tvdd

Debra Mooney visszatérő szereplő lesz a The Originals második évadában, ugyanis ő fogja alakítani az idős karaktert, Mary-t, aki egy kemény és racionális vérfarkas. A hölgy szó szerint képes bármit megtenni, hogy biztonságban tudja a falkáját. Mary először a tizenegyedik részben fog feltűnni.

The Originals - Season 2 - Debra Mooney casts as Werewolf Matriarch

A nézettség sajnos megint esett, mostanában eléggé ingadozó. Az eheti részt ugyanis csak 1.66 millióan nézték meg, ami kevesebb, mint a múlt héten. Számomra egyébként eddig az évad sokkal jobb, mint a tavalyi.

EMLÉKEK EGY MÁSIK IDŐBŐL - Amikor a múltja elkezdi kísérteni, Elena a problémáival találja szemben magát, melyeket meg kell oldania. Miután véget ért a főiskola orvosi központjának az éves adománygyűjtő estéje, Jo felfedi tragikus múltját Alaricnak. Eközben Stefan, Matt és Enzo rendkívüli intézkedéseket tesznek, amikor Tripp még többet árul el vámpír gyilkolási módszereiről, s Caroline az idővel fut versenyt, amikor anyja egy veszélyes helyzet kellős közepén találja magát. Máshol, Tyler és Liv egyre közelebb kerülnek egymáshoz, s Damon rátalál egy olyan nyomra, mely ismét reményt adhat neki.

(Megjegyzés: Kat Graham is szerepel az epizódban.)

A CSALÁD, MELY HAZUGSÁGOKON ÉS TITKOKON ÉPÜLT - Miután elege lett anyja viselkedéséből, Klaus felkavaróan érzi magát, s követeli Esthertől, hogy engedje szabadon Elijaht. Azonban a boszorkány felfed sötét titkokat Klaus múltjából, fiát ezzel olyan ajánlat elé állítva, melyet nem utasíthat vissza. Eközben Oliver veszélyes helyzetbe kerül, s arra kéri Hayleyt, hogy lépjen kapcsolatba Jacksonnal, aki teljesen új életet kezdett, a mocsaras vidéken kívül. Máshol, Cami még mindig azt hiszi, az ő hibája volt Hope halála, összeáll Marcellel és Giával, miután elkezd gyanakodni a tanácsadója, Vincent után. Végül, meglepő események sorozata után Klaus egy váratlan látogatóval találja szemben magát a múltjából.

James: Mi várható a The Originals idei évadában?
Az elkövetkezendő epizódok egyikében Hayley és Mary egy szertartást végez el, amit úgy is írhatnánk le, hogy ‘a legfontosabb rituálé, amit egy falkavezér átélhet’. Az esemény alatt ha úgy ítéltetik, hogy Hayley hazudik, elveszítheti vezetői jogát a farkasok felett. Ugyanebben az epizódban Hayley és Jackson menekülőre fogják a dolgot, Klaus pedig keresi őket.

Bármilyen infó a The Vampire Diariesről? – Makayla
Készüljetek fel arra, hogy ismerős arcokat láthatunk majd (nem, nem Bonnie és Damon az), amikor két karakter visszatér a sorozatba. Ami a ’90-es évek visszatekintését illeti, láthatjuk majd Damont a fiatal és hosszú hajú Liz Forbes-szal flörtölni, sőt, egy fontos dolog is kiderül Sarah múltjából. (Talán kapcsolatban áll a Salvatore-okkal.)

Imádtam a családi találkozót a The Originalsben, de láthatjuk majd még Camit és Davinát? – Beth
Szerencsédre, Charles Michael Davis elárulta, hogy több szerephez jut majd karaktere az elkövetkezendő epizódokban, csakúgy, mint a lányoké. “Cami és Davina egyre erősebbé válik.” - mondta a színész. “De a kapcsolatok megváltoztak, mert Marcel nem akarja szükségszerűen megvédeni vagy irányítani őket.” Charles elárulta, hogy Marcel és Hayley végre elkezdenek együtt dolgozni: Marcel király akar lenni, Klaus szerint Hayley a vérfarkasok királynője, szóval az egymás iránti tisztelet meglesz.

Sajnos megint esett a The Originals nézettsége, erre pedig rájátszhat az is, hogy átkerült hétfőre.  A 2.03 – Every Mother’s Son nevű részét 1.27 millió ember nézte végig, a múlt hetit 1.29, a premiert pedig 1.37 millióan. Ettől függetlenül reméljük, hogy szó nincs kaszáról.

Leah: The Originals infókat!
Szerencsédre éppen akad infónk, amit Charles Michael Davisnek, Marcel megformálójának köszönhetünk. Ráadásul a vámpír közösséget építő motivációi nagy szerepet játszanak majd az évadban. “Marcel terve nagyjából az, hogy abba a pozícióba küzdje vissza magát, mint amit a pilotban láthattunk.” – mondta Charles. “Ő ilyen, mint karakter és fontosabb szerepet is fog kapni, amit majd láthatunk az epizódok múltával.”