tvdd

JULIE PLEC RENDEZŐI DEBÜTÁLÁSA - Miután kijelölte a feladatokat barátai számára, Caroline megpróbálja kezelni jelenlegi helyzetét, a valósággal pedig szembe kell néznie. A napot Caroline-nal töltve, Elena egyre jobban aggódik barátnője furcsa viselkedése miatt. Eközben, Alaric körültekintővé válik, amikor Kait váratlan következmények érik a megmérettetés után, s kétségbeesetten Jo-hoz akar fordulni segítségért. Máshol, Bonnie egy szokatlan helyzetben találja magát, Mattés Tyler pedig egy életet megváltoztató döntést fontolgatnak. Végül, mikor Damon tanácsokat ad Caroline-nak, hogyan bírkózzon meg helyzetével a lány, Damonnek át kell élnie fájdalmas emlékeit, beleértve az anyjáról szólót is.

Sajnos az eheti epizód nem követték annyian, mint a visszatérő részt, ugyanis a 12. epizódot 1.47 millióan tekintették meg. Az előzőt 1.63-an, a tizediket pedig 1.82-en. Reméljük azért a mai rész hatására sokan kíváncsiak lesznek a jövő hetire, ráadásul Bonnie is terítékre kerül végre.

Hayley nagy titkát már tudjuk, de derül majd ki valami Jacksonról is? – Susan
Tulajdonképpen igen, s Hayley szülei is megemlítésre kerülnek. “Többet tesz majd, mint amennyit hagyna elveszni.” - mondta Parsons. “Az élete egy történelemkönyv – nem is említve a Marcel uralta időket, s a falkájának túlélését. Az idő előrehaladtával egyre többet tudunk majd meg Jacksonról.” Nyugalom, Parsons jófiús viselkedése nem kamu… és a haja sem.

Ma, vagyis január 30-án lett 20 esztendős Danielle Campbell, aki immáron második éve kelti életre Davina Clairet a The Originalsban! A lány, aki már nővé érett, 11 éves kora óta színészkedik, s számos filmben, illetve sorozatban felbukkant. Boldog születésnapot kívánunk neki!

CBS CW And Showtime TCA Party

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E12.HDTV.XviD-FUM

A NAGY NAP - Úton a Jacksonnal való egyesülés végső szakaszánál, Hayley elgondolkodik, működni fog-e egyáltalán a rituálé. Miután megérkezett a védett házhoz, Elijah összekülönbözik Klaus-szal, s hamar meggyanúsítja testvérét, hogy készül valamire. Eközben Kaleb egy lesújtó titkot rejteget Davina elől, s Rebekah-hoz fordul segítségért, miután rájött, az idő nem az ő kezére játszik. Végül, Cami egy megdöbbentő felfedezést tesz a folyamatosan fejlődő Hope-pal kapcsolatban.

Lassan az összes promóciós fotón helyet kap Caroline és Stefan, úgyhogy ebből előbb-utóbb tényleg lesz valami. Talán már a 6.14 – Stay (6.14 – Maradj!) című részben.

1

Két hét múlva érkezik a 2.13 – The Devil is Damned (2.13 – Az elátkozott Ördög)  című rész, melyhez ma kaptunk 7 db promócionális fotót. Tessék megnézni őket!

1