tvdd

Egyre közelebb a The Originals új évada, melyről végre még több infót tudtunk meg. A sorozat ugye hétfő estére került át, október 6-án nézhetjük majd a 2.01 – Rebirth (2.01 – Újjászületés) című részt. Plecék elárulták, hogy mindegyik epizódnak a neve egy New Orleans-i dalra vagy előadóra utal. Az évadban Klaus és Elijah szembeszállnak szüleikkel, s ahogyan Narducci mondta, nem telik el sok idő, mire rádöbbennek a gyerekek, hogy Mikael és Esther bosszúval tért vissza.

1HAYLIJAH | A második évadban Elijah és Hayley kapcsolata nem előrébb, inkább visszább fog lépni. “Hayley és Klaus a világon létező két hibrid, Elijahnak pedig megfordul a fejében, hogy esetleg valamilyen kapcsolat alakult ki közöttük, ami rajta is túltesz.” – mondta Narducci. “Érdekes lesz a történet, s Elijah arra is gondol, hogy vajon akar-e egyáltalán segíteni ennek a lánynak?”

KLAUS: A KORAI ÉVEK | Klaus múltjára kitérnek az új szezonban, s ahogyan a producer elárulta: “Ez mind a múlt bűneivel való szembenézésről szól. Gyermekként a szüleink határoznak meg minket, de felnőttként már elkezdjük a saját utunkat járni. Klaus a folyton sértegető apja miatt lett az, aki, s az anyját se felejtsük el.” Klaus gyermekkori flashbackjei is fontos szerepet töltenek majd be. Ha az nem lenne elég, láthatjuk majd a felnőtt Klaust, emberként, az átváltozása előtt.

BOSZORKÁNY-KONFLIKTUS | Davina végső célja az idei évadban is érdekes lesz. “Ott van neki Mikael, akivel elérheti, hogy Klaus szenvedjen. De ne feledjük, hogy szereti Josht és Marcelt, akik pedig Klaushoz kapcsolódnak. Okosan kell játszania Mikaellel.” Ami azt illeti, Klaus és Elijah melyik fivére tért vissza a halálból Estherrel… arra még várnunk kell.

Majd’ egy órás live chat videó került fel Nina Dobrevről, aki sok mindenről beszélt, méghozzá a The Vampire Diaries forgatásán. Ki ne hagyjátok!

Egyre több infót kapunk a lassan közelgő 6. évadról, ami nem is csoda, hiszen mindjárt Comic-Con. Most kiderült, hogy Elena folytatni fogja tanulmányait, aminek végső célja, hogy letegye az orvosi diplomát. Julie Plec szerint: “Elena egy okos lány, az apja orvos volt, a lány pedig próbálja kitalálni, hogyan segíthetne az embereken, hogyan menthetné meg őket, úgy, ahogyan azt a családja is tette.” Ha ez nem lenne elég, a producer ezt is hozzátette: “Találkozunk majd nagyon szexi orvostanhallgatókkal és doktorokkal.”

Már csak 11 hetet kell várnunk, s a képernyőkre kerül a 6.01 – I’ll Remember (6.01 – Emlékezni fogok) című epizód, melyről egyre többet tudunk meg.

vampire-diaries-season-6-spoilers-bonniedamonVan-e esély arra, hogy Bonnie és Damon kedvelik azt a helyet, ahova kerültek? Ez olyan mennyország-szerűség?
Nos, ennyit elmondhatok: hogy hol vannak, az mind az évad eleji rejtély részét képezi. Nem kínszenvedés számukra, de nem is egy örömmel teli hely. Ők ketten most a létezés egy új formáját tapasztalják meg.

Tisztában vannak azzal, hova is kerültek, mi történt velük?
Igen, tudják, hogy már nem ott vannak, ahol eddig tudni vélték magukat – és természetesen nem haltak meg. Itt jön a sok kérdés. Hol vannak? Mi történik velük? Hogyan jutnak haza?

Elenát nagyon megviselte Damon elvesztése. Mit tudsz mondani a 6. évadbeli mentális állapotáról? Próbálja összeszedni magát?
Mondhatom, hogy igen, de nem biztos, hogy sikerrel jár. Nagyon bonyolult helyzetbe kerül, s lehetséges, hogy nem úgy kezeli majd a dolgokat, ahogyan azt mi elvárnánk tőle.

