tvdd

Magyar felirat: The.Vampire.Diaries.S06E12.HDTV.XviD-FUM

A NAGY NAP - Úton a Jacksonnal való egyesülés végső szakaszánál, Hayley elgondolkodik, működni fog-e egyáltalán a rituálé. Miután megérkezett a védett házhoz, Elijah összekülönbözik Klaus-szal, s hamar meggyanúsítja testvérét, hogy készül valamire. Eközben Kaleb egy lesújtó titkot rejteget Davina elől, s Rebekah-hoz fordul segítségért, miután rájött, az idő nem az ő kezére játszik. Végül, Cami egy megdöbbentő felfedezést tesz a folyamatosan fejlődő Hope-pal kapcsolatban.

Lassan az összes promóciós fotón helyet kap Caroline és Stefan, úgyhogy ebből előbb-utóbb tényleg lesz valami. Talán már a 6.14 – Stay (6.14 – Maradj!) című részben.

1

Két hét múlva érkezik a 2.13 – The Devil is Damned (2.13 – Az elátkozott Ördög)  című rész, melyhez ma kaptunk 7 db promócionális fotót. Tessék megnézni őket!

1

Rebecca: Hova tűnt Bonnie a The Vampire Diariesban? Adjatok valamilyen infót a kedvenc karakteremről!
Bonnie-é lesz a valaha megélt legszomorúbb születésnap. “Legközelebb, amikor látjuk Bonnie-t, éppen születésnapja lesz, a barátai pedig őt ünneplik, annak ellenére, hogy nincs is köztük. És még partit is szerveznek a számára.” – mondta Plec. “Bonnie is meglepi magát valamivel. Az elszigeteltség és a magány viszont nyomot hagy rajta.” Szóval, tulajdonképpen ez az ő bulija, s ha sírni akar, megteheti.

Az eheti The Originals rész nézettségileg remek, ugyanis 1.74 millió ember követte végig. Nem csak az eddig leadott részek közül volt a legnézettebb, de a 8. rész óta folyamatosan nő a nézettség. (1.26; 1.41; 1.52; 1.74)

Csütörtökön érkezik a 6.12 – Prayer For the Dying (6.12 – Ima a haldoklóért) című rész, melyhez ma végre kaptunk képeket, összesen négy darabot. Tessék őket megnézni!

3

Mi lehet vajon a 12. részben? Ugyanis ma a 13. epizód promócionális fotóit adták ki, s az előbbihez vagy majd később vagy semmikor se kapjuk meg a képeket. Mindenesetre ezeket is meg kell nézni!

6