tvdd

A tegnapi, 2.21 – Fire with Fire című epizódot – mely a finálét vezette fel – összesen 1.14 millióan látták. Ez egy picivel kevesebb, mint a múlt héten. Reméljük a fináléra többen lesznek kíváncsiak, főleg egy ilyen rész után.

Magyar felirat: The.Originals.S02E21.HDTV.XviD-FUM

Tegnap láthattuk a 6.20 – I’d Leave My Happy Home For You című epizódot, melyet összesen 1.21 millióan követtek, ami eléggé gyenge nézettség. Annyira, hogy az eddig leadott 20 rész közül ezt nézték a legkevesebben. A premier epizódot pedig 1.81 millióan, csak így összehasonlítási alapnak.

Van bármilyen infótok Alaric és Jo közelgő esküvőjéről a Vámpírnaplókban? – Carrie
Kat Graham szerint: “Olyan az egész, mint Julie Plec valóra vált álma. Más szóval, gyönyörű lesz.” Az esküvő egy istállóban zajlódik le, a képek alapján Mystic Fallson kívül is lehetséges. Reméljük, hogy Kai nem talál rájuk.

Kettő hét, s befejeződik a sorozat idei évada a 6.22 – I’m Thinking Of You All The While (6.22 – Végig rád gondolok) című epizódjával. Hogy Elena hogyan távozik, az a jövő zenéje, de hamarosan megtudjuk. Ez az egy fotó mindenesetre sok jót nem sejtet.

I’m Thinking of You All The While

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E20.HDTV.XviD-AFG

Mindjárt itt a The Originals fináléja, ugyanis 2 héten belül érkezik a 2.22 – Ashes to Ashes. Hogy ki hal meg, ki tér vissza, arra még várnunk kell. Én sajnálom, hogy ilyen hamar véget ért az évad. Ami azt jelenti, hogy nem volt rossz. A részhez pedig 9 db fotót kaptunk.

3

A tegnapi The Originals epizódot összesen 1.20 millió ember követte, mely pontosan 100.000-rel kevesebb, mint a múlt hetié. Úgy látszik itt stagnál a sorozat nézettsége, s reméljük, ősztől majd nőnek a számok, s talán egy másik napra való áthelyezés is jót tenne neki.

  • Vámpírnaplók | 4. szezon

    4.23 - Ballagás [Finálé]

    Vetítési időpont: 2015. február 24. 23:05

    Csatorna: Cool TV

    KIÉ LESZ A GYÓGYÍR? - A gimnáziumi ballagás napján Mystic Fallst elözönlik a szellemek, hogy kiegyenlítsék régi sérelmeiket, és beteljesítsék természetfeletti végzetüket. A boszorkányok és a hibridek meg akarják ölni Bonnie-t és Caroline-t, a vámpírvadászok pedig eltökélten vissza akarják szerezni Silas testét, és meg akarják szerezni a gyógyírt. Damon élete veszélybe kerül, amikor összefut Vaughnnal, Matt és Rebekah pedig kénytelen összefogni a lány hajdani szeretője, Alexander ellen.