tvdd

HOSSZÚ AZ ÚT HAZÁIG - Tudva, hogy most már fel kell dolgoznia Damon elvesztését, Elena Alaric segítségét kéri a továbblépésben. Enzo meggyőzi Carolinet, hogy tartson vele egy nyom követésénél, amivel talán vissza tudják hozni Bonnie-ékat, de a lány ledöbben, mikor egy váratlan kerülőútba ütköznek, s leleplezik, mire készül Stefan. Eközben, Matt elkezd aggódni Jeremy miatt, aki egy Sarah nevű lánnyal tölti idejét, aki nemrég érkezett Mystic Fallsba. Máshol, Tripp, aki a közösségi védelmi program vezetője, egy érdekes vallomást tesz Mattnek, hogy milyen kötelékek kapcsolják őt a városhoz. Végül, most, hogy a Túlvilág megsemmisült, s eltűnt örökre, Damon és Bonnie vonakodva, de mégis összefognak, hogy kiderítsék, hol vannak, s hogyan találhatnak haza.

1A The Originals nézői meglepődtek, amikor a sorozat első évadának végén visszatért Mikael az élők közé, a vámpír, aki vámpírokra vadászik.

A gonosz vámpírt Davina irányítja, aki visszahozta őt az élők sorába. Ez viszont jó hír Klaus, Elijah és a többiek számára, hiszen Mikael a vérüket akarja még mindig, de Davina ügyel arra, hogy ne szabad akaratából cselekedjen az 1000 éves vámpír.

A második évadban Mikael szembenéz saját dolgaival is, s lehet, hogy láthatunk majd egy nagy, családi újraegyesülést. Ráadásul Esther is visszatért saját terveivel, s valamelyik fiával (Kol vagy Finn).

“Ha látod a címben az Original szót, s te vagy Papa Original, akkor már elgondolkodtam, vajon mikor vesznek elő.” – nevetett Roché. “Az évad első öt része nagyon intenzív lesz, valamint az egész második évad. Ráadásul drámai csaták zajlanak majd le Mikael és a fiai között.” Ha ez nem lenne elég, Mikael a Túlvilágon sem békélt meg azzal a tudattal, hogy Klaus megölte Esthert.

“A karakteremet ezer évnyi düh öleli körül, s ezt mind le akarja vezetni a fián.” – mondta Sebastian. “Mások lesznek a körülmények most, de ugyanúgy végezni akar Klaus-szal. A visszatekintések során Mikael újabb oldalát is felfedezhetjük, a történet előrehaladtával pedig összekapcsolódik a sztorija Davináéval, Camiével és Hayley-ével.”

Nagyra értékelnék bármilyen The Vampire Diaries infót, ami nem a szerelmi háromszögekhez kapcsolódik. – Lola
Mit szólsz akkor egy kis infómorzsához az idei évad gonoszáról? A szezonban több személy is lesz, aki szívesen okoz konfliktusokat. “Lesz egy gonosznak mondható ember, aki kissé másfajta lesz, mint az eddigi gonoszak, de ők is mindig kiérdemlik azt, hogy féljenek tőlük.” - mondta Plec. “És mélyebbre áshatunk majd egy pszichopata személyiség sötét elméjében, ez miatt is nagyon izgatott vagyok.” Más szavakkal, ez az illető nem fog könnyen megváltást találni.

AZ OTTHON ÚJJÁÉPÍTÉSE, ÚJ CSALÁD LÉTREHOZÁSA – Miután hónapokig szinte a saját fejébe zárva élt Klaus, Elijah és Marcel segítségét veszi igénybe a Guerrerák elleni cselszövésben, s elrendeli, hogy pusztítsanak el bárkit, aki Hope létezését fenyegetné. Elijah kétségbeesetten figyeli, ahogyan Hayley darabjaira esik, hiszen küszköd lánya elvesztésével, valamint hibriddé válásával. Száműzve a Guerrera vérfarkasok által, akik most New Orleanst uralják, Marcel még mindig nem heverte ki vámpír-családjának elvesztését, s megpróbálja ezt újjáépíteni Josh segítségével. Máshol, hogy egy kis normális dolgot vigyen életébe, Cami egy meglepő helyen próbálja megtenni ezt. Végül, Davina még mindig kitart amellett, hogy Mikaelt használja Klaus ellen, de mellékvágányra futnak az események, mikor találkozik Kalebbel, a rejtélyes, de jóképű idegennel, akinek megvannak a saját titkai.

Végre megkaptuk az első részletet a 6.01 – I’ll Remember című epizódból, melyben Alaricot láthatjuk professzorként, valamint jelen van Elena, Tyler és Liv is.

Teddy1308: Van-e esély arra, hogy a The Vampire Diaries idei évadában kialakuljon valami Stefan és Caroline között?
A rossz, vagy a szörnyű hírrel kezdjem? A rossz hír az, hogy semmilyen terv nincs a Stefan/Caroline románcra. A szörnyű pedig az, hogy a barátságuk is talán véget ér. Legalábbis erre számíthatunk az évad elején Julie Plec szerint. “Caroline nem fogja könnyedén elengedni a Stefan iránt táplált érzéseit. Stefan a testvére elvesztése után új életet akar kezdeni, s ez akár a baráti kapcsolatait is tönkreteheti, amit az évek során épített fel.”

MichelleGr: Mi vár Alaricra a TVD hatodik szezonjában?
Üdítő történetek, de persze szokás szerint, itt sem minden fog klappolni. “Alaric nehéz időszakot fog átélni, nem tudja még összeegyeztetni régi személyiségét a mostani újjal, ami már vámpír. S mikor találkozik egy rendkívül csinos és okos hölggyel, még nehezebb dolga lesz.”

Bármilyen új hír a The Vampire Diaries kapcsán? – Brittany
Persze, hogy van! Ahogy Matt még jobban részéve válik majd Mystic Fallsnak, rádöbben, hogy Trippnek fontos családi kötődése van a városhoz. Csak várjátok ki, mi is Tripp igazi neve. Ráadásul amiket tenni fog ez a férfi, veszélybe sodorhatja Matt barátait.

Egyszerű, mégis nagyszerű évados fotósorozat látott ma napvilágot a Vámpírnaplók 6. évadához, mely felsorakoztatja a főszereplőket, többek között a régi-újat is, Alaricot. (Kattintsatok a képre és elvisz Titeket a Galériába!)

6

A The Originals is kapott jó sok új képet a premier epizódjából, mely a 2.01 – Rebirth címet viseli. Ki ne hagyjátok a lehetőséget, nézzétek meg a fotókat!

4

Kaptunk még jó pár promócionális fotót az október 2-án érkező 6.01 – I’ll Remember című epizódból, melyet a Galériában meg is nézhettek!

4

Közeledik a The Originals második évada, mely még az első szezonnál is izgalmasabb lesz, s mi sem mutatja jobban, mint az, hogy kaptunk egy videót, tele új részletekkel. A premierig már csak 3 hét van hátra!