tvdd

Kérlek, mondjátok, hogy Hope-ot láthatjuk még a második évadban. – Ash
Sajnálom, Ash, erről semmi konkrét információnk nincs, arról viszont igen, hogy valaki babákra gondol. A producerek nemrég castingolták Ingridet, a terméketlenségben szenvedő fiatal lányt, akit semmi sem állíthat meg, hogy babája legyen – s ha kell, hazudik is a férjének. (Ismerve a város boszorkányait, biztos kap segítséget tőlük.)

BloodlettingTekintve, hogy a The Originals a The Vampire Diaries spin-off sorozata, s egyazon univerzumban játszódnak, a néző úgy gondolná, mi sem egyszerűbb annál, hogy egyik sorozat karaktere a másik sorozatban feltűnjön. Tegnap Julie Plec adott erről interjút az Entertainment Weekly-nek.

Az előző évadokban ugye Tyler felbukkant New Orleansban, ez volt az egyik crossover. A másik pedig, amikor Klaus és Rebekah tette tiszteletét Mystic Fallsban a Vámpírnaplók 100. epizódjának alkalmából. Plec elárulta, hogy idén még kapunk crossover epizódot!

“Úgy néz ki, hogy az évadok első felében lehetőségünk lesz ismét elkészíteni egy crossover részt. Azt nem árulhatom el, hogy ki és hova fog menni, de a dolgok nagyon jól néznek ki.” - mondta a producer. Egy dolgot azonban elárult: nem Alaric lesz az a bizonyos személy, bár az ötletet a későbbiekben nem veti el Plec. “Imádnám, ha együtt szórakozna Alaric, Klaus és Elijah.”

Nem csak a crossover lesz újdonság idén, hanem az is, hogy Julie Plec most fog először rendezni, méghozzá a Vámpírnaplók hatodik évadában. Hogy meddig kell erre várni? Az új évad 15. epizódját rendezi a producer-író.

Nina Dobrev, Ian Somerhalder és Paul Wesley már tárgyalnak a stúdióval, s a három színészből eddig csak kettő írta alá a szerződést, tudta meg az E! News. A harmadik személy még nem biztos abban, hogy folytatni szeretné.

Ha mindhárman aláírták a szerződést, jó esélye van a sorozatnak arra, hogy berendeljék a hetedik évadot. Azt is hallottuk, hogy a stúdió akár úgy is folytatná a sorozatot, hogy a három főszereplő elbúcsúzna, s más, szeretett karakterekre koncentrálna.

Tom: Megtudunk majd esetleg többet Enzóról, hogy hány éves és hogyan változott át vámpírrá?
Enzo múltjáról sajnos semmi információnk nincs, viszont a jelenéről igen. A hatodik évad premier epizódjában ugyanis a férfi szerez magának egy ember ismerőst, bár a leányzó státusza, mint ember, eléggé kérészéletű lesz.

Bármilyen infó a The Originalsről? – Nasir
Most, hogy Hayley hibrid lett, az élete… úgymond sokkal ‘szőrösebb’ lesz. “Éppen, hogy megtalálta kapcsolatát vérfarkas rokonaival, szinte azonnal meg is szakadt ez.” – mondta Narducci. “Sok szempontból – elvesztette a babáját, a családját, az identitását – küzdeni fog Hayley, főleg saját magával. Egy olyan helyzetbe kerül, ahol mindenki máson fogja levezetni a haragját.”

Valamilyen infótok van arról, ki lesz a Nagy Gonosz a The Vampire Diaries új évadában?
Hé, ez itt nem a Fargo. A kérdést egyébként én is feltettem Julie Plecnek, két könyörgés között, miszerint Alaric éljen örökké, s hogy kapjunk Delenára utaló infókat. “Van egy nagy gonosz. Egy hosszú, lassan égő mitológia, aminek egy évad kell ismét, hogy kiderüljön, s értelmet nyerjen. A karakterekre mélyen fog hatni, érdekes lesz, okos, s nem akkora, mint az eddigi szezonokban.” – árulta el.

Colin Woodell visszatérő szereplő lesz a The CW nevezetű csatorna The Originals című sorozatában, tudta meg a TVLine. A színész Aident, a vérfarkast kelti életre.
Aiden, mint New Orleans vezető vérfarkasklánjának feje, nem fél szövetséget kötni még a boszorkányokkal sem, ha azok segítenek neki néhány vámpírt eltenni láb alól, s biztonságot adni családjának. Mondanunk sem kell, hogy a férfi “veszélyes szövetségeket” is fog kötni, de erre a 4. epizódig várnunk kell.

colinwoodellalexipapalexopoulos3

Mit árulhatsz el nekem a The Vampire Diaries új évadáról? – Brittany
Amikor az executive producer, Julie Plec azt mondta, hogy Damon és Bonnie holléte hamar meg lesz válaszolva, a hölgy nem hazudott: ezt mind meg fogjuk tudni még a második epizód vége előtt. De figyelem! A környezet talán ismerős lesz, de ez a páros olyan helyre került, ami számukra ismeretlen. Talán nem is a hol a legfontosabb kérdés.

A The Vampire Diaries hatodik évadában Elena Gilbert a Whitmore Orvosi Központ gyakornoka lesz. Új szereplőként érkezik Jo Robles doktor, aki potenciális szerelmi szálat hozhat Alaric életébe. Sarah, a másik új karakter pedig Mystic Fallsba érkezik, rokonok után kutatva. Jeremyt arra kényszeríti, hogy segítsen neki, de közben rejteget is valamit – a kérdés, hogy mit.

Összesen 36 db fotót hoztam a Teen Choice Awardsról, amin nyertek is a sorozat szereplői, valamint fel is konferálták a különböző kategóriák nyerteseit.

29