tvdd

may-sweeps-vampire-diariesFINÁLÉ ELŐTTI EPIZÓDOK | Ahogyan az Utazók egyre előrébb haladnak tervükkel, Stefan és Elena egyre jobban fejlesztik ki ‘mi-a-világ-ellen’ mentalitásukat. A kettejük közötti szoros kapcsolatra kell majd támaszkodniuk, hogy átvészeljék a nehéz időket. Eközben Bonnie ‘bátor döntéseket’ hoz a Túlvilágon történő dilemmákkal kapcsolatban. Caroline Dries elárulta, hogy áldozatok mindig lesznek, s Bonnie kapcsolata Jeremyvel csak még bonyolultabbá teszi a dolgokat. A Stefan és Caroline közti kapcsolat is tagadhatatlan, s a készítők azt tervezik, hogy ennél a természetes barátságnál érzelmek lépjenek felszínre, s kettejük közül valamelyiknél már többről fog szólni a dolog, ami szintén mindent megnehezít.

FINÁLÉ MÁJUS 15-ÉN | Az események a fináléban a tetőfokára hágnak majd, hiszen elkezdődik a nagy harc Mystic Falls lakosai és az Utazók között.  A szokásos ‘könnyek, vér és halál’ szöveg mellé annyit elárult Dries, hogy sok újraegyesülésre készüljünk fel, olyan arcokkal, akik feltűntek a sorozatban. (Igen, a sorozat eddigi évadai alatt!) A producer megígérte, hogy ismét Vámpírnaplók-stílusban ér véget a szezon, ilyen típusú mondatokkal hagyva minket magunkra egészen októberig: “Várjunk, ez mi volt? Mondjátok, hogy ez nem történt meg!”

may-sweeps-originalsFINÁLÉ ELŐTTI EPIZÓDOK | Az elkövetkezendő hetekben Caminek szembe kell néznie Kieran halálának szörnyű következményeivel, s ideje is alig lesz gyászolnia nagybátyját, mert fel fog tűnni egy szereplő, akinek célja, hogy betöltse az elhunyt atya által hagyott űrt. Elijah segíteni fog Hayleynek szembeszállni a lány ellenségeivel, de Narducci elárulta, hogy ez lehet, hogy csak messzebre sodorja őket egymástól. A Hayley pocakjában növekvő babát az egész Mikaelson klán védelmezni fogja, hiszen a boszorkányok el akarják pusztítani, s az évad egy izgalmas fordulattal fog véget érni.

FINÁLÉ MÁJUS 13-ÁN | Narducci elkotyogta, hogy a fináléban ‘sokkoló szövetségek’ fognak születni, s  ‘halálos árulásokra’ is számítanunk kell, melyek drámai módon borítják fel a városban az egyensúlyt. Néhány karakter meghal, páran örökre megváltoznak, s az évad végén egy nagy csavar döbbent majd meg mindenkit – egy új szövetség, melyet az írók egy ideje építgetnek, s mely talán segít megfogalmazni, hogy a 2. évad miről fog szólni.

Nemsokára véget ér a The Originals első évada, de azért kaptunk még 2 db új évados fotót: az egyiken Hayley, a másikon pedig Cami vehető szemügyre. (Kattintásra mindkét fotót nagyobb méretben lehet megtekinteni!)

The Originals - New Hayley Cast Promotional Photo1

Úgy látszik tartja a 1.50 milliós nézettséget a The Originals, ugyanis ennyien nézték 1.19 – An Unblinking Death nevű részét. A második évad jön, ahogyan azt már tudjuk egy ideje, de nem lenne gond, ha kicsit feljebb kúszna a nézettség. Talán majd a fináléra.

Nate Buzolic, azaz Kol Mikaelson sorozata, a Supernatural: Bloodlines érkezik idén ősszel, az anyasorozat következő része pedig a backdoor pilotja lesz ennek, mint régen a Vámpírnaplók egyik epizódja a The Originalsnek. Ki fogja nézni a másik Supernaturalt? Itt az említett sorozat 20. epizódjának előzetese.

Megkaptuk ma az 5.19 – Man of Fire azon jelenetét, melyet olvashattunk a rész ismertetőjében is: amikor Damon elmegy Matthez és Jeremyhez, s kiderül, hogy az Utazók kése eltűnt.

Enzo még sokáig lesz látható a The Vampire Diariesban, ugye? Imádom a fickót! – Tina
Akkor a csütörtöki epizód nagyon fog tetszeni, hiszen Enzo-centrikus lesz és megtudjuk az igazságot szerelmével, Maggie-vel kapcsolatban. A férfi pedig veszélybe helyezi Stefan és Elena életét, mely egy epikus összecsapásban fog végződni hármójuk között. A kérdés, hogy Damon hogyan fogja a szituációt kezelni, aminek a kellős közepébe csöppent?

@Ideserveyou: A Damon-rajongók szenvedni fognak majd a sorozat idei fináléjánál?
Vámpírnaplók-fanok, készüljetek fel egy érzelmi hullámvasútra, amint elkezdődik a sorozat fináléja. “Hihetetlenül sok öröm, ünneplés és fájdalom várható az utolsó kettő epizódban.” – árulta el Julie Plec. “Markos mágia-mentessé akarja tenni Mystic Fallst, küszöbön áll a Túlvilág pusztulása, sokak élete veszélybe kerül, Damon pedig felvállalja a hős szerepét.”

Elhoztam Nektek a tegnapi Vámpírnaplók rész, a 3.01 – A születésnap online verzióját, ugyanis feltöltöttem indavideóra. Kellemes szórakozást hozzá!

Szerintem a The Originals legjobban várt epizódja lesz az 1.20 – A Closer Walk With Thee, melyben feltűnik Mikael, s még utalás is történik a The Vampire Diariesben történtekre: a Túlvilág kezd összeomlani.

Jövő héten érkezik egy nagyon izgalmasnak ígérkező epizódja a The Originalsnek, mely az 1.20 – A Closer Walk With Thee címet viseli, s amely után már csak kettő részt láthatunk. Elég csak annyit mondanom, hogy Mikael. Nem?

5. évad 22. rész: Május 15.

Végre megtudtuk, kik is pontosan ezek az Utazók, s mit akarnak: eltávolítani azt az átkot, melyet évszázadokkal ezelőtt tettek rájuk a boszorkányok és most bosszút akarnak állni. Vezetőjük, Markos pedig varázslattal akar maga körül felégetni mindent, mely szörnyű következményekkel járhat Bonnie és a Túlvilág számára. A lány talán egy új világban találja majd magát, s lehet, hogy nem egyedül. “A fináléban egy teljesen új realitás alapköveit fektetjük le, melyet bővebben a hatodik évadban fejtünk ki.” – árulta el Paul Wesley. “Egyfajta újrahangolása lesz a sorozatnak, s ez az íróknak még több lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassák az eddig ismert körülményeket, világot.”

Pár órán belül leadásra kerül a The Originals 1.19 – An Unblinking Death című epizódja, melynek most megkaptuk kanadai előzetesét. A videóban Kieran kap hangsúlyt, aki nagy valószínűséggel nem éri meg a huszadik részt.

Ma. Cool TV. 23:05. Vámpírnaplók – 3×01
Ma. Prizma TV. 22:05. Vámpírnaplók – 3×01