tvdd

Lehet örülni, Nate-fanok! Kol Mikaelson fog ugyanis kapni webizódokat a The Originals 2. évada során! (Hogy mikor veszi kezdetét ez az egész, azt még nem tudjuk.)

KOL-RUBRICA1

Öt nap múlva érkezik odakint a spin-off 2.01 – Rebirth nevű része, melynek egy újabb részlete került ma fel az internetre. A videóban Klaus és Marcel beszélget.

Confession: Én voltam a legnagyobb Eureka rajongó, szóval nagyon izgatott vagyok, hogy láthatom majd Colin Fergusont a Vámpírnaplókban! Mit várhatunk tőle?
Férfiak közti szövetséget: és itt Matt Donovanre gondoltam! “Azért írtuk bele, hogy megmutassuk, hogyan tud kivirágozni Matt egy természetfelettiektől mentes városban.” - árulta el Trippről Caroline Dries, az egyik producer. “Egyfajta apa-figura, edző bá’ lesz számára, többek között ezért is jött.” Persze ez a Vámpírnaplók, Trippnek is megvan a maga titka, ő egy ‘érdekes, több dimenziós figura, aki se nem tipikus jó vagy tipikus rosszfiú’.

Jó sok interjús videót hoztam a hatodik évaddal, illetve a szereplőkkel kapcsolatban. A színészek, színésznők pedig érthető módon a saját karakterükről beszélnek. A tovább mögött a többi videó, melyek egyébként tartalmaznak új jeleneteket a premier epizódból, ami kettő nap múlva érkezik odakint.

Read the rest of this entry »

Ma reggel megkaptuk a The Originals 2.03 – Every Mother’s Son című epizódjának promóciós fotóit, szám szerint öt darabot. Nézzétek meg Ti is!

5

Még most is zajlik a The Originals castingja, kettő szereplőé, akik a 2. évad 9. epizódjában fognak feltűnni.

Mary-Alice
Ő egy boszorkány, aki kapcsolatban áll Marcellel. Segíteni pedig csak akkor hajlandó mágikus képességével, ha Klaus és Elijah védelmét élvezheti.

Megan
Egy hölgy, küldetéssel, miszerint családja után kutat New Orleansban. Mikor megtalálja húgát, az események felrázódnak.

A sorozat kap webizódot is, ez már úton van. Hogy a kilencedik részhez kapcsolódik-e vagy sem, azt még nem lehet tudni.

Láttam a sorozat premier epizódjának azon klipjét, melyben Tyler és Liv megoszt egy ‘pillanatot’. Lesz valami közöttük? – Kim
Ez attól függ, mit értesz ‘valami’ alatt. Ha a kettejük közti kémiára utalsz, akkor a válasz igen. “Egymás történetének részesei lesznek.” – hintette el Caroline Dries, az egyik executive producer. “Liv segít Tylernek legyőznie az amúgy is veleszületett dühét.” Ennek köze van a vérfarkas-génjéhez, ami eléggé hamar porondra kerül a premier epizódban.

Nem kell többet várni arra, hogy kiderüljön, ki és hova megy a The Vampire Diaries és a The Originals idei, első crossover epizódjában. Nina Dobrev lesz ugyanis az, aki felbukkan a spin-offban.

“Sok ember bukkanhatna fel itt meg ott, s mikor mi crossoveren gondolkodunk, a lehető legokosabb módon próbáljuk integrálni a Vámpírnaplók és a The Originals mitológiáját.” – mondta Julie Plec, az executive producer. “Volt egy karakter, akinek neve az anyasorozat harmadik évadában lett megemlítve, nagyon régen, ő pedig nem más, mint Tatia, az eredeti hasonmás, akibe Klaus és Elijah is szerelmes volt. Nina Dobrev a The Originals idei évadának 5. epizódjában fog feltűnni, amit november 3-án vetítenek le.

A Vámpírnaplókban Stefan és Caroline barátsága lenyűgöző, s engem lesújtanak azok a pletykák, mely szerint romantikus irányba fog mindez továbbfejlődni. Van esély arra, hogy továbbra is plátói marad? – Scarlett
Akármi is lesz kettejük között, akármi is virágzik, az nagyon, nagyon lassan történik. “Még csak a tetejét kaparásztuk.” - árulta el Caroline Dries, az egyik producer. “Úgy gondolom, Caroline nem is sejti, mennyire mélyek az érzései Stefan iránt. Megbántva érzi magát, s rátesz erre egy lapáttal az is, hogy Stefan nem válaszol a hívásaira.” Stefan ráadásul még agyban sem készült fel egy új románcra, vagy egyáltalán arra, hogy valakivel kapcsolatba kerüljön. Szóval kettejük számára ez egy nagyon lassan égő dolog lesz.

Nagyon hangulatos promóval, a ‘Heroes Within‘ nevűvel állt elő a csatorna, melyben felsorakoztatja sorozatait. Biztosan sokan vagytok úgy, hogy nem csak egy szériát követtek, de most a The CW-nél nem is lehet unatkozni.

Még el se kezdődött a sorozat új évada, máris megkaptuk a hivatalos epizódismertetője után a 6.03 – Welcome to Paradise (6.03 – Üdvözlet a Paradicsomban) promócionális fotóit.

6