tvdd

Közeledik a The Originals második évada, mely még az első szezonnál is izgalmasabb lesz, s mi sem mutatja jobban, mint az, hogy kaptunk egy videót, tele új részletekkel. A premierig már csak 3 hét van hátra!

Összesen 14 percnyi törölt jelenetet kaptunk a sorozat 5. évadából, melynek nagy részében Nadiát vágták ki. Pedig mennyire jó szereplő volt ő.

ÚJRAKEZDÉS ÉS MÁSODIK ESÉLYEK - Miután az elmúlt négy hónapban próbálta feldolgozni Damon elvesztését egy veszélyes és szokatlan módon, Elena visszatér a Whitmore Főiskolára másodévesként. Nem tudva túllépni az eseményeken, Caroline kétségbeesetten meg akarja fordítani az Utazók Mystic Fallsra tett anti-mágikus varázslatát, s csalódott lesz, mikor Stefan nem válaszol telefonhívásaira. Tyler, aki ismét ember, egy focicsapatban próbálgatja erejét, hogy kontrollálni tudja dühét, eközben Matt aggódik Jeremy-ért, aki önpusztító módon dolgozza fel Bonnie elvesztését. Alaric, aki küzd új életével, mint vámpír, egy fura helyzetben találja magát egy Jo nevű nővel, aki a főiskolai kórház doktora. Végül, mikor mindenki úgy véli, hogy Stefan minden erejével azon van, hogy visszahozza Damont és Bonnie-t, Elena teljesen megdöbben, amikor megtudja, mire is készül Stefan.

Kérem szépen, valahogy így, ilyen körülmények mellett kell válaszolni a rajongóknak a feltett kérdésekre. Paul Wesley pedig zseniális, elég csak a videót megnézni.

SandraTT: Lesznek majd TVD/Originals crossover epizódok az idei év során?
Igen! Azt megerősíthetem, hogy egy ilyen epizódot már leforgattak, de ennél többet sajnos nem árulhatok el. Ötletek/teóriák?

Delenas Royalt: Bármi, ami a Delenához köthető. Kérlek!
Most megkapod! Nem mondhatom el, hogy ezek ketten pontosan mikor fognak találkozni, de azt igen, hogy hol lesz Damon ‘feje’ és ‘szíve’, amikor a sorozat visszatér. Julie Plec pedig ezt fűzte hozzá: “Damon legfőbb célja az, hogy megtalálja a visszafelé vezető utat testvéréhez és Elenához – de ettől nem tud könnyebben kiszabadulni abból a rejtélyes helyből, ami fogságban tartja őt.”

10347227_10153243278129968_5184609751905910614_n

The Originals | Klaus felfedez majd egy titkot anyjáról a 2. évadban, mely mindent megváltoztathat. A hibrid közel tart magához minden fájdalmas emléket a múltból, de ez az új felfedezés teljesen más perspektívát adhat neki a múltjára tekintve. Marcel és Elijah pedig régen közel álltak egymáshoz. Erről is láthatunk flashbacket. Na nem annyira közel, mint Marcel és Klaus, de öröm lesz nézni barátságukat.

The Vampire Diaries | Tele lesz flashbackekkel ez a sorozat is, ugyanis a Salvatore-testvérek 1990-es múltjából láthatunk majd jeleneteket. A készítők és szereplők szerint egy teljesen új sorozatot fogunk látni, s hogy kitöltsék a fináléban elbúcsúzottak helyét, nagyon sok új szereplővel találkozhatunk majd.

Bármilyen Damon-Elena információ a The Vampire Diariesből? – Meredith
Amíg a duó nem találkozik újra – ami egy jó ideig nem fog megtörténni -, addig nincs miről beszélni. Caroline-fronton viszont van egy hírünk: a lány az évad elején szembesíti majd Stefant az érzéseivel iránta, s mindezt Elena is hallani fogja! Nina Dobrev elárulta, hogy karaktere furcsának találja majd a helyzetet, elfogadja, mégis sokan meg fognak lepődni a reakcióján.