MENÜD MENÜD MENÜD MENÜD MENÜD
Chat
TVD - 5. évad

5.19 - Man of Fire

Vetítés (külföldön): 2014. április 24. 20:00

Vetítés (itthon): 2014. április 25. 02:00

VISSZATEKINTÉS AZ 1960-AS ÉVEKBE - Stefan próbálja elterelni Elena figyelmét, aki megszállottan rá akar jönni, hol is tart a kapcsolata Damonnel, eközben Bonnie a legjobb formáját hozza, hogy reálisan kitalálja, milyen hatással lesznek horgony létére a Túlvilágban végbemenő változások. Damon az Utazók kését követeli, kényszerítve ezzel Mattet és Jeremyt, hogy bevallják, eltűnt. Visszatekintve az 1960-as választások éjszakájára, Enzo felfedi Elena, Stefan és Bonnie előtt, hogy megtudta, mi történt élete szerelmével, Maggie-vel, majd pedig, Liv és Luke vonakodó segítségével az események förtelmes fordulatot vesznek. Próbálva lenyugtatni Enzót, Damon közbelép, de szavai hatására a férfi egy kétségbeesett és veszélyes döntést hoz meg, ami egy erőszakos konfrontációhoz vezeti Stefannel. Végül, Markos igénybe veszi Sloan segítségét, hogy megtörje az Utazók ősi átkát. Tyler a rituálé egy veszélyes szerepét tölti be, s tanúja lesz annak, milyen hihetetlen erőt birtokolnak az Utazók.

TO - 1. évad

1.19 - An Unblinking Death

Vetítés (külföldön): 2014. április 22. 20:00

Vetítés (itthon): 2014. április 23. 02:00

A TÖRÉSPONT - Kétségbeesetten, hogy segítsen Kieranon, Cami egy nem megszokott kezeléshez ragaszkodik, de a lány jó szándékai az atyát egy erőszakos dologhoz vezetik. Miután Klaus és Elijah nem értenek egyet abban, mit kezdjenek a Félhold Farkasokkal, Elijah egy kis kitérőt tesz a mocsarasba, ahol egy szörnyű robbanás tanúja lesz, s a gyűlölet és a bizalmatlanság csak megnövekszik a közösség tagjai között. Miközben Elijah és Jackson azon fáradoznak, hogy ellássák a sebesültet, Hayley egy meglepő információt hall a családjáról Marceltől.

TVD - 3. évad

3.01 - A születésnap

Vetítési időpont: 2014. április 22. 23:05

Csatorna: Cool TV

EZ AZ ÉN BULIM - Elena 18. születésnapjának reggelén Caroline eléggé elfoglalt azzal, hogy titokban partit szervezzen barátnőjének, eközben Elena nyomoz eltűnt szerelme, Stefan után. Damon is kutakodik öccse után, de próbálja Elena-t megóvni a veszélytől, s nem felhívni magukra Klaus figyelmét. Eközben Stefan és Klaus egy bizonyos vérfarkast, Ray Sutton-t keresik. Most, hogy már Matt-tel együtt a Mystic Grill-ben dolgozik, Jeremy próbálja megérteni, miért látja a halott Vicki-t és Anna-t, azóta, hogy Bonnie visszahozta őt az életbe. Alaric próbál felügyelni a teljesen elárvult Gilbert gyerekekre, de Jenna halála őt is nagyon megviseli. Végül, Caroline és Tyler egy új és váratlan kihívással néz szembe.

VISSZASZÁMLÁLÁS
Top Oldalak

Oldal Infók
Szerkesztő: Silas
Design: Brittany
Nyitás: 2009. június 17.
Host: Starszz.com
Látogatók: 2.500.000 +

FACEBOOK | Lájkolj minket Te is!
LETÖLTÉS (TVD & TO)

5.18 - Resident Evil

Vetítés (külföldön): 2014. április 17. 20:00

Vetítés (itthon): 2014. április 18. 02:00

Epizód letöltése | Magyar felirat letöltése

1.18 - The Big Uneasy

Vetítés (külföldön): 2014. április 15. 20:00

Vetítés (itthon): 2014. április 16. 02:00

Epizód letöltése | Magyar felirat letöltése


Warning: require_once(core/init.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vampired/public_html/news/show_news.php on line 10

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'core/init.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/vampired/public_html/news/show_news.php on line 10