tvdd

Végre megkaptuk az első részletet a 6.01 – I’ll Remember című epizódból, melyben Alaricot láthatjuk professzorként, valamint jelen van Elena, Tyler és Liv is.

Teddy1308: Van-e esély arra, hogy a The Vampire Diaries idei évadában kialakuljon valami Stefan és Caroline között?
A rossz, vagy a szörnyű hírrel kezdjem? A rossz hír az, hogy semmilyen terv nincs a Stefan/Caroline románcra. A szörnyű pedig az, hogy a barátságuk is talán véget ér. Legalábbis erre számíthatunk az évad elején Julie Plec szerint. “Caroline nem fogja könnyedén elengedni a Stefan iránt táplált érzéseit. Stefan a testvére elvesztése után új életet akar kezdeni, s ez akár a baráti kapcsolatait is tönkreteheti, amit az évek során épített fel.”

MichelleGr: Mi vár Alaricra a TVD hatodik szezonjában?
Üdítő történetek, de persze szokás szerint, itt sem minden fog klappolni. “Alaric nehéz időszakot fog átélni, nem tudja még összeegyeztetni régi személyiségét a mostani újjal, ami már vámpír. S mikor találkozik egy rendkívül csinos és okos hölggyel, még nehezebb dolga lesz.”

Bármilyen új hír a The Vampire Diaries kapcsán? – Brittany
Persze, hogy van! Ahogy Matt még jobban részéve válik majd Mystic Fallsnak, rádöbben, hogy Trippnek fontos családi kötődése van a városhoz. Csak várjátok ki, mi is Tripp igazi neve. Ráadásul amiket tenni fog ez a férfi, veszélybe sodorhatja Matt barátait.

Egyszerű, mégis nagyszerű évados fotósorozat látott ma napvilágot a Vámpírnaplók 6. évadához, mely felsorakoztatja a főszereplőket, többek között a régi-újat is, Alaricot. (Kattintsatok a képre és elvisz Titeket a Galériába!)

6

A The Originals is kapott jó sok új képet a premier epizódjából, mely a 2.01 – Rebirth címet viseli. Ki ne hagyjátok a lehetőséget, nézzétek meg a fotókat!

4

Kaptunk még jó pár promócionális fotót az október 2-án érkező 6.01 – I’ll Remember című epizódból, melyet a Galériában meg is nézhettek!

4

Közeledik a The Originals második évada, mely még az első szezonnál is izgalmasabb lesz, s mi sem mutatja jobban, mint az, hogy kaptunk egy videót, tele új részletekkel. A premierig már csak 3 hét van hátra!

Összesen 14 percnyi törölt jelenetet kaptunk a sorozat 5. évadából, melynek nagy részében Nadiát vágták ki. Pedig mennyire jó szereplő volt ő.

ÚJRAKEZDÉS ÉS MÁSODIK ESÉLYEK - Miután az elmúlt négy hónapban próbálta feldolgozni Damon elvesztését egy veszélyes és szokatlan módon, Elena visszatér a Whitmore Főiskolára másodévesként. Nem tudva túllépni az eseményeken, Caroline kétségbeesetten meg akarja fordítani az Utazók Mystic Fallsra tett anti-mágikus varázslatát, s csalódott lesz, mikor Stefan nem válaszol telefonhívásaira. Tyler, aki ismét ember, egy focicsapatban próbálgatja erejét, hogy kontrollálni tudja dühét, eközben Matt aggódik Jeremy-ért, aki önpusztító módon dolgozza fel Bonnie elvesztését. Alaric, aki küzd új életével, mint vámpír, egy fura helyzetben találja magát egy Jo nevű nővel, aki a főiskolai kórház doktora. Végül, mikor mindenki úgy véli, hogy Stefan minden erejével azon van, hogy visszahozza Damont és Bonnie-t, Elena teljesen megdöbben, amikor megtudja, mire is készül Stefan.