tvdd

Egyre több infót kapunk a lassan közelgő 6. évadról, ami nem is csoda, hiszen mindjárt Comic-Con. Most kiderült, hogy Elena folytatni fogja tanulmányait, aminek végső célja, hogy letegye az orvosi diplomát. Julie Plec szerint: “Elena egy okos lány, az apja orvos volt, a lány pedig próbálja kitalálni, hogyan segíthetne az embereken, hogyan menthetné meg őket, úgy, ahogyan azt a családja is tette.” Ha ez nem lenne elég, a producer ezt is hozzátette: “Találkozunk majd nagyon szexi orvostanhallgatókkal és doktorokkal.”

Már csak 11 hetet kell várnunk, s a képernyőkre kerül a 6.01 – I’ll Remember (6.01 – Emlékezni fogok) című epizód, melyről egyre többet tudunk meg.

vampire-diaries-season-6-spoilers-bonniedamonVan-e esély arra, hogy Bonnie és Damon kedvelik azt a helyet, ahova kerültek? Ez olyan mennyország-szerűség?
Nos, ennyit elmondhatok: hogy hol vannak, az mind az évad eleji rejtély részét képezi. Nem kínszenvedés számukra, de nem is egy örömmel teli hely. Ők ketten most a létezés egy új formáját tapasztalják meg.

Tisztában vannak azzal, hova is kerültek, mi történt velük?
Igen, tudják, hogy már nem ott vannak, ahol eddig tudni vélték magukat – és természetesen nem haltak meg. Itt jön a sok kérdés. Hol vannak? Mi történik velük? Hogyan jutnak haza?

Elenát nagyon megviselte Damon elvesztése. Mit tudsz mondani a 6. évadbeli mentális állapotáról? Próbálja összeszedni magát?
Mondhatom, hogy igen, de nem biztos, hogy sikerrel jár. Nagyon bonyolult helyzetbe kerül, s lehetséges, hogy nem úgy kezeli majd a dolgokat, ahogyan azt mi elvárnánk tőle.

Stefan hogyan reagál majd Damon látszólagos elvesztésére?
Stefan nagy döntéseket hoz meg, hogy miképp élné életét bátyja elvesztése után. Ez is részét képezi a rejtélynek, hol is vannak eltűnt karaktereink valójában. Lehet, hogy felmászik egy hegyre, s sámánoktól akar választ kapni? Vagy esetleg boszorkányoktól? Talán újra hasfelmetsző lesz? A bánatát alkoholba fojtaná? Majd meglátjuk…

Már ott tartunk, hogy naponta több casting hírt is kapunk, az új szezon tele lesz új szereplőkkel. Ma az derült ki, hogy Chris Wood, a The Carrie Diaries egykori sztárja a Vámpírnaplókban kapott szerepet, mint Kai. A fiú egy újonc, s van egy olyan nyugtalanító képessége, hogy ha a helyzet úgy kívánja, normálisan tud látni mindent. Kai egyszerre játékos természetű, de a tinédzserek szorongásai is jellemzik.

article-0-1BA5B118000005DC-494_638x639

James-MarcoDapper-1A hatodik évad már most bővelkedik az új szereplőkben, mintha a sorozat egyfajta rebootot kapna. A TheWrap tudta meg ma ugyanis, hogy Marco James egy visszatérő szereplő lesz, Liam, aki egy attraktív és okos felsőbbéves a Whitmore Főiskolán.

Ő egy orvostanhallgató lesz, aki annak ellenére, hogy öntelt, mégis jó természetű. James karaktere orvosok családjából származik, s ő is a premier epizódban tűnik majd fel.

A másik karakternek annyira nagy szerepe nem lesz, ugyanis Jayson Warner Smith csupán kettő epizód erejéig lesz látható, s szerepe is eléggé elhanyagolható. Magyarul jelentéktelen.

A harmadik karaktert Jodi Lyn O’Keefe kelti életre. Ő nem más, mint Jo, ‘egy kemény és célokkal teli doktor’ a főiskolai kórháznál. A tökéletességet követeli a diákjaitól, s a saját kárán tanulta meg, hogy munkájában egyetlen hibát sem engedhet meg.

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint Colin Ferguson egy új szereplőt kelt majd életre a sorozat hatodik évadában, ma pedig arra ébredtünk, hogy még egy új karakter jön majd a premier epizódban.