Stefan hogyan reagál majd Damon látszólagos elvesztésére?
Stefan nagy döntéseket hoz meg, hogy miképp élné életét bátyja elvesztése után. Ez is részét képezi a rejtélynek, hol is vannak eltűnt karaktereink valójában. Lehet, hogy felmászik egy hegyre, s sámánoktól akar választ kapni? Vagy esetleg boszorkányoktól? Talán újra hasfelmetsző lesz? A bánatát alkoholba fojtaná? Majd meglátjuk…

Már ott tartunk, hogy naponta több casting hírt is kapunk, az új szezon tele lesz új szereplőkkel. Ma az derült ki, hogy Chris Wood, a The Carrie Diaries egykori sztárja a Vámpírnaplókban kapott szerepet, mint Kai. A fiú egy újonc, s van egy olyan nyugtalanító képessége, hogy ha a helyzet úgy kívánja, normálisan tud látni mindent. Kai egyszerre játékos természetű, de a tinédzserek szorongásai is jellemzik.

article-0-1BA5B118000005DC-494_638x639

James-MarcoDapper-1A hatodik évad már most bővelkedik az új szereplőkben, mintha a sorozat egyfajta rebootot kapna. A TheWrap tudta meg ma ugyanis, hogy Marco James egy visszatérő szereplő lesz, Liam, aki egy attraktív és okos felsőbbéves a Whitmore Főiskolán.

Ő egy orvostanhallgató lesz, aki annak ellenére, hogy öntelt, mégis jó természetű. James karaktere orvosok családjából származik, s ő is a premier epizódban tűnik majd fel.

A másik karakternek annyira nagy szerepe nem lesz, ugyanis Jayson Warner Smith csupán kettő epizód erejéig lesz látható, s szerepe is eléggé elhanyagolható. Magyarul jelentéktelen.

A harmadik karaktert Jodi Lyn O’Keefe kelti életre. Ő nem más, mint Jo, ‘egy kemény és célokkal teli doktor’ a főiskolai kórháznál. A tökéletességet követeli a diákjaitól, s a saját kárán tanulta meg, hogy munkájában egyetlen hibát sem engedhet meg.

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint Colin Ferguson egy új szereplőt kelt majd életre a sorozat hatodik évadában, ma pedig arra ébredtünk, hogy még egy új karakter jön majd a premier epizódban.

Ő nem más, mint Ivy, a tipikus ‘lány a szomszédból’, akinek van egy vad oldala is. Ivy-t Emily C. Chang fogja majd eljátszani, akit a Days of Our Lives című sorozatból és a Total Recall című filmből ismerhetünk.

Ivy-ről csak ennyit tudunk, valamint azt, hogy egy visszatérő és ‘váratlan’ szereplő lesz. A sorozatot ismerve előbb vagy utóbb minden részletre fény derül majd.

530508_461823860605758_28633362_n

A Harlequin nevű kiadó egy hat számjegyű, három könyvre szóló szerződést írt alá Josh Bankkel és Hayley Wagreich-kel az Alloy Entertainment-től, hogy papírra vessék a The Originals történetét. Margo Lipschultz lesz a könyv szerkesztője.

A könyvek teljesen új történeteket fognak tartalmazni az Eredeti családról, New Orleans vámpír családjáról, akik 1000 évvel ezelőtt megfogadták, hogy örökké együtt lesznek.

A könyvek 2015 februárjában, 2015 áprilisában és 2015 júniusában fognak megjelenni. Az időzítésének természetesen köze lesz a sorozat második évadához.

A The Vampire Diaries 6. évadába még egy új szereplő érkezik. Az Eureka című sorozat sztárja, Colin Ferguson fogja életre kelteni Trippet, akinek meghatározó szerepe lesz az új szezonban.

A férfi a premier epizódban fog feltűnni, aki jóképű, erős és fegyelmezett. Tripp egy közösségi milíciának / polgárőrségnek a feje, s apjuk helyett apjuk fiatal gyakornokainak.

Julie Plec pedig Twitteren elárulta, hogy Forbes seriffnek nem árt majd odafigyelnie ‘versenytársára’, Trippre.

Colin_Ferguson

Ősszel visszatér kedvenc sorozatunk a hatodik évadával, s ennek kapcsán ma kaptunk is egy új hírt. Gabrielle Walsh fogja életre kelteni az új szezonban Saraht, a lányt, aki Mystic Fallsba érkezik a premier epizódban, egyelőre még homállyal fedett céllal. Sarah egyébként okos gondolkodású, bátor lány.

13GabrielleWalsh

Ian Somerhalder július 12-én elhagyta a Los Angeles-i repteret, melyről hoztam összesen 15 db fotót. A színész most ISF feliratú pólójában volt, gondolom ezzel is szeretné felhívni a figyelmet alapítványának fontosságára.

5

Ma, tehát július 13-án ünnepli 26. születésnapját Steven R. McQueen, aki a főszereplő Elena (unoka)öccsét, Jeremy Gilbertet kelti életre. Ezúton is kívánunk neki boldog születésnapot!

McQueen a kaliforniai Los Angelesben született Stacey Toten és Chad McQueen színész és producer fiaként. Apai nagyszülei a színész Steve McQueen és a filippínó származású színésznő, Neile Adams. Mostohaapja Luc Robitaille, a kanadai NHL egykori játékosa. Van három féltestvére: apja második házasságából Chase és Madison, anyja második házasságából pedig Jesse.