tvdd

Bármilyen infó a The Vampire Diariesről? – Makayla
Készüljetek fel arra, hogy ismerős arcokat láthatunk majd (nem, nem Bonnie és Damon az), amikor két karakter visszatér a sorozatba. Ami a ’90-es évek visszatekintését illeti, láthatjuk majd Damont a fiatal és hosszú hajú Liz Forbes-szal flörtölni, sőt, egy fontos dolog is kiderül Sarah múltjából. (Talán kapcsolatban áll a Salvatore-okkal.)

Imádtam a családi találkozót a The Originalsben, de láthatjuk majd még Camit és Davinát? – Beth
Szerencsédre, Charles Michael Davis elárulta, hogy több szerephez jut majd karaktere az elkövetkezendő epizódokban, csakúgy, mint a lányoké. “Cami és Davina egyre erősebbé válik.” - mondta a színész. “De a kapcsolatok megváltoztak, mert Marcel nem akarja szükségszerűen megvédeni vagy irányítani őket.” Charles elárulta, hogy Marcel és Hayley végre elkezdenek együtt dolgozni: Marcel király akar lenni, Klaus szerint Hayley a vérfarkasok királynője, szóval az egymás iránti tisztelet meglesz.

Sajnos megint esett a The Originals nézettsége, erre pedig rájátszhat az is, hogy átkerült hétfőre.  A 2.03 – Every Mother’s Son nevű részét 1.27 millió ember nézte végig, a múlt hetit 1.29, a premiert pedig 1.37 millióan. Ettől függetlenül reméljük, hogy szó nincs kaszáról.

Leah: The Originals infókat!
Szerencsédre éppen akad infónk, amit Charles Michael Davisnek, Marcel megformálójának köszönhetünk. Ráadásul a vámpír közösséget építő motivációi nagy szerepet játszanak majd az évadban. “Marcel terve nagyjából az, hogy abba a pozícióba küzdje vissza magát, mint amit a pilotban láthattunk.” – mondta Charles. “Ő ilyen, mint karakter és fontosabb szerepet is fog kapni, amit majd láthatunk az epizódok múltával.”

A Nate Buzolic rajongók nagy örömére nemrég bejelentették, hogy websorozat formájában viszontláthatjuk az igazi Kol Mikaelsont, az akkori testében. Most még több infó látott napvilágot.

“Felfedezzük a karaktert, belenézünk a múltjába, láthatjuk majd a kapcsolatait, többek között Elijah-val, Klausszal és Rebekah-val, valamint azt is, hogy a jelenben miért olyan, amilyen.”

A websorozatot Carina MacKenzie írta és Matt Hastings rendezte. Narducci, a producer szerint Nate zseniális és a részek négy héten belül el is kezdődnek.

Ma megérkeztek a The Vampire Diaries – The Originals crossover, a 2.05 – Red Door című epizód promócionális fotói.

1

Még odébb van a 6.06 – The More You Ignore Me, the Closer I Get vetítése, de már tegnap kaptunk belőle 4 db promócionális fotót. Ne hagyjátok ki!

4

A héten a The Vampire Diaries nézettsége emelkedett, ugyanis összesen 1.83 millió embert ültetett le a képernyők elé. A sorozat mostanra már csak feelgood maradt, de szerintem éppen ezért áll majd vissza a ‘normáls’ nézettségre. Amikor nem volt ilyen alacsony.

Magyar felirat: The.Vampire Diaries.S06E03.HDTV.x264-LOL

Imádtam a The Vampire Diariesben is a ‘family reunion’ szavakat, de most, áthelyezve ezt a The Originalsba, biztos vagyok benne, hogy a jövő heti rész ütni fog. Együtt a család, nem?