Ő nem más, mint Ivy, a tipikus ‘lány a szomszédból’, akinek van egy vad oldala is. Ivy-t Emily C. Chang fogja majd eljátszani, akit a Days of Our Lives című sorozatból és a Total Recall című filmből ismerhetünk.

Ivy-ről csak ennyit tudunk, valamint azt, hogy egy visszatérő és ‘váratlan’ szereplő lesz. A sorozatot ismerve előbb vagy utóbb minden részletre fény derül majd.

530508_461823860605758_28633362_n

A Harlequin nevű kiadó egy hat számjegyű, három könyvre szóló szerződést írt alá Josh Bankkel és Hayley Wagreich-kel az Alloy Entertainment-től, hogy papírra vessék a The Originals történetét. Margo Lipschultz lesz a könyv szerkesztője.

A könyvek teljesen új történeteket fognak tartalmazni az Eredeti családról, New Orleans vámpír családjáról, akik 1000 évvel ezelőtt megfogadták, hogy örökké együtt lesznek.

A könyvek 2015 februárjában, 2015 áprilisában és 2015 júniusában fognak megjelenni. Az időzítésének természetesen köze lesz a sorozat második évadához.

A The Vampire Diaries 6. évadába még egy új szereplő érkezik. Az Eureka című sorozat sztárja, Colin Ferguson fogja életre kelteni Trippet, akinek meghatározó szerepe lesz az új szezonban.

A férfi a premier epizódban fog feltűnni, aki jóképű, erős és fegyelmezett. Tripp egy közösségi milíciának / polgárőrségnek a feje, s apjuk helyett apjuk fiatal gyakornokainak.

Julie Plec pedig Twitteren elárulta, hogy Forbes seriffnek nem árt majd odafigyelnie ‘versenytársára’, Trippre.

Colin_Ferguson

Ősszel visszatér kedvenc sorozatunk a hatodik évadával, s ennek kapcsán ma kaptunk is egy új hírt. Gabrielle Walsh fogja életre kelteni az új szezonban Saraht, a lányt, aki Mystic Fallsba érkezik a premier epizódban, egyelőre még homállyal fedett céllal. Sarah egyébként okos gondolkodású, bátor lány.

13GabrielleWalsh

Ian Somerhalder július 12-én elhagyta a Los Angeles-i repteret, melyről hoztam összesen 15 db fotót. A színész most ISF feliratú pólójában volt, gondolom ezzel is szeretné felhívni a figyelmet alapítványának fontosságára.

5

Ma, tehát július 13-án ünnepli 26. születésnapját Steven R. McQueen, aki a főszereplő Elena (unoka)öccsét, Jeremy Gilbertet kelti életre. Ezúton is kívánunk neki boldog születésnapot!

McQueen a kaliforniai Los Angelesben született Stacey Toten és Chad McQueen színész és producer fiaként. Apai nagyszülei a színész Steve McQueen és a filippínó származású színésznő, Neile Adams. Mostohaapja Luc Robitaille, a kanadai NHL egykori játékosa. Van három féltestvére: apja második házasságából Chase és Madison, anyja második házasságából pedig Jesse.

A gyönyörű Phoebe Tonkin ma, tehát július 12-én ünnepli 25. születésnapját! A színésznőnek ezúton is gratulálnánk, s kívánunk még neki sok-sok boldog születésnapot!

Négyéves korától járt tánccsoportokba. Tanult többek klasszikus balettet, hip-hopot és kortárs táncot. Első televíziós szerepét tizenhat éves korában kapta a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatban, ahol az egyik főszereplőt alakította. 2011-ben a CW Network sorozatában, a The Secret Circle-ben tűnt fel mint Faye Chamberlain. Mellékszerepeket és epizódszerepeket játszott a Packed to the Rafters és a Home and Away ausztrál sorozatokban, valamint a Tomorrow, When the War Began című filmben. Reklámokat és kereskedelmi hirdetéseket is elvállalt. Modellként elsősorban katalógusnak és magazinoknak dolgozik. Jelenleg a The Originals egyik főszereplője.

Candice Accola és párja, Joseph július 10-én részt vettek Justin Timberlake különleges fellépésén, amiről hoztam is összesen 15 db fotót. Jó nézelődést a Galériában!

14

Nina Dobrev még mindig Párizsban, még mindig a divathéten, ezúttal az Elie Saab kapcsán. A fotók július 9-én készültek, én pedig 18 db képet hoztam el.

12