten most a létezés egy új formáját tapasztalják meg.

Tisztában vannak azzal, hova is kerültek, mi történt velük?
Igen, tudják, hogy már nem ott vannak, ahol eddig tudni vélték magukat – és természetesen nem haltak meg. Itt jön a sok kérdés. Hol vannak? Mi történik velük? Hogyan jutnak haza?

Elenát nagyon megviselte Damon elvesztése. Mit tudsz mondani a 6. évadbeli mentális állapotáról? Próbálja összeszedni magát?
Mondhatom, hogy igen, de nem biztos, hogy sikerrel jár. Nagyon bonyolult helyzetbe kerül, s lehetséges, hogy nem úgy kezeli majd a dolgokat, ahogyan azt mi elvárnánk tőle.

Stefan hogyan reagál majd Damon látszólagos elvesztésére?
Stefan nagy döntéseket hoz meg, hogy miképp élné életét bátyja elvesztése után. Ez is részét képezi a rejtélynek, hol is vannak eltűnt karaktereink valójában. Lehet, hogy felmászik egy hegyre, s sámánoktól akar választ kapni? Vagy esetleg boszorkányoktól? Talán újra hasfelmetsző lesz? A bánatát alkoholba fojtaná? Majd meglátjuk…

Már ott tartunk, hogy naponta több casting hírt is kapunk, az új szezon tele lesz új szereplőkkel. Ma az derült ki, hogy Chris Wood, a The Carrie Diaries egykori sztárja a Vámpírnaplókban kapott szerepet, mint Kai. A fiú egy újonc, s van egy olyan nyugtalanító képessége, hogy ha a helyzet úgy kívánja, normálisan tud látni mindent. Kai egyszerre játékos természetű, de a tinédzserek szorongásai is jellemzik.

article-0-1BA5B118000005DC-494_638x639

James-MarcoDapper-1A hatodik évad már most bővelkedik az új szereplőkben, mintha a sorozat egyfajta rebootot kapna. A TheWrap tudta meg ma ugyanis, hogy Marco James egy visszatérő szereplő lesz, Liam, aki egy attraktív és okos felsőbbéves a Whitmore Főiskolán.

Ő egy orvostanhallgató lesz, aki annak ellenére, hogy öntelt, mégis jó természetű. James karaktere orvosok családjából származik, s ő is a premier epizódban tűnik majd fel.

A másik karakternek annyira nagy szerepe nem lesz, ugyanis Jayson Warner Smith csupán kettő epizód erejéig lesz látható, s szerepe is eléggé elhanyagolható. Magyarul jelentéktelen.

A harmadik karaktert Jodi Lyn O’Keefe kelti életre. Ő nem más, mint Jo, ‘egy kemény és célokkal teli doktor’ a főiskolai kórháznál. A tökéletességet követeli a diákjaitól, s a saját kárán tanulta meg, hogy munkájában egyetlen hibát sem engedhet meg.

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint Colin Ferguson egy új szereplőt kelt majd életre a sorozat hatodik évadában, ma pedig arra ébredtünk, hogy még egy új karakter jön majd a premier epizódban.

Ő nem más, mint Ivy, a tipikus ‘lány a szomszédból’, akinek van egy vad oldala is. Ivy-t Emily C. Chang fogja majd eljátszani, akit a Days of Our Lives című sorozatból és a Total Recall című filmből ismerhetünk.

Ivy-ről csak ennyit tudunk, valamint azt, hogy egy visszatérő és ‘váratlan’ szereplő lesz. A sorozatot ismerve előbb vagy utóbb minden részletre fény derül majd.

530508_461823860605758_28633362_n