tvdd

BARÁTI HÁLAADÁS A FŐISKOLÁN / VISSZATEKINTÉS KAI VÉRES MÚLTJÁBA - Míg Elena és Caroline a hálaadást készítik elő a főiskolán, reményre adó információkat kapnak Alarictól és Stefantól, akik Portlandig utaztak, hogy infórmációkat szerezzenk a Gemini Kovenről. Tyler eltökélt szándéka, hogy segít Livnek, miután a lány és Luke felfedett néhány információt, milyen boszorkányvonalból származnak, s hogy a kovenük mit tartogat a számukra. Eközben, a vacsora borzasztó fordulatot vesz, mikor Jo, aki elárulta fájdalmas múltjának részleteit, az életéért harcol, s Alaric csak a távolból tud segíteni neki. Végül, Kai tesz egy veszélyes lépést, ami egyre közelebb hozza őt a kiszabadulásához.

MINDEN, AMIT ESTHER SZERET - Mikor Klaus felfedezi, hogy Elijah az anyjuk varázslata alatt áll, a mocsaras felé veszi az irányt, ellenszer után kutatva, de hamar rádöbben, nincs egyedül. Felfegyverkezve, Aidan és Hayley összeáll Marcellel, Camivel és Josh-sal, s kitalálnak egy tervet Vincent ellen, kihasználva a férfi egyetlen gyengepontját. Eközben Esther, még mindig a saját tervéhez tartva magát, rákényszeríti Vincentet és Kalebet, hogy gondolját át újra saját stratégiájukat. Végül, Kalebet egyre jobban érdekli Davina vérvonal-megszakító bűbája, s felfed neki titkokat a múltjából, többek között azt, mi történt vele 1914-ben.

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E05.HDTV.x264-LOL

Van bármilyen Steroline/Bamon infótok a The Vampire Diariesből? – Lisa
Ausiello: Most a Bamon nyert, róluk van! Bár ez a kettő mindig egymást idegesíti, az eheti epizódban lesz egy szerethető, de rövid pillanatuk, amiből rájövünk, talán mégsem utálják egymást annyira, mint amennyire mondják.

Kaphatnék esetleg Caroline spoilereket? – Melissa
Ausiello: Mint minden epizód, az eheti is egy érzelmi hullámvasút lesz Caroline Forbes számára. Első jelenetét pedig Stefannel osztja meg, a lányon pedig törölközőn kívül más nem is lesz. Egy olyan napon lesz túl, melynek a végén szó szerint kapkodni fogja a levegőt.

Kara: Annyira izgatott vagyok Nina Dobrev The Originals-beli szereplése miatt!
De nem annyira, mint mi! Joseph Morgan ugyanis ezt árulta el: “Nagyon hálásak vagyunk Ninának, így végre el tudjuk mondani az egész sztorit.” - mondta a színész. “Úgy érzem, muszáj elmondani. Láthatjuk a testvérekre való hatását ennek, valamint a családra. A Tatia iránt érzett szerelmük sok mindenre kihatott. Ami pedig a The Vampire Diariesben elhangzott róla, az nem volt teljesen igaz.”

1

Sajnos eléggé gyengén teljesítenek a The Originals epizódok, már ami a nézettséget illeti. A részekkel semmi gond, izgalmasak, de valamiért alig nézik. A mostanit is csak 1.31 millió ember követte. Át kellene pakolni hétfőről, fejesek!

November 10-én, egy hétfői napon fog debütálni a cwtv.com nevű lapon a The Originals: Awakening című websorozat, aznap, mikor a The Originals új része látható. Az epizódok hétfőnként kerülnek majd fel, s láthatjuk, hogyan fog mindez kötődni a The Originals december 8-i félévadzárójához.

Az Awakening egy visszatekintés lesz Kol 1914-es évébe, amikor is szövetségre lépett a Francia Negyed boszorkányaival. A sorozat égető kérdésekre is választ ad majd, olyanokra például, mint hogy Kol miért és hogyan találta szemben magát testvéreivel, miért lett tőrrel leszúrva és a boszorkányokkal való háttértörténetére.

(A The Vampire Diariesben egyébként megemlítették a készítők, sőt, maga Kol, hogy New Orleansban egy csapat boszorkánnyal volt dolga, akik figyelmeztették, Silast nem szabad felébreszteni. )

1

Ma este megkaptuk a 6.07 – Do You Remember the First Time? promóciós fotóit, melyek talán árulkodóak: Bonnie esetleg visszatért volna a mi világunkba? Én már nagyon várom ezt a részt!

6