tvdd

Van bármi infótok arról, hogyan távozik Elena a Vámpírnaplókból? – Tej
Nem nagyon akarnak ezzel kapcsolatban bármit mondani, de amikor egy Elene-mentes spoilert kértem, ezt mondták a fináléval kapcsolatban. “Az évad egy előretekintéssel (*a flashback ellentéte, flash forward, azaz jövőbe tekintés) ér majd véget.” – mondta Plec. “Még nincs összevágva a rész, így előfordulhat, hogy mégsem azzal.” Vicces kedvében van Julie, nem?

Mikael elveszítése szörnyű volt a The Originalsben, de úgy érzem, lesznek itt még nagy halálok.  – Matt
Nos, Matt, egyáltalán nem érzed rosszul. Mikor megkérdeztük, hogy Mikael halála volt-e az utolsó az évadban, Michael Narducci ezt nyilatkozta: “Nem, egyáltalán nem. Közel sem az utolsó, sajnos.” Ha úgy gondolod, hogy egynél több, számodra kedves karakter fog meghalni, akkor nem tévedsz. “Hátravan még jó pár halál, s ezek is eléggé szívszorítóak és szomorúak lesznek.”

Az eheti Vámpírnaplók epizódot odakint összesen 1.35 millió ember követte, ami kevesebb, mint a szünet előttié, de egyébként is végig ingadozó volt az évad során. Lassan finálé, folytatás meg majd ősszel.

ALARIC ÉS JO NAGY NAPJA - Eljött Alaric és Jo esküvőjének napja, Elena és Bonnie pedig segítenek a kissé stresszes Jo-nak befejezni az előkészületeket. Miután rádöbbent, hogy testvére egy életet megváltoztató dolgot titkolt előle, Stefan autókázni viszi Damont, s testvére Elenával való közös jövőjéről kezdenek el beszélni. Máshol, mikor Caroline visszatér Mystic Fallsba az emberségmentes gyilkolása után, bocsánatkéréseit először barátai felé intézi, s átgondolja Stefannel való kapcsolatát is. Végül, miután élénk rémálmok kezdik el gyötörni Bonnie-t, melynek szereplője Lily, a lány Matt segítségét kéri, hogy végezzenek a nővel.

A KÉT RÉSZRE VÁLT CSALÁD - Miután rádöbbent, hogy elárulták, ráadásul a saját testvérei, Klaus egy valószínűtlen szövetséget köt valakivel, bosszútól vezérelve. Megkapva a hírt, hogy Klaus kiszámíthatatlanná vált, Elijah, Rebekah és Freya érvénybe léptetik tervüket, miszerint odacsalják Dahliát a házhoz, ahol leszámolhatnak vele egyszer és mindenkorra. Eközben, Hayley és Jackson azon vannak, hogy elhagyják az elárasztott mocsarast, annak ellenére is, hogy Marcelt egy ismeretlen, új veszély kezdi el fenyegetni. Végül, Davina kap egy olyan ajánlatot, mely megengedné neki, hogy visszahozza Kolt, ám ez egy életet megváltoztató döntést igényel.

Kettő hét múlva érkezik a 6. évad 20. epizódja, melyhez ma kaptunk összesen 5 db promóciós fotót. Képek a Képtárban, tessék őket megnézni!

1

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E18.HDTV.x264-LOL

Április 27-én érkezik a 2.20 – City Beneath The Sea nevű epizód, mely után csak kettő részt láthatunk, s ismét jön a hónapokig tartó várakozás. Vajon elveszi Dahlia Hope-ot? Ennél a sorozatnál lesz időugrás? Egy idősebb Hope-ban mondjuk elég sok potenciál lenne!

1

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.