tvdd

Tudtátok, hogy már tíz Vámpírnaplók kötet jelent meg magyarul a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában? Ezekről beszélek: #01: Ébredés + #02: Küzdelem + #03: Tombolás + #04: A sötét szövetség + #05: Leszáll az éj + #06: Árnyéklelkek + #07: A visszatérés + #08: A fantom + #09: Holdenék + #10: A végzet hatalma

Plusz információkat a könyvekről a vadiúj könyves adatlapon találtok!

02_tvd

Sajnos elég sokan elpártolnak a The Vampire Diariestől, pont akkor, amikor kezd újra magára találni. Az 5.18 – Resident Evil című epizódját, melyet Paul Wesley rendezett, összesen 1.66 millióan követték. Régen a 3 milliós, ma már a 2 milliós nézettségért reménykedhetünk. Ősszel viszont érkezik a 6. évad!

the-cw-developing-vampire-diaries-spin-off-the-originalsThe Vampire Diaries (The CW) – FINÁLÉ
Mikor érkezik?: Május 15.
Mire számítsunk?: Akik a sorozatot a kezdetektől követik, nem akarják majd elszalasztani az 5. évad fináléját. A részben sok ismerős arc feltűnik majd, ráadásul Caroline Dries elárulta, hogy az epizód végi cliffhanger (függőben maradt esemény, melynek folytatására várnunk kell őszig) vetekszik a Katherine-féle ujjlevágós jelenettel.


The Originals (The CW) – FINÁLÉ

Mikor érkezik?: Május 13.
Mire számítsunk?: Vérre. Jó sok vérre. Julie Plec elárulta, hogy sok ember meg fog halni a fináléban, s az egyik frakciónak jelentős szerepe lesz, ráadásul át is veszik a Francia Negyed irányítását. “Az egyik csoport egy ellenséges és nagyon, nagyon agresszív cselekedetével mindenkit meglep és a Negyedet káoszban fogja hagyni.”

VÉRREL TELI LEVEGŐ - Klaus és Elijah mozgásba hozzák tervüket, miszerint szentelt köveket gyűjtenek Genevieve kérésére, akinek ezért cserébe örökre meg kell változtatnia Hayley és a vérfarkas közösségének sorsát. Rádöbbenve, hogy Klaus terve a Francia Negyed vámpírjainak kihalásához fog vezetni, Marcel összegyűjt egy hadsereget, hogy leigázzák a Mikaelsonokat és végre visszavegye a város irányítását. Davina figyelmezteti Josht, hogy hagyja el a várost, s egy végzetes döntést kell meghoznia, mely megfordítja a háború menetét. Végül, Francesca megfenyegeti Camit, aki a kódot próbálja megfejteni, amely feltár egy meglepő titkot a város frakcióiról.

HALÁL HALÁL HÁTÁN - Amikor Stefan és Elena megszöknek Markos kezei közül, egy elszigetelt és távoli helyen találják magukat, ahol Stefan Elenával a lány és Damon kapcsolatáról elmélkedik. Miután a tervük, miszerint megvédik a hasonmásokat, rosszul sült el, Liv és Luke egy veszélyes stratégiával állnak elő. Damon Mattel és Jeremyvel próbál csapdát állítani Markosnak, akiről kiderül, pusztító meglepetést tartogat a többieknek. Bonnie végül bevallja Carolinenak, hogy mindenki elől eltitkolta az igazságot a Túlvilágról. Míg Bonnie kétségbeesetten keresi a módját, hogyan állíthatná meg Markost, Caroline az egyik Utazó elképzelhetetlen kegyetlenségének lesz szemtanúja.

Az utolsó előtti epizódhoz, az 5.21 – Promised Landhez is nemsokára elérünk, s a hivatalos epizódismertető mellett ma megkaptuk a promócionális fotókat, összesen négy darabot.

1 3 4 2

Nézzük meg akkor az 5.19 – Man of Fire bővített előzetesét, melyben nyilvánvalóvá válik, hogy Damon ölte meg Maggiet. Ez konkrétan a ‘Denzo’ végét jelenti.

Április 29-én érkezik a spin-off 1.20 – A Closer Walk With Thee nevű része, melynek ismertetőjét IDE kattintva olvashatjátok el, s amelyhez ma érkezett 9 db promócionális fotó. Az egyiken Klaust riogatja Mikael (aki természetesen nem támadt fel), valamint szemügyre vehetjük a halott Kierant (?) is.

Stelena. The Vampire Diaries. Bármilyen infó? – Kate
A Stefan-Elena rajongók imádni fogják az eheti epizódot, mely sok ‘mi-lett-volna-ha’ jelenetet tartalmaz. A hátránya az egésznek, hogy ezek az álmok kapcsolatban állnak a hasonmás próféciával, melyet ebben a részben végre meg fognak magyarázni teljesen! Valamint számítsatok egy ismerős arc felbukkanására, aki azonban rossz hírekkel fog érkezni.

Jövő héten érkezik a spin-off 1.19 – An Unblinking Death című epizódja, melynek most megkaptuk bővített előzetesét. Vajon igaz, hogy Marcel ölte meg Hayley szüleit?

Candice Accola és vőlegénye, Joe King április 15-én Hawaii partjain pihente ki fáradalmait, melyet meg is örökítettek a paparazzik. Összesen 45 db fotót hoztam a párról.

Április 22-én érkezik a Vámpírnaplók 3. évada a hazai képernyőkre, s végre megkaptuk az ehhez tartozó magyar előzetest. Nem húzom tovább a szót, nézzétek meg!

Ian Somerhalder legújabb filmje, a The Anomaly július 4-én érkezik az Egyesült Királyságban, s az exkluzív előzetes alapján egyáltalán nem tűnik rossznak. Íme a videó: