tvdd

Március 19-én érkezik a 6.17 – A Bird in a Gilded Cage nevű epizód, mely után több hetes szünet várható, de jó hír, hogy aztán a fináléig nincs megállás. Most ehhez hoztam promóciós fotókat!

1

VISSZATEKINTÉSEK FREYA GYERMEKKORÁBA - Még mindig gyanakodva, hogy kihez hűséges nővére, Freya, Klaus találkozik vele, hogy több információja legyen a lány múltjáról Dahlia-val. Egy sor furcsa látomás után Rebekah rádöbben, hogy a test, amit birtokol, kezdi átvenni az irányítást. Lévén Rebekah élete a tét, Marcel alkudozási képességeit állítja teszt elé, amikor Vincenthez fordul segítségért, aki talán tudásával ki is tudja őket segíteni. Végül, a mocsarasnál Jackson egyre frusztráltabbá válik, mikor Aiden a vezetői képességeit kezdi el firtatni.

DAMON AZ 1903-AS BÖRTÖNVILÁGBA UTAZIK - Bonnie és Kai segítségével, Damon és Elena egy tervet dolgoznak ki, hogyan mentsék meg az 1903-as börtönvilágban ragadt Lilyt, Damon és Stefan édesanyját. Eközben, Caroline terve Stefan számára visszafelé sül el, s a lánynak egyedül kell eltakarítania a következményeket. A Whitmore Főiskolán Enzo és Alaric azon ügyködik, hogy visszahozzák a régi Caroline-t, de tervük nem egészen sikerül, mikor rádöbbennek, Caroline kijátszotta őket. Végül, egy váratlan ajándék Bonnie-tól teljesen a feje tetejére állítja Damon világát.

A mai nap folyamán kettő epizód címe is kiderült, bár ezek vetítési dátuma már ismert volt.

6.17 – A Bird in a Gilded Cage (6.17 – Madár az aranykalitkában) – Március 19.
6.18 – I Never Could Love Like That (6.18 – Sosem tudnék ilyet szeretni) – Április 16.

Csak március 12-én tér vissza a sorozat a 6.16 – The Downward Spiral nevű epizódjával, de már ma megkaptuk a rész promócionális fotóit. Képek a Képtárban!

2

IAN SOMERHALDER RENDEZŐI DEBÜTÁLÁSA - Miután kikapcsolta emberiségét anyja halála után, Caroline egy váratlan ultimátumot ad barátainak. Nem tudva, hogy hogyan kezelje az új Caroline-t, Stefan próbálkozásai veszélyes események láncolatát indítja el, így ő és Elena az idővel futnak versenyt. Eközben, válaszokat keresve a börtönvilágokról Kai-tól, Damon világa a feje tetejére áll, mikor lesújtó híreket tud meg anyjáról, Lily-ről. Máshol, Enzót egyre kíváncsibbá teszi Sarah Salvatore, Bonnie pedig a való világba való visszakerülés mellékhatásaival küzd.

A hatodik évad idei legjobbja a 6.15 – Let Her Go, ehhez nem fér kétség. A részt összesen 1.41 millióan nézték, ami kevesebb, mint a múltkorié, hiszen azt 1.52 millió ember követte végig. Reméljük a folytatásra növekedni fog!

Most, hogy végre láthattuk Stefan és Damon anyját, elárulhatod, miféle őrültséget fog hozni a nő a sorozat életébe?
A kulcsszó itt valóban az őrültség. Azt hitték róla, hogy meghalt. Hogy egy természetes, emberi halált halt. Ehhez képest régóta egy börtönvilágban ragadt. Kettő lehetőség van: csúnyán félreértették vagy nagyon is megérdemelte, hogy odakerült. A következő részben többet tudunk meg erről, s Lily-ről is.

Milyen hamar fogja erről tájékoztatni Damon az öccsét, s Stefan hogyan fog erre reagálni?
Damon felteszi magának a kérdéseit, hogy előbb talán ki kellene deríteni a körülményeket, aztán beavatni testvérét, aki 10 éves kora óta gyászolta anyját, aki lehet, hogy valójában egy gonosz nő. Nem tudja majd Damon, mit is csináljon.

Meddig láthatjuk majd ott Lily-t? Lesz egy nagyobb, egész epizódos visszatekintés, vagy több epizódon keresztül, kisebb darabokban?
A 18. epizód lesz az, amelyben megismerjük a történetét – és azt, hogyan került a börtönvilágba. Nem az eheti volt az utolsó alkalom, hogy láttuk azt a zsebuniverzumot.

Feltételezzük, hogy Lily találkozna, s újraegyesülne fiaival a jelenben. Milyen lenne az?
Feltételezzük, hogy ez megtörténik, de nem úgy alakulna, ahogyan azt egy régóta eltűnt anyától várnánk.

Jo terhes, ezt megtudtuk az eheti részből, s láthattuk, ahogyan Alaric megkérte a kezét. Julie Plec elárulta, hogy lesz majd esküvő is, s egyébként is imádja a sorozatos esküvőket. Lily-nek van egy féltve őrzött titka, ezt is elárulták. Jeremy-ről azt mondták, hogy talán fel fog bukkanni Alaricék esküvőjén, s ott találkozhat Bonnie-val. Enzo háttértörténete is nagyot fog robbantani, s ez kihatással lesz a jelenre is.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E15.HDTV.XviD-AFG

The Originals
2×15 – They All Asked For You (Március 9.)
2×16 – Save My Soul (Március 16.)
2. évad 17. rész (Április 6.)
2. évad 18. rész (Április 13.)
2. évad 19. rész (Április 20.)
2. évad 20. rész (Április 27.)
2. évad 21. rész (Május 4.)
2. évad 22. rész [Finálé] (Május 11.)

The Vampire Diaries
6×16 – The Downward Spiral (Március 12.)
6. évad 17. rész (Március 19.)
6. évad 18. rész (Április 16.)
6. évad 19. rész (Április 23.)
6. évad 20. rész (Április 30.)
6. évad 21. rész (Május 7.)
6. évad 22. rész [Finálé] (Május 14.)

VALÓSZÍNŰTLEN SZÖVETSÉGEK - Miután összefutott egy csapat veszélyes boszorkánnyal, Rebekahnak rendeznie kell a dolgait Marcellel, s hamar rádöbbennek, hogy milyen zavaros múltja van a lánynak, akinek a testét használja Rebekah. Miután megtudta, hogy húga veszélyben van, Elijah felkeres egy tiszteletreméltó, idős boszorkányt, Josephinet, annak a reményében, hogy majd segít neki. Eközben, Klaus összekülönbözik Hayley-vel és Jacksonnal, mert nem értenek egyet, hogyan kellene megvédeni a kis Hope-ot Finntől. Máshol, Freya meggyőzi Finnt, hogy találkozhasson Mikaellel, az apával, akit már 1000 éve nem látott. Végül, egy összecsapás után Freyával, Elijahban és Klausban felmerül a kérdés, hogy megbízhatnak-e rég elveszett nővérükben.