tvdd

AliSomebody: Bármilyen infót elfogadok a Jeremy-Bonnie párosról!
Amikor Bonnie elhagyja a börtönt, ahol ragadt, s majd visszatér a mi világunkba, Jeremy jelentős változást fog észrevenni barátnőjén. Bonnie ugyanis a karácsonyfa égetésével a múltja maga mögött hagyását szimbolizálta. “Az égetés határozottan jelképes volt.” – árulta el Caroline Dries. “Bonnie az arany középutat keresi, s próbál arról a helyről eltűnni, hogy végre ne magát sajnáltassa, s a barátai között lehessen. Amikor felcsillant a remény, hogy hazatérhet, a napja úgy végződött, hogy mégis egyedül maradt. Azonban amikor visszatér, egy eléggé kemény, bosszútól szomjas lánnyal találkozhatunk.” Mérges Bonnie? Alig várjuk!

rs_560x415-141210161318-1024-vampire-diaries-Christmas-Through-Your-Eyes2.jw.121014

tumblr_ms53q8OpAw1sgrczeo1_500- Hamarosan egy összecsapás szemtanúi lehetünk két boszorkány között. De melyik lesz az a kettő?
- Végre találkozhatunk majd az igazi Sarah Salvatore-ral.
- Bonnie vissza fog térni a mi világunkba. De mikor? S mennyire fogják megváltoztatni őt a börtönben szerzett tapasztalatai?
- Láthatjuk majd külön-külön, személyes visszatekintésekben a fiatal Stefant és a fiatal Caroline-t is.
- Lesz majd csókolózás. Jó sok csókolózás. És nem csak egy párról van szó.
- Lesz egy kis kavarás, szakítás és összejövés. Nem féltetlenül egy párról beszélünk.
- Sok vérre tessék számítani.
- Több karakter is meg fog halni.
- Bonnie születésnapja is terítékre kerül 2015-ben.
- Matt Donovant a sorsa fogja megszólítani.
- Tyler ki fog állni barátnője mellett.
- Láthatjuk majd az 1858-as Damon Salvatore-t.
- Stefan Salvatore próbálja helyrehozni egyik barátságát… és még valamit.
- Elena Gilbert egy olyan ajánlatot kap majd, ami örökre megváltoztathatja életét.
- Jeremy Gilbert művészetet fog tanulni az iskolában.
- Alaric egy édes, édes szerelembe esik.
- Enzo találkozik majd egy lánnyal.
- Caroline Forbes elmereng a vámpírvér felhasználási lehetőségeiről.

Összeszedte magát a Vámpírnaplók az idei utolsó részére, ugyanis a 10., vagyis a félévadzáró epizódot összesen 1.82 millió ember nézte meg. Ez, az eddig leadott 10 rész közül a második legjobb nézettséget produkálta (‘Welcome to Paradise’ S06E03 – 1.83 millió). Remélhetőleg a januári visszatérés után nem csökken, hanem egyre csak nő majd a nézettség!

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E10.HDTV.x264-LOL

Jó hírrel érkeztem, hiszen a The Originals 2.09 – The Map of Moments nevű részére több ember volt kíváncsi, mint az azelőttire. Ezt ugyanis 1.41 millióan nézték, ami 150.000-rel volt több. Folytatás pedig január 19-én érkezik.

Caitlin901: Hány ember fog meghalni a The Vampire Diaries félévadzárójában?
Készüljetek egy olyan halálra, amitől sokan teljesen össze lesznek törve. “Srácok, a halál mindig is a sorozat velejárója volt, s a mostanit se lehet szó nélkül hagyni, de ez teljesen össze fogja törni a többiek szívét.” – mondta a cseppet sem vidám hírt Paul Wesley.

peaceloveeAngie: A Steroline-rajongók oda meg vissza vannak attól a bizonyos ölelgetős jelenettől a következő rész promójából! Bővebb infót kaphatunk erről?
A rajongók a legfontosabbak, s hogy lássátok ezt, megkérdeztük erről Pault és Candice-t is. Paul szerint a türelem rózsát terem, s: “Lesznek gyönyörű pillanataik, s úgy gondolom, végül lesz valami köztük, csak az egész még nem nagy lángon ég.”

Ma, vagyis december 8-án ünnepli 36. születésnapját Ian Joseph Somerhalder, aki a sorozatban Damon Salvatoret kelti életre, immáron hatodik éve! Boldog, s még jó sok születésnapot kívánunk neki!

ian-somerhalder