tvdd

Bár a 9. részről a 10.-re elég nagyot nőtt a nézettség, most összesen 1.63 millióan nézték a visszatérő, 11. epizódot, mely 200.000-rel volt kevesebb, mint a félévadzáróé. De minek aggódni? Idén októberben jön a 7. évad!

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E11.HDTV.XviD-FUM

VISZLÁT, MYSTIC FALLS - Eljött Jeremy utolsó napja a városban, Elena pedig felveszi vidám arcát testvére előtt, s visszaemlékszik. Stefan és Caroline egyre közelebb kerül egymáshoz, ahogy előkészítik a családi kunyhót Forbes seriff utolsó napjaira. Miközben összepakolja dolgait az irodájában, Liz megkéri Damont, hogy segítsen megoldani egy még le nem zárt ügyét, melynek köze van Elena szüleihez. Eközben, egy erőszakos összecsapás után Enzóval, Jeremy elgondolkodik, maradjon-e a városban vagy sem, Matt pedig veszélyben találja életét, miután őt és Sarah Salvatoret is bevonta a férfi egy veszélyes tervébe. Végül, Caroline a kórházba rohan, miután megtudja, anyja állapota rosszabbra fordult.

A CSALÁD IS HATALOM - Veszélyesebben, mint valaha, Vincent még mindig lépéselőnyben van a többiekkel szemben, miután egyesítette erejét egy erőteljes emberrel a múltjából. Miután Hope egyre jobban erősödik, Klaus kénytelen megbízni testvéreiben, hogy lánya továbbra is a védelmüket élvezi. Kaleb eközben egy csábító ajánlatot kap, s muszáj meghoznia egy élet-halál döntést, Elijah pedig a saját életéért küzd, mikor egy váratlan vendég érkezik a rejtekhelyükhöz. A mocsarasnál Hayley és Jackson folytatják az egyesítő rituálét, de a dolgok hamar kicsúsznak a kezükből, amikor hirtelen Vincent veszélyes sakkjátszmájának gyalogjaivá válnak.

Ideje volt már kiadni a 2.11 – Brotherhood of the Damned (2.11 – Az elátkozott testvérisége) promóciós fotóit, de emellé megkaptuk a 2.12 – Sanctuary (2.12 – Menedék) képeit is.

2.11 – Brotherhood of the Damned
1

2.12 – Sanctuary
3

Míg az utolsó 2014-es The Originals epizódot, a félévadzárót összesen 1.41 millió ember nézte meg, addig a 2.10 – Gonna Set Your Flag on Fire címűt 1.52 millióan. Reméljük, hogy a nézettség már csak nőni fog!

Végre megkaptuk a holnapután érkező 6.11 – Woke Up With a Monster (6.11 – Szörnnyel ébredtem) promócionális fotóit, vagyis inkább az eddigi egy darab mellé még párat. Nem elfeledni, január 22-én visszatér kedvenc sorozatunk.

